- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Peki ama ne... gecmiyo... carpiyo sürekliBenzer konuda açılmış olan tüm konulara yorum yaptım buna yapmadan olmaz :))
Aynı sorunla malesef bende uzun zaman uğraştım ve çözümün kendisi biziz aslında
Oncelikle zoyle soyliyim ben panik atak gecirdigimde carpintim olurdu.Tedavi olduktan sonra carpintilar azaldi ama hala devam ediyor.Genellikle stresli oldugum zaman oluyor.Isterseniz bir psikologa da gorunun faydasi olur.
Kalp doktoru kalbiniz icin ne soyledi?
Benzer seyleri ben de yasadim bir suru test yaptilar sonuc psikolojik cikmisti.
Kalp doktoru kalbiniz icin ne soyledi?
Benzer seyleri ben de yasadim bir suru test yaptilar sonuc psikolojik cikmisti.
Öncelikle aşırı stres yapmamalısınNasil gecicek((
Öncelikle aşırı stres yapmamalısın
Çarpıntın tuttuğunda endişelenmek yerine nefes egzersizi yapmalısın
Netten araştır nasıl yapacağını öğrenirsin
Çarpıntıya odaklanırsan tüm hayatını felç edersin zamanla seni engellemeye başlar
Üstesinden gelebileceğin bir durum olduğuna kendini inandırmakla başla
Geçmiş olsun
Panik atak olabilir.
Bir psikologla görüşseniz.
Bi ara bende de oluyordu.
Kalbim sıkışıyor nefes alamaz hale geliyordum.
Bi psikiyatr ile konuştum.
Teşhis ve ilaçla düzeldi.
Benim 20 yıldır falan varAllah razi olsun.. zaten bende ondan korkuyorum eskiden yaptigim seyleri yapamaz hale geldim
Benim 20 yıldır falan var
Üstelik psikolojik bile değil
Kapak açıklığı nedeniyle
Ben bile üstesinden geliyorsam sende gelirsin
Ben bizzat tedavi gördüm alanında iyi kardiyologlardan,teşhis panik atak başlangıcıydı ilaç verildi fakat ben ilaca bağımlı yaşamak istemediğimi söyledim ve doktorum sağolsun gençsin bencede kullanma dedi, çok yardımcı oldu,ben temiz ve güzel hava bulduğum an sevdiğim müzikleri dinleyip yürüyüşler yaptım beni güldüren eğlendiren filmlere ve tiyatro oyunlarına gittim, aklıma kötü birşey geldiği an nefes alamıyordum ve hemen beni rahatlatan bi kafeye gidip oturuyordum etrafı izleyip ve ölmek için çok genç olduğumu ve hayatı yaşamam gerektiğini düşündüm tabi bu arada birde doğru nefes almayı öğrenmek için nefes egzersizleri öğrendim ve 6 ayın sonunda bu hastalığı atlattım
Psikolojik bence ama düzgün bir dra gitmeniz gerekiyor. Eğer kalle ilgili bir probleminiz yoksa ya panik atak yada psikolojik başka bir sebeptendir. Psikiatri bölümünden kendinize randevu alın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?