Carrie & Kamil

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.706
bundan sonra eşime her kızdığımda bu konuda yazacam. çünkü her seferinde yeni konu açmak zorunda kalırsam komple işgal ederim forumu diye korkuyorum.

dün yine kavga ettim.sinirlendim.
belkide o beni facebooka eklemeyen kızın günahını aldım.
facebookumu karıştırırken ayarlara geldim, bide ne göreyim, orda herşey kilitlenmiş. ne birisi bana arkadaşlık teklifi gönderebiliyor nede listemde olmayan birisi mesaj atabiliyor. yai kör bir döngü gibi, sadece o ana kadar eklediğim insanlar bana mesaj atabiliyorlarmış.
şifremi kamilden başka hiç kimse bilmiyor. sen yaptın diyorum hayır ben yapmadım diyor. belkide yaptığınıda unutmuştum ama kesin o yaptı, kendiliğinden olmadı ya.
bir kaç ay önce eski erkek arkadaşım arkadaşlık teklifi etmişti ve mesaj göndermişti. o zaman onu engellemişti benim facebooka girdiği zaman ve zannediyorum ki o anda herkesi engelledi, kimse bana arkadaşlık ve mesaj göndermesin diye
bende sinirlendim dondurdum hesabımı.

Selam minnagim:-) iyi düsünmüssün canim,,yaa hayatin derdi,hele erkeklerin sirtimiza yükledigi yük azalir mi?Eh iste,yasadikca hayat bir macera misali,ne zaman ne olacagini nerden bilecegiz ki?

Selam minnagim:-) iyi düsünmüssün canim,,yaa hayatin derdi,hele erkeklerin sirtimiza yükledigi yük azalir mi?Eh iste,yasadikca hayat bir macera misali,ne zaman ne olacagini nerden bilecegiz ki?

a.s. elmacım :KK14: :KK71:
sinirlendim çünkü alt üst etmiş bütün facebookumu.

neyse..kapattım faceyi

sonra 2 gün önce kaynanama bi hediye gönderdim kargoyla. eve geldim eşimede söyledim bana diyorki ne olur carriecim anneme dermisin kamil aldı hediyeyi diye.çok sevinirim öyle dersen diyor
alla alla benim hediyeyi benimsiyor ya, alsaydın gönderseydin banane dedim, yok öle dersen çok memnun olurum, lütfen öle de diyor

Son düzenleme:
Kiskanip bütün herkesi engellemis demek,sorunu kökünden cözeyim derken yanlis anlasilmalara yol acti.. Senin hediyeni niye diyor ki söyle ben yolladim?bari deseniz ortak hediyemiz,ama hediyeyi yollayarak inceligi düsünen sensin,üzerine konmak isteyen eniste:-) yok canim bencede nasilsa öyledir,sen yolladigini bilmeli..

Kiskanip bütün herkesi engellemis demek,sorunu kökünden cözeyim derken yanlis anlasilmalara yol acti.. Senin hediyeni niye diyor ki söyle ben yolladim?bari deseniz ortak hediyemiz,ama hediyeyi yollayarak inceligi düsünen sensin,üzerine konmak isteyen eniste:-) yok canim bencede nasilsa öyledir,sen yolladigini bilmeli..

kapattım facebookumu dediğimdede nasıl kahkaha atıyo bi görsen. AHAHAHAHAHAAHA diye aynı cadılar gibi.

kaynanamda inanmadıki onun aldığına
benim aldığımı anladı :KK14:

Son düzenleme:
Güzel bir başlık olmuş aslında.. Her sevincini ve kızgınlığını paylaşınca günlük gibi olacak. :)

Nasıl kilitleniyor ki ? Sende onunkini kilitlesen :KK1:

...........

Mesaj kutunu boşaltabilir misin carrie ?

Güzel bir başlık olmuş aslında.. Her sevincini ve kızgınlığını paylaşınca günlük gibi olacak. :)

Nasıl kilitleniyor ki ? Sende onunkini kilitlesen :KK1:

...........

Mesaj kutunu boşaltabilir misin carrie ?

dondurdum hesabımı :KK1:
onunkinide donduracaktım ama şifreyi değiştirmiş
yalvarmamı istiyor şifreyi vermem için ona ama ben yalvarmam.
sor söyliyim diyor bende sormuyorum işte...
bilirim seni dayanamazsın diyor, öğrenmek istiyosun şifremi biliyorum diyor

ve ne yazıkki haklı, meraklı bir insanımdır
eskiden keylogger yüklüydü pc de ama onu sildim bayadır.

dün sıkılıyordum işyerinde ve onun herzaman ve heryerde kullandığı şifeyi denedim sonunada ''aa'' ekledim ve facebookuna girmeyi başardım ama ona söylemedim girdiğimi..zaten konuşmuyorum onunla, pek muhattap olmuyorum bu günlerde yani

Later Edit :

boşalttım kutumu :KK8:

Son düzenleme:

dün sıkılıyordum işyerinde ve onun herzaman ve heryerde kullandığı şifeyi denedim sonunada ''aa'' ekledim ve facebookuna girmeyi başardım ama ona söylemedim girdiğimi..zaten konuşmuyorum onunla, pek muhattap olmuyorum bu günlerde yani

Later Edit :

boşalttım kutumu :KK8:

canım bu keylogger bi haftalık olmuyo muydu acaba ben mi yanlış hatırladım :26:

Yalvarmadan da öğeniliyormuş :)
Bence hiç söyleme carrie, sende kalsın. :KK24:

Yalvarmadan da öğeniliyormuş :)
Bence hiç söyleme carrie, sende kalsın. :KK24:

söylemedim :KK1:

ama canımı sıkan başka birşey var...
galiba ben bu evlilikten sıkılmaya başlıyorum
hep eşimin yüzünden, ondan soğumayamı başlıyorum yoksa

çünkü çok pasif bir insan ve bu pasifliği canımı baya sıkıyor, kendimi bazen erkek gibi görüyorum
eşimde bazen söylüyor, bu evin reisi sensin diyor
evet, kontrol hastasıyım, herşeyi bilmek ve yönlendirmek istiyorum ve herzaman öyle yaptım ama artık yoruldum galiba

X