Casmin'in fotoğraflı gezi notları

CASMXIXN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
1.736
1
44
MERHABA ARKADAŞLAR GEZMEYİ VE KENDİNCE FOTOĞRAF ÇEKMEYİ ÇOK SEVEN BİRİ OLARAK SİZLERE FAYDALI OLACAĞINI UMDUĞUM BİR BÖLÜM HAZIRLAMAK İSTİYORUM ..BU TOPİKTE SİZLERE GEZDİĞİM YERLERİN FOTOĞRAFLARIYLA TANITIP YORUMLARIMI SUNACAĞIM..İYİ SEYİRLER =)a.s.

İLK OLARAK SİZLERE MİNİATÜRK 'TEN MANZARALAR
ADRES:İmrahor Caddesi Borsa Durağı Mevkii Sütlüce 34445

Beyoğlu / İstanbul
KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM BİR YER. HELE HAVA GÜNEŞLİYSE VE TATİL GÜNÜNÜZDEYSENİZ KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRECEĞİNİZ DAHASI MÜZESİNDEKİ KURTULUŞ SAVAŞININ İZLERİYLE O DÖNEMLERİDE İÇİNİZE ÇEKİP NEFES ALDIĞINIZI HİSSEDECEĞİNİZ HOŞ BİR MEKAN.GİRİŞ 5 YTL ÜSTELİK ORAYA KADAR GİTMİŞKEN GO KART İLE KEYİFLİ BİR TURDA ATABİLİRSİNİZ...İŞTE BİRKAÇ TANITIM FOTOĞRAFI=)

dsci0074md8.jpg

dsci0073zl8.jpg

dsci0075ks2.jpg

dsci0076br2.jpg

dsci0079qj9.jpg

dsci0082ym0.jpg

dsci0083zf3.jpg
ŞU GÜZELLİĞE BAKIN =)
dsci0085dd2.jpg

dsci0086qy8.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
dsci0089pp7.jpg

jjja5.jpg

89773281jc0.jpg

BİR SONRAKİ DURAK FOTOĞRAFLARIN ÇOĞUNU KAYBETMEME RAĞMEN BİR KAÇ KARE KINALI ADA GÜZERGAHI!..........:asigim:

EVET SABAH 9 KALKIŞ VE VER ELİNİ HİÇ GİTMEDİĞİMİZ AMA DENEMEKTEN NE ÇIKAR DEDİĞİMİZ KINALIADA BEN ADA HAYRANIYIM SENEDE BİR GİTMEZSEM KENDİMİ ORALARI ÖZLER BULUYORUM BÜTÜN SENE BURNUMDA TÜTÜYOR RESMEN FAZLA FOTO KALMADI ELİMDE ASLINDA PLAJIN GÜZELLİĞİNİ GÖSTERMEK İSTERDİM AMA NEYSE=)

İLK RESİM SABAH 9 CİVARI YOLA ÇIKTIĞIMIZ VE 11 E DOĞRU BİNDİĞMİZ VAPURDA ZEYNONUN ŞİRİNLİK EDALARIYLA BAŞLIYOR=)
dsci0039ww9.jpg

KINALIADAYA VARIŞ ÇABUK OLUYOR İLK DURAK DENİZ SAKİN İNSANLAR ÇOK BELLİ Kİ HERKES BİR AN ÖNCE DENİZE GİRME SEVDASIYLA KENDİNİ İLK ADADA DIŞARI ATMIŞ...İŞTE BU KARELER YOK ELİMDE AMA ÖNEMLİ DEĞİL ÇÜNKÜ ZATEN BUNLA YETİNİCEK BİR AİLE DEĞİLİZ VARSA YOKSA DEĞİŞİK BİR YER OLMALI ARAYIŞI=)NEYSE TARİF ÜZERİNE BAŞLIYORUZ AYAZMA PLAJINI ARAMAYA DİYORLAR Kİ TEPEYE ÇIKIP SONRA İNECEKSİNİZ TEKRAR AŞAĞIYA TEPE NEDİR Kİ ÇIKALIM HIIMM UNUTTUK MU NE ZEYNO YANIMIZDA VE YUKARI ÇIKMAK HEHEHEHEH OLSUN YOLA DEVAM HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN DİK EN UZUN AMA EN GÜZEL DİNGİNLİĞE SAHİP VE MANZARASIYLA BÜYÜLENECEĞİNİZ BİR KINALIADA =)
dsci0062rt6.jpg
FOTO DÖNÜŞTE ÇEKİLMİŞ VE SADECE YARISI DAHA TEPELERDEN DAHA HARİKA=)

