arkadaşlar bende son 2 aydır kalbimde acayip bişeyler oluyo... nasıl anlatsam kuş çırpınıyo gibi ve neefesimde bi acayip oluyo boğazımda sanki iki yerden nefes geliyomuş hissi yaratıyo çok acayip ama bu çarpıntımıdır... anlık bişey oluyo 2 günde bir ya da arada sırada oluyo... ya da psikolojik midir???
doktorluk mudur ??? nedir bu ya:):a015:
doktor doktor doktor....
kendinizin doktoru olun arkadaşlar, bahsedilen kalp çarpıntılarının çoğunu yıllarca yaşadım ki buna küçüklüğümden beri yaşadım denilebilir ne zaman doktora gitsem birşeyin yok denildi,bazen kalbime sancı girerdi bıçak saplanır gibi,kıpırdayamazdım nefes alamazdım,acile giderdim...doktor;birşeyin yok!!
arayın araştırın kendinizi sorgulayın,yediklerinizi inceleyin,yediklerinize göre kalp ritminizi inceleyin hemen ilaca koşmayın ya da kestirip atmayın.
en son geçen sene farklı bi sebepten acile gittiğimde doktor rutin muayene namına kalp ritmime baktı ve şok oldu :) nası bunu tedavi etmedin sen diye :) batasıca hastaneler batasıca doktoralar,herkes üstüne alınmasın ama tam 5 defa kalbim ağrıyor çarpıntım var dedim, doktora gittim. beş defa da psikolojik diye kapıdan gönderdiler... ee sonuç;kalp ritmim bozan da yine bir kalp doktoru oldu aslını isterseniz, tedavi göreyim derken bana ağır dozda bir ilaç verdi,şikayetim artınca doktor değiştirdim ve yenisi bana eski doktorumu dava etmemi söyledi kalp ritmim düzgün bir ilaçla altı ayda düzebilecekken artık ömür boyu ilaca mahkumum!
ekstra sistollerim aşırıya kaçınca doktor yakma işlemi yapalım dedi,işe yarama ihtimali %70 ama ben %30luk dilime girdim malesef...
doktor doktor demeyin,herşeye inanmayın,araştırmadan okumadan asla ilaç içmeyin!!!
yaşım 22 ama beloc zok müptelasıyım, bir gece içmesem yatamıyorum:) böyle olması gerekmezdi...
tekrar söylüyorum önce kendi kendinizi muayene edin önce kaynağını bulmayı deneyin,yazık olmasın size de :)
arkadaşlarım hepınızın yazılarını okudum ben 26 yasındayım ve bende 16 yasımdan berı ara ara olan carpıntılar yasıyodum cok hızlı hemde cok önemsemedım cunku herkez benımde oluyo dıyordu bıgun babamın kalbıne stant takılıyordu Allah razı olsun prof Aytaç öncül e carpıntılarımdan bahsettım hemen o anda bana elektro cektı ve kısa pr sendromu dığer bi adıda wolf parkinson white sendromu teşhisi koydu..doğuştan ve kalbın kendıne aksesuar bı yol seçmesi yanı fazladan 2 cm kadar bı damar..Ama bu konuda kendını gelıstırmıs olan yine prof kamil adaletın benı görmesını ıstedı capaya yatırmak ve tedavı etmek ıstedı ama konusmalarımızda korkulucak bısı değil gıbı sözler söylediği icin ve yenı evlenmıstım o sure hastaneye yatmaktan kaçtım ve tedavı olmak ıstemedım bu sekılde mutluyum ben dedım... aradan 1 yıl gectı hamıle kaldım kadın doğumcum benı kalp doktorunun görmesını ıstedı ve amerikan hastanesi alparslan eryılmaz adlı doktora gittim ondanda Allah razı olsun cok ılgılendı ve oda benı kamıl adaletın görmesını ıstedı cunku bu arada hamılelıkten olsa gerek carpıntılarım 220 ye cıkıyodu ve hastanede bana carpıntımın ınmesı ıcın dıltızem adlı ılacı vuruluyodum ve bebeıme bısey olursa dıye dualar okuyarak..ve kamıl beye gıttım oda bana damarımı yakmaktan bahsettı ama damarım cok tehlıkelı bı yerdeymıs radyofrekans ısıtma ve soğutma işlemi anjioyla gerçekleştırdıklerı bişey bilmiyorum doğum yaptım 3 aydır hıc carpıntım olmadı bılmıyorum korktum acıkcası bı arkadas damarım yakılırken canım cok yandı demıs gunlerce bu acıyı hıssetmıs napıcam bılmıyorum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?