Umarım size de faydası olurKonunuzu takipteyim
Çok teşekkür ederimÇarpıntıniz sürekli mi oluyor yoksa yemeklerden sonra mı? Geçmiş olsun
İnşallah iyilesirsiniz hemen. Rabbim yardımcıniz olsun. Eşimde de çarpıntı başladı özellikle yemeklerden sonra orucunu açınca oluyor.Çok teşekkür ederimayağa kalktığım da diyebilirim, günlük hayatımı inanılmaz etkiliyor
İnşallah. Eşiniz için de umarım öyle olur. Rabbim tüm hastalara şifalar versinİnşallah iyilesirsiniz hemen. Rabbim yardımcıniz olsun. Eşimde de çarpıntı başladı özellikle yemeklerden sonra orucunu açınca oluyor.
Ay bugün aklıma geldin kuzum sana yazacaktım hatta. İyiyim elhamdülillah bildiğin gibi yani anksiyete bi var bi yok. Bu aralar modum düştü birazcık ama idare etmeye çalışıyorum, üstüne düşüp büyütmüyorum. Sen nasılsındelibirselvi sen nasıl oldun canım
İbrahim Saraçoğlunun kürlerine bak aşkım annemde kocaman bir nodül var ilaç tedavisinin yanında bide onun kürlerinden birini uyguluyoSelam kızlar daha önce de şikâyetlerimden yakindım hep.Hipertirodi tanısıyla günde iki tane propycil kullanıyorum, aynı zamanda çarpıntım için yarım dideral bu süreçte psikolojim oldukça bozuldu, ankiseyete oldum resmen kaygılar, korkular hergun sıkıntıyla geçiriyor. İlaçlara başlayalı 18 gün oldu ve şikayetlerim aynı devam ediyor, gerçekten çok zorlanıyorum. 19 unda kan vermeye gideceğim çokta düzelmiş gibi durmuyor anksiyete bir yandan troid bir yandan içinden çıkamadım, dertleşmek bu sıkıntıları yaşayanlar mutlaka vardır, tavsiyelere açığım, teşekkür ederim
Çok şükür diyeyim bende geliyorlar, gidiyorlarAy bugün aklıma geldin kuzum sana yazacaktım hatta. İyiyim elhamdülillah bildiğin gibi yani anksiyete bi var bi yok. Bu aralar modum düştü birazcık ama idare etmeye çalışıyorum, üstüne düşüp büyütmüyorum. Sen nasılsın
Dere otu kürü mü yoksa, fwydasuni gördü mü beni mafeden çarpıntıİbrahim Saraçoğlunun kürlerine bak aşkım annemde kocaman bir nodül var ilaç tedavisinin yanında bide onun kürlerinden birini uyguluyo
Sende benim aklımdaydın baktım hatta aktif mısın diyeAy bugün aklıma geldin kuzum sana yazacaktım hatta. İyiyim elhamdülillah bildiğin gibi yani anksiyete bi var bi yok. Bu aralar modum düştü birazcık ama idare etmeye çalışıyorum, üstüne düşüp büyütmüyorum. Sen nasılsın
Aynen aşkım bi avuç dere otu yiyo hatta zayıflattı biraz bu kür annemi. Kontrollerine daha var işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyoruz ama annemin zaten tiroidle ilgili bir sorunu yoktu çok tesadüfi bir şekilde öğrendik o yüzden ne konuda işe yaraması gerektiğini bile bilmiyoruz. Sen bi doktora git tekrar. Çarpıntı sorunun anksiyete kaynaklı mı hormonel mi bi öğrenDere otu kürü mü yoksa, fwydasuni gördü mü beni mafeden çarpıntı
Anladım bende yerim diye aldım yedim bir iki defa kaldı öyle. Troid sanırım tetikleyen ama kaydı da olunca iyice vuruyor, burnum da hala ayni tıkalı ay hepsi bağlantılı galibaAynen aşkım bi avuç dere otu yiyo hatta zayıflattı biraz bu kür annemi. Kontrollerine daha var işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyoruz ama annemin zaten tiroidle ilgili bir sorunu yoktu çok tesadüfi bir şekilde öğrendik o yüzden ne konuda işe yaraması gerektiğini bile bilmiyoruz. Sen bi doktora git tekrar. Çarpıntı sorunun anksiyete kaynaklı mı hormonel mi bi öğren
Eşiniz şeker baktırsın. Gebeyken gebelik şekeri çıktığında aynı dertten öuzdariptim. Doğurunca geçti çok şükür. İhmal etmeyin…İnşallah iyilesirsiniz hemen. Rabbim yardımcıniz olsun. Eşimde de çarpıntı başladı özellikle yemeklerden sonra orucunu açınca oluyor.
Gittim kuzum psikiyatriye ilk Troid tedavini ol ondan kaynaklı olabilir dedi.Zaten dideral başlayacakti, diderali de dahiliye yazdı çarpıntı için. Ankiseyete gibi duruyor demişti psikiyatri. Şimdi Troid tedavisini bekliyorumPsikiyatra gittin mi hiç bide psikiyatrla görüşsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?