çarpıntı

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
134
22
13
20
kalp çarpıntım var şu an kardiyolojiye vs gitmiştim kalple alakalı bir sorunum yok. bugün hava çok soğuktu ve bazı şeylere stres yaptım. asla geçmiyor çarpıntım ne önerirsiniz

kalp çarpıntım var şu an kardiyolojiye vs gitmiştim kalple alakalı bir sorunum yok. bugün hava çok soğuktu ve bazı şeylere stres yaptım. asla geçmiyor çarpıntım ne önerirsiniz
Bi ara bana da bela olmuştu kalp sesimi duyuyordum oturduğum yerden 2 kere ekg cekildi birsey çıkmadı bende çay ve kahve tüketimini kestim çok etkisi var müzik dinledim düşünmemeye çalıştım geçti sonra

Bi ara bana da bela olmuştu kalp sesimi duyuyordum oturduğum yerden 2 kere ekg cekildi birsey çıkmadı bende çay ve kahve tüketimini kestim çok etkisi var müzik dinledim düşünmemeye çalıştım geçti sonra
şu an bende de başladı daha çok stres oldum elimle baktım baya hızlı atıyor

şu an bende de başladı daha çok stres oldum elimle baktım baya hızlı atıyo
O kadar iyi anlıyorum ki seni ben de çok uzun süre sürmüştü ama psikolojik bunu tabii o zaman anlayamamıştım kafanı oraya verdikçe sana öyle gelecek eğer düzensiz uyku geç uyuma çay kahve tüketimi çok fazlaysa onlardan uzaklaş uykunu düzene sok eğer değilse kafanı dağıtmaktan başka yapacak bir şey yok ama iyi olan bir sağlık problemin yok ben duymamak için video açıp uyudugumu biliyorum bir de şeye çok gülmüştüm bir yakınımda oldu aynısı demiş doktor bey işte çok çarpıntım oluyor doktor daha iyi ya çarpmasa sıkıntı demiş sen de öyle düşün çarpmasa sıkıntı🤣

O kadar iyi anlıyorum ki seni ben de çok uzun süre sürmüştü ama psikolojik bunu tabii o zaman anlayamamıştım kafanı oraya verdikçe sana öyle gelecek eğer düzensiz uyku geç uyuma çay kahve tüketimi çok fazlaysa onlardan uzaklaş uykunu düzene sok eğer değilse kafanı dağıtmaktan başka yapacak bir şey yok ama iyi olan bir sağlık problemin yok ben duymamak için video açıp uyudugumu biliyorum bir de şeye çok gülmüştüm bir yakınımda oldu aynısı demiş doktor bey işte çok çarpıntım oluyor doktor daha iyiye çarpma da sıkıntı demiş sen de öyle düşün çarpmasa sıkıntı🤣
😁 teşekkürler, valla bende de uzun süredir olmuyordu bugün bir çarptı. yorgunluğum var dün 15 saat yoldan geldim, yaşadığım yerde hava çok soğuk ve birkaç gündür zaten çok stresliyim. şu an biraz daha geçti ama resmen ağzımda atıyordu

😁 teşekkürler, valla bende de uzun süredir olmuyordu bugün bir çarptı. yorgunluğum var dün 15 saat yoldan geldim, yaşadığım yerde hava çok soğuk ve birkaç gündür zaten çok stresliyim. şu an biraz daha geçti ama resmen ağzımda atıyordu
Size yazarken benim bile çarpmaya başladı psikolojik işte 🤣🤣 elim baktım kalbime koyuyorum ben de🤣 yorgunluğun falan varmış 15 saat yol az değil kalpte bir yere kadar çarpar tabi🤣 dinlenmeniz bakın geçecek🥰

Back