Casual quantum travel bebek arabası

Bu

Eklentiler

• IMG-20170218-WA0004.webp
    IMG-20170218-WA0004.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 920
Bu arabayi alan var mi memnuniyet durumunuz nedir iki?model arasında kaldik

Biz bugün quantum aldık e bebekten.999 tl.300 tl de indirim çeki verdi.Beğendik cadillactan biraz daha küçük oluyor katlandığında.İnşallah kızımız doğduğunda o da sever

Aslında casual vista istiyorduk.Quantum indirimde olunca aldk

Bizde casual cadillac vardı ilk 6 ay kolay oluyor ama büyük pusete geçtiğinde zorlanıyorduk bebekle katlaması apartmana çıkartması vs zor oluyordu
Arabaya sığmıyordu büyük puseti arabada yanımıza iskeletini de bagaja koyuyorduk
Sürüşü kalitesi güzel ama ağır oluyor travel sistemler
1 ay önce kraft aldım kızım kucağımdayken tek elle açıp kapatabiliyorum çanta gibi koluma takıyorum bagaja sığıyor
Ayrıca kızım casualı hiç sevmemişti
İnsan hamilelikte heves ediyor ne yazık ki

Avmde en dandik baston bile sorun yapmaz ki zaten. 1500 lira fiyatı, sadece avm için alınmaz ki :( neyinden memnun kalmadiniz?

Ve suan e bebekte 1040 gibi bişey
Sitede oturuyorum asansor falan da var ama yine de apartman girişi merdivenli. Tek basima cikarabilir miyim merdivenden? Su an hamile olduğum için kaldırıp bakamıyorum. 4 gün önce ebebekte 1500 liraydı. Ama sarachane ve istoca da bakmayi düşündüm daha uygun olursa diye

Sitede oturuyorum asansor falan da var ama yine de apartman girişi merdivenli. Tek basima cikarabilir miyim merdivenden? Su an hamile olduğum için kaldırıp bakamıyorum. 4 gün önce ebebekte 1500 liraydı. Ama sarachane ve istoca da bakmayi düşündüm daha uygun olursa diye
Sarachane nakit olarak nisanda 1100 den tek kurus inmedi zaten bayii var sadece orda vardi. İstoc ta Erbay bebede var fiyat aynıydı. E bebekte şuan indirimde. Geçen ayda civil de 1000 di. Eminonu havuzlu handa 1250 en son sanirim. Yani o zaman oyleydi.
Ben tek anca alt haznesini taşıyorum o da zorla.

Tek basina cikarirsin ama cok zorlanirsin. Bebekle cok zor.

Biz de cadillac quantum düşünüyoruz. Alan kullanan var mi
Ben aldim kullaniyorum ama hic memnun degilim. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Arti yanlari da var. Eksi yanlari da. Ben bahsedeyim siz karar verin: arti yanlari surusu cok guzel. Tekerler kaliteli sorunsuz. Tutma kolu boyunuza gore ayarlanabiliyor. Kumasi kaliteli. Saglam bir iskeleti var. Cift yonlu kullanilabiliyor. Port bebe olabiliyor ama ben hic port bebe olarak kullanmadim. Renkle cok secenekli ve guzel. Ben bordosunu aldim. Gelelim eksi yonlerine: bi kere cok agir. 12 kilo. Oturma unitesi ile birlikte katlandiginda c sinifi opel korsa arabamizin bagajina sigdi ama cok yer kapladi. Baska bavullar zor sigdi. Cok zor kapaniyor. Hantal kocaman bisey. Oturma unitesi hem de port bebe olarak kullanildigi icin oturma poaisyonu bebek icin hic rahat degil hep cocuk arabanin icinde kayoyor. Emniyet kemerleri cok dandik. Kemerin ustundeki yumusak pedler sabit degil hep kayiyor. Alt sepeti minnacik. Bakim cantasi bile zor sigiyor. Pratik tek elle kapanmiyor. İki eliniz ve hatta tum vucudunuZun gucunu kullanmaniz lazim. Tentesi tam kapanmiyor. Tentesinde cocuk gorme bolumu yapmislar kocaman bir seffaf kisim var. Orayi guyya cocuk izleme penceresi niyetine yapmislar. Cocuk ordan hep gunes goruyor rahatsiz oluyor. Ayak koymatablasi tam inmiyor yani tam kapanmiyor. Yani kisacasi araba tam bir fiyasko ben her kullandigimda lanet okuyorum. Keske baska bir model alsaydim diyorum. Bugunku aklim olsa kesinlikle travel sitem almam. Gider arabayi ayri anakucagi puseti ayri alirim. Gider joie chrome + anakucagi alirim. Quantumdan daha uygun fiyata gelir. Yada gider joie brisk lx + anakucagi alirim. Yada yine joie kraft baby2go da bulunan kabin modelleri var. Kapaninca minnacik olan. Onlardan birini alirim. Yada biraz paraya kiyar britax romer b-agile yada bmotion alirim 1750 tl falan ana kucagi ile birlikte. Tek hamlede tek elle kapaniyor bir kolunuzda bebk varken. Aynisi daha uygun fiyata joie literax 3 ve literax 4 te de oyle. Sanirim1250 tl gibi fiyati var. Benim fikirlerim bu yonde. Kolay gelsin.

Back
X