How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çarpintı ....

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Merhabalar arkadaslar.. size hayatimi zehir eden bi dertle yaziyorum.. yazarken bile cesaretim olmadan ellerim titreyerek.. bi kac ay önce kalp carpintisi ile panik olup uzandim.. bu durum bi hafta arayla iki defa oldu. Ardindan ara ara sikismalar oldu.. hic aklimda olmadan ölüm korkusu sardi beni.. doktora gittim önce bi kalp ile ilgili ilac verdi daha sonra ise kontrol ettikten sonra stres hapi verdi hafif bisi.. arkadaslar bu fiziksel mi yoksa ruhsalmi.. kalp sesimi duymaktan biktim. Yani atak yok ama hep hissediyl duyuyorum sesini. Psikolojikmi bu. Hayatim felc oldu. Bi yere cikamaz oldum korkudan.. cok mutsuzum. Konuyla ilgili bi bilginiz varmi :( 30 yasindayim

Oncelikle zoyle soyliyim ben panik atak gecirdigimde carpintim olurdu.Tedavi olduktan sonra carpintilar azaldi ama hala devam ediyor.Genellikle stresli oldugum zaman oluyor.Isterseniz bir psikologa da gorunun faydasi olur.

Panik atak olabilir.
Bir psikologla görüşseniz.
Bi ara bende de oluyordu.
Kalbim sıkışıyor nefes alamaz hale geliyordum.
Bi psikiyatr ile konuştum.
Teşhis ve ilaçla düzeldi.

Benzer konuda açılmış olan tüm konulara yorum yaptım buna yapmadan olmaz :))
Aynı sorunla malesef bende uzun zaman uğraştım ve çözümün kendisi biziz aslında

Kalp doktoru kalbiniz icin ne soyledi?
Benzer seyleri ben de yasadim bir suru test yaptilar sonuc psikolojik cikmisti.

Nasil gecicek :KK43:((
Öncelikle aşırı stres yapmamalısın
Çarpıntın tuttuğunda endişelenmek yerine nefes egzersizi yapmalısın
Netten araştır nasıl yapacağını öğrenirsin
Çarpıntıya odaklanırsan tüm hayatını felç edersin zamanla seni engellemeye başlar
Üstesinden gelebileceğin bir durum olduğuna kendini inandırmakla başla
Geçmiş olsun

Öncelikle aşırı stres yapmamalısın
Çarpıntın tuttuğunda endişelenmek yerine nefes egzersizi yapmalısın
Netten araştır nasıl yapacağını öğrenirsin
Çarpıntıya odaklanırsan tüm hayatını felç edersin zamanla seni engellemeye başlar
Üstesinden gelebileceğin bir durum olduğuna kendini inandırmakla başla
Geçmiş olsun

Allah razi olsun.. zaten bende ondan korkuyorum eskiden yaptigim seyleri yapamaz hale geldim

Allah razi olsun.. zaten bende ondan korkuyorum eskiden yaptigim seyleri yapamaz hale geldim
Benim 20 yıldır falan var
Üstelik psikolojik bile değil
Kapak açıklığı nedeniyle
Ben bile üstesinden geliyorsam sende gelirsin

Ben bizzat tedavi gördüm alanında iyi kardiyologlardan,teşhis panik atak başlangıcıydı ilaç verildi fakat ben ilaca bağımlı yaşamak istemediğimi söyledim ve doktorum sağolsun gençsin bencede kullanma dedi, çok yardımcı oldu,ben temiz ve güzel hava bulduğum an sevdiğim müzikleri dinleyip yürüyüşler yaptım beni güldüren eğlendiren filmlere ve tiyatro oyunlarına gittim, aklıma kötü birşey geldiği an nefes alamıyordum ve hemen beni rahatlatan bi kafeye gidip oturuyordum etrafı izleyip ve ölmek için çok genç olduğumu ve hayatı yaşamam gerektiğini düşündüm tabi bu arada birde doğru nefes almayı öğrenmek için nefes egzersizleri öğrendim ve 6 ayın sonunda bu hastalığı atlattım

Psikolojik bence ama düzgün bir dra gitmeniz gerekiyor. Eğer kalle ilgili bir probleminiz yoksa ya panik atak yada psikolojik başka bir sebeptendir. Psikiatri bölümünden kendinize randevu alın bence.

Ben bizzat tedavi gördüm alanında iyi kardiyologlardan,teşhis panik atak başlangıcıydı ilaç verildi fakat ben ilaca bağımlı yaşamak istemediğimi söyledim ve doktorum sağolsun gençsin bencede kullanma dedi, çok yardımcı oldu,ben temiz ve güzel hava bulduğum an sevdiğim müzikleri dinleyip yürüyüşler yaptım beni güldüren eğlendiren filmlere ve tiyatro oyunlarına gittim, aklıma kötü birşey geldiği an nefes alamıyordum ve hemen beni rahatlatan bi kafeye gidip oturuyordum etrafı izleyip ve ölmek için çok genç olduğumu ve hayatı yaşamam gerektiğini düşündüm tabi bu arada birde doğru nefes almayı öğrenmek için nefes egzersizleri öğrendim ve 6 ayın sonunda bu hastalığı atlattım

Tebrik ederim. Benim 3 ay oldu unutmak ne kelime hergun ölüm korkusu var

Psikolojik bence ama düzgün bir dra gitmeniz gerekiyor. Eğer kalle ilgili bir probleminiz yoksa ya panik atak yada psikolojik başka bir sebeptendir. Psikiatri bölümünden kendinize randevu alın bence.

Haklisiniz ama isin kötü tarafi hastane görünce daha beter basliyo doktorlardan korkuyorum ne diycekler bana diye

Back