YUKARI ÇIKIŞ FENA DİK ,SICAK VE ZEYNOMUZ BİR BABA KUCAĞINDA BİR ANNE SIRTINDA HAVA HALA ÇOK SICAK ALLAHTAN TÜM EŞYALARDA AŞIRILIĞA KAÇMIYORUZ UYARILI GELDİK ÇANTA BİRAZ AĞIR MALUM ZEYNO KÜÇÜK AMA TAŞIMAK ZOR OLCAK KADAR HALA AĞIR AMA YILMAK YOK PİŞMANLIK YOK YETER Kİ GEZMEK OLSUN KARSA KADAR TAŞIRIM=)

ayazmaplajiqc6.jpg
YOKUŞUN HALA BİTMEMİŞ HALİ=(AMA MANZARA İÇİN DEĞMEZ Mİ=)

TEK KELİMEYLE YÜZME AŞIĞI BİR İNSANIM VE İLK SINAVIMI VERİCEM YANİ 175 KOCA LİRA VERDİĞİM HAŞEMAMI DENEME ZAMANIM GELDİ YAAA VAZGEÇTİM GİRMİYORUM BEN YA ÇOOOK KOMİK GELDİ DİYİP YARIM SAATİMİ KARARSIZLIKLA GEÇİRDİKTEN SONRA GÖRDÜĞÜM 2 KADINDAN CESARET ALARAK HAŞEMAMA GİRİYORUM...NASIL YA BUNLA NASIL YÜZÜCEM BEN YA DİYİP EŞİME BENİ NİYE KADIN PLAJINA GÖNDERMEDİN DİYE SİTEM EDİP EŞİMİN DESTEĞİYLE SINAVIMI GEÇİYOR VE SUYA ATLIYORUM AMA DENİZ ÇOOOK GÜZEL TEMİZDE GAYET İYİ ÜST KISMINDA HAVUZ BİLE VAR İSTEYENE GAYETTE ŞIK BİŞEY YANİ ORASI İÇİN.BU YOKUŞU ÇIKMAK İSTEMEYANE TEKNELERLE AYAZMAYA GİDŞTE VAR DENİZDE BİR KADINDAN ÖĞRENİYORUM=(

91341480oa8.jpg
HERŞEYE RAĞMEN YÜZDÜMDE KAFAMDAKİNİN DALDIĞIMDA FIRLAMAMSI İÇİN SANIRIM SENEYE BİRBİRİNE DİKİCEM =)

ANASININ KIZI DENİZ HASTASI DONDU AMA YİNEDE YOK YOK ANNE BENDE GELİCEM =)
dsci0048ld5.jpg

DAHA KARPUZ KESECEDİK AMMAAA OLSUN BİZ KAKALIM ARTIK DÖNÜŞ YOLU ANNNEE ÇİŞİİM GELDİ POZLARI=)

dsci0059cj9.jpg

BÖYLE BİR GÜZELLİK VAR MI YA?

dsci0065ag4.jpg

DÖNÜŞ YOLU AH İSTANBUL AH VARMI BİR BAŞKA MEMLEKETTE SENİN GÜZELLİĞİNE SAHİP BİR ŞEHİR DAHA AMA NEDENSE TÜM GÜZELLİĞİNİ DENİZDEN BAKINCA FARKEDİYORUZ ...BİRDE ELİMİZDEKİLERİN KIYMETİNİ BİLSEK!
dsci0077ot6.jpg

Son düzenleme:
BU BÖLÜM SİZLER TÜRK KADINLARI İÇİN GELSİN YİNE MİNİATÜRK AMA KÜÇÜK MÜZESİNDEN =)

SEN RAHAT UYU ATAM!..........
resim090uy0.jpg

herbirinin annesi babası karısı çocukları vardı elbet....
resim085na3.jpg

ve onlar bahçelerine fidan dikme çapa yapma zamanlarını bomba atma meydan korumayla geçirdiler......
resim086nf3.jpg

kadınlarımız kadınlarımız vardı yar eli tutacakken çocuklarına bakacakken kanlara bulaşan elleriyle...
resim088in2.jpg

sonra öküzlerin öldüğü dermanların bittiği yerde iman kuvvetiyle kadınlarımız vardı....
resim101cg3.jpg

ve yiğitlerimiz vardı alnı açık başı dik yorgun bedenleriyle dimdik aslanlarımız...
resim089io6.jpg

bu memleketin her karışında bitmesin ezan sesleri diye.....
resim092fe3.jpg

birlikte çalışarak kazanılacaktı o mesut gün atamın sözleriyle onun liderliğindeki asaletle birlik ve beraberlik aşılandı omuzlara o sefalet cehalet içindeki zayıf omuzlara.....
resim093nx9.jpg

sonuna kadar göklerdeydi bayraklar hep tek yürekti bedenler önderlik böyle olurdu millettte böyle dimdik....atasının izindekazanıldı zafer......
resim099rl5.jpg

bayrak için savaşanları bu millet unutmasın ...vatan millet nedir unutmasın gelecek nesiller diye....
resim096nv8.jpg

kurşun sesleri yoktu kulaklarda bombalarla parçalanan bedenler yoktu etrafta ama kalplerde kaybedilenlerin hesapları vardı....öyle bir nesil yatişmeliydi ki bu vatan bu bayrak bu atanın emaneti cumhuriyet ancak onlara emanet edilmeliydi....
resim091gy3.jpg

