Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Usta oyuncu kadrosuyla Perşembe günlerimize renk katacak bir dizi .
Kıvanç Tatlıtuğ’a psikopat rolleri çok yakışıyor. Adı da Kadir
Bir polisi canlandırmakta.
Bombalı bir saldırı da kızını da eşini de kaybediyor.
Alıp götürüyor bu dizi.
Bankacı rolündeki Elçin Sangu tam kocasının hayatında biri olduğu ve kocası kumar oynadığı için boşanmaya karar vermişken hayatı; kocasının kumar oynaması,usulsüz, yurtdışına kuryelik yaptığı işlerde çaldığı paralar yüzünden mavfoluyor.
Çalıştığı bankadan para çalmak zorunda .
Kızını, kocasının pis işlerini yürüttüğü adamlar kaçırıyor ve fidye istiyorlar.
(keşke bir bankacıdan yorum alsalardı kasa anahtarı ve şifresi iki kişide olur genel merkez şubede bıraktırmaz o kadar parayı hiçbir şubede o kadar para olmaz ).
Sonra anons yapıyor bankacı kadının kaçtığı arabanın anonsu
Kıvançta ölmek istiyor.
Düşüyor arabanın peşine ve sana da bana da kurtuluş yok diye bağırıp çarpıyor araça
2 araç daha kazaya karışıyor
içlerinde farklı farklı hikayeler cidden çok etkileyici.
Bu çarpışma sahnesi için araçlara özel program yazılıyor 8 Pert araç satın alınıyor. 4 Alman 2 Türk mühendis görev almış .
Kıvanç Tatlıtuğ’a psikopat rolleri çok yakışıyor. Adı da Kadir
Bir polisi canlandırmakta.
Bombalı bir saldırı da kızını da eşini de kaybediyor.
Alıp götürüyor bu dizi.
Bankacı rolündeki Elçin Sangu tam kocasının hayatında biri olduğu ve kocası kumar oynadığı için boşanmaya karar vermişken hayatı; kocasının kumar oynaması,usulsüz, yurtdışına kuryelik yaptığı işlerde çaldığı paralar yüzünden mavfoluyor.
Çalıştığı bankadan para çalmak zorunda .
Kızını, kocasının pis işlerini yürüttüğü adamlar kaçırıyor ve fidye istiyorlar.
(keşke bir bankacıdan yorum alsalardı kasa anahtarı ve şifresi iki kişide olur genel merkez şubede bıraktırmaz o kadar parayı hiçbir şubede o kadar para olmaz ).
Sonra anons yapıyor bankacı kadının kaçtığı arabanın anonsu
Kıvançta ölmek istiyor.
Düşüyor arabanın peşine ve sana da bana da kurtuluş yok diye bağırıp çarpıyor araça
2 araç daha kazaya karışıyor
içlerinde farklı farklı hikayeler cidden çok etkileyici.
Bu çarpışma sahnesi için araçlara özel program yazılıyor 8 Pert araç satın alınıyor. 4 Alman 2 Türk mühendis görev almış .
Son düzenleme: