Bebek İkinci El casual cadillac air comfort bebek arabası

masaleymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
30
28
38
38
mrb arkadaşlar casual cadillac air comfort travel sistem bebek arabasını almayı düşünüyoruz kullanan annelerden yorum almak isterim. bize anakucağının yatar pozisyonda kullanılıyor olması büyük avantaj gibi geldi küçükken uyur diye tabii kullanıcı yorumları çok önemli şimdiden teşekkür ederim güzel anneler :)

Bende almayi düşünüyorum fakat fiyati çok pahalı suan sanırım artmış fiyatlar

evet bu sene herşey çok pahalı ama diğer baktığım modellerle arasında 150-200 tl vardı o yüzden aldık inşallah memnun kalırız diğer arabalara göre baya konforlu duruyor bebek için

Bende anakucagini çok beğenmiştim ama fiyatı biraz pahali esimi ikna edemedim siz nekadara aldınız ve nerden

Ben satiyorum gecen yil almistim evet kullanisli ozellikle sisme teker olmasi cok iyi hicbir sorunu yok

Ben bebegim 6 aylik olana kadar kullandim tek hareketle kapanmasi hep tek hem oturma yeriyle kapanmasi gayet hosuma gitti ama anakucagi ciddi rahatsiz icine destek ustune destek yapiyordum simdi chicco liteway aldim casualda alt sepete herseyi sigdiriyordum bu arabada mumkun degil ... gule gule kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…