şimdi söyle dünün umutla baktığı ey nesil bu ülkeyi haketmek için sizler nelerinizi feda ettiniz...?????????
resim100wt7.jpg
a.s.

Son düzenleme:
cnm paylaşım için çok çok tşk.ederimm çok güzeller ben bir an kendimi ordaymışım gibi hissettim.gerçekten çok büyüledin beni.kızın da çok şeker allah bağışlasın.kendi gibi şansı da güzel olur inşallah..kendine iyi bak..keyifli paylaşımlar... :emir_bebek: a.s.

canim cok begendim cok guzel fotolar cekmissin. bende fotoraf cekmeyi cok severim .

yaza insallah hep gezeceigim oralari. en cok da miniaturku merak ediyorum.

normal fotoraf makinesiylemi cektin resimleri??yoksa profesyonel fotoraf makinesimi kullandin?
ben de gittigimde bol bol resim cekmeyi planliyorum.

canim cok begendim cok guzel fotolar cekmissin. bende fotoraf cekmeyi cok severim .

yaza insallah hep gezeceigim oralari. en cok da miniaturku merak ediyorum.

normal fotoraf makinesiylemi cektin resimleri??yoksa profesyonel fotoraf makinesimi kullandin?
ben de gittigimde bol bol resim cekmeyi planliyorum.

beğenmenize sevindim çok incesiniz miniatürk ve dahada fazlası eyübü pierre lotiyi gezin burada sizi büyüleyecek hoş mekanlar mevcut fotolarımı maalesef profesyonel olmadığım (ama olmayı çok isterdim ayrı )için normal250 ytl lik herhangi bir fotoğraf makinasıyla çektim fotoğraf çekmeyi seviyorum aslında çok fotolar vardı elimde TÜRKÜYE^NİN güzel yerlerine ait ama depolamada sorun yaşadım hepsi uçtu gitti elimden inş...size gezdiğim yerleri fotoğraflayıp göstermek niyetindeyim bu topic sayesinde endinize iyi bakın hoşçakalın=)a.s.

beğenmenize sevindim çok incesiniz miniatürk ve dahada fazlası eyübü pierre lotiyi gezin burada sizi büyüleyecek hoş mekanlar mevcut fotolarımı maalesef profesyonel olmadığım (ama olmayı çok isterdim ayrı )için normal250 ytl lik herhangi bir fotoğraf makinasıyla çektim fotoğraf çekmeyi seviyorum aslında çok fotolar vardı elimde TÜRKÜYE^NİN güzel yerlerine ait ama depolamada sorun yaşadım hepsi uçtu gitti elimden inş...size gezdiğim yerleri fotoğraflayıp göstermek niyetindeyim bu topic sayesinde endinize iyi bakın hoşçakalın=)a.s.

profesyonel olmasa bile buyuleyici cok guzel fotolarbunlar bence.sizin bir yeteneiginiz oldugunu dusunuyorum fotoraf konusunda bunu disariya cikarmak sizin icinizde. basarilar diliyorum.

Ellerine sağlık, gerçekten güzel bir topic olmuş.
Miniatürk e hiç gitmedim. Hemde her hafta anneme ( Eyüp de) gittiğim halde fırsat olmadı bir türlü. Şimdi de bebeğim ufak, ama senin dediğin gibi havalar güzelleşince bebeğimde büyümüş olacak ve ben mutlaka gideceğim. Bende gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Eylülde kursa yazılıp profesyonel bir makine edineceğim.
Şimdiye kadar Türkiye de ve Avrupa da çok yer gezdim ama, gezerken pek farkında olamadım bazı şeyleri. Hamileleik dönemimde netten gezi sitelerini falan gezerken anladım nasıl fotolar çekmem gerektiğini, bazı şeyleri unutmamak için not almam gerektiğini.
Umarım Allah kısmet eder de bende bundan sonraki gezilerimi daha bilgilendirici olarak arkadaşlarıma aktarabilirim.
Emeğine sağlık.
Paylaşım için teşekkürler...

X