• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cassandra Clare-lmcl Oyuncaklar: Kemikler ehri

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
156
kemiklersehri1.jpg

Kitap Adı: KEMİKLER ŞEHRİ
Orjinal Adı: Mortal Instruments - City of Bones
Yazarı: CASSANDRA CLARE
Türü: POLİSİYE-MACERA
Çevirmen: SELİM YENİÇERİ
Sayfa Sayısı: 580
Basım Tarihi: AĞUSTOS 2009

KONUSU:

Vampirler, kurtadamlar, periler, gerçek aşk ve aklınızı başınızdan alacak daha
birçok şey. Ölümcül Oyuncaklar hafızanıza kazınacak!

On beş yaşındaki Clary Fray, New York’ta Pandemonium Kulüp’e doğru yola çıktığında bir cinayete tanıklık edeceği hiç aklına gelmezdi.
Hele ki, bu cinayetin daha önce hiç görmediği acayip silahlara sahip tuhaf dövmeli üç genç tarafından işleneceğini hayatta düşünemezdi! Clary, polisi arayabileceğini biliyordu fakat ceset bir anda ortadan yok olunca ve canileri Clary’den başka kimse göremediği için durumu açıklamak pek kolay olmayacaktı!

Clary’nin onları görebilmesine çok şaşıran katiller kendilerini
Gölgeavcıları olarak tanıtacaktı. Yani, dünyayı şeytanlardan arındırmaya ant içmiş gizli bir kabile!

Yeni okumaya başladım. Fillmi de var ama izlemedim. Şuan kitapta daha olayın cok basindayim. Bir ara biraz internetten yapilan yorumlara falan bakayim dedim. Goodreads'te yazildigina gore yazar fanfiction'da da yazarmis zaten. Sonra ünlenmiş böyle. Sitede de yine ayni isimle, yani Mortal Instruments baslikli bir Harry Potter uyarlamasi fiction hikaye yaziyormus. Ciftleri kimmis dersiniz? Ron ve Ginny. O.o Yuh demekten kendimi alamadım. Evet, biliyorum internet ortaminda, ozellikle fanfiction dunyasinda fazlasiyla slash veya ensest iliskilere yer veriliyor ve ragbet de goruyor ama benim tarzim degil. Ve acikcasi suan kitabin devamini getirmekten korkuyorum. Hala 5. Chapter'da takili kaldim. O.o

Back