Bebek İkinci El Casual Cadillac Travel sistem Bebek Arabasi

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
8
296
Travel oldugu icin ikili yani anakucagi ve puseti var. Anakucagi arabaya monte olabiliyor , ayrica kullanilabiliyor. 6 AY boyunca onu kullaniyor sonra digerine geciyorsunuz. Garantisi devam ediyor. 5 ay once aldim avm disinda kullanilmadi. Tutma yeri uc boy ayarlanabiliyor . Fiyat 400 tl

Özellikler

.

% 100.alüminyum çok sağlam oval şase.(A1 High Performance Aluminium.)EN 1888 Avrupa güvenlik belgesi sertifikasıDoğumdan itibaren anakucağı bebek arabasına monte edilip kullanılabilir.İstendiğinde çıkartılabilir.Üç pozisyonlu tam yatabilen sırt dayanağıGeniş iç hacim360 dönebilen ve sabitlenir ön tekerleklerSüspansiyon özelliğiArka tekerleklerde firen sistemiBeş noktalı pedli emniyet kemeriTentede yer alan pencere sayesinde bebeği görme imkanıGeniş alt sepetÇıkartılabilen ön barKatlandığında ayakta durabilirAyarlanabilen ayak dayanağıEbeveyn tepsisiKatlandığında otomatik kilitlenme özelliği

.

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU

Grup 0 + ( 13 kg’ a kadar olan bebekler için )Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilmeÜç farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı ( taşıma pozisyonu, sabit pozisyon,sallanma pozisyonu )Taşıma koltuğunun ağırlığı

merhaba. ürününüz hala satıştamıdır acaba. ben düşünüyorumda. birde pazarlık payı varmıdır.ürünün fotoğraflarını gönderme ihtimaliniz var mıdır. bunu öğrenmek istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…