• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caroline Koç'un son paylaşımı konuşuluyor

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Hayatını kaybeden Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un, işadamının ölüm haberini almadan 9 gün önce yaptığı son paylaşımı konuşulmaya başlandı.
caroline_kocun_son_paylasimi_konusuluyor_1453388346_8521.jpg

Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç Beykoz Devlet Hastanesi'nde ve ardından götürüldüğü Amerikan Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

EŞİNİN SON PAYLAŞIMI
Ünlü iş adamının eşi Caroline Giraud Koç ölüm haberinden 9 gün önce Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda şunları söylemişti.

"Bazen bir anın gerçek değerini (o an) bir hatıraya dönüşmeden önce anlayamazsınız."
etP9W_1453388164_0563.jpg

haber7.com

Cok dogru soylemis..tamda dedigi gibi..hissetmis gibi..

Haber niteligi yokki.
Hissetmis olabilir evet.

Yaw anlamayacak ne var, ölüm gelmeden yaşadığımız anın kıymetini bilemiyoruz ne yazıkki demek istemiş işte :KK11:
Haber değeri var mı, yok tabi ki. Basının kurcalaması işte. İyice dramatize edecekler ya. Allah günahlarını affetsin..

smeagol smeagol tercüme ettiğin için teşekkür canım. Bende bu kadinin söylediği söz ne anlama gelir diye düşünüp duruyordum. Allah razı olsun bacum:KK53:

Yukardaki cümleyi ebem mi yazdı :KK67: Kocasıyla yaşadığı anların kıymetini daha iyi anlamış işte:KK67:

Koca kafa :KK67: ben kadının ne dediğini anlamadım mi dedim:KK67:

Habercilerin adamın ölümünden sonra eşinin hesabını tek tek kontrol edip 3. Günü yazdığı yazıyı haber yapmasına dedim onu:KK67:

Hem sen gel bura herkesin önünde kavga etmeyek:KK4:

Zengin ne yazsa olay olur zaten

Koca kafa :KK67: ben kadının ne dediğini anlamadım mi dedim:KK67:

Habercilerin adamın ölümünden sonra eşinin hesabını tek tek kontrol edip 3. Günü yazdığı yazıyı haber yapmasına dedim onu:KK67:

Hem sen gel bura herkesin önünde kavga etmeyek:KK4:

Senin Türkçe hocanın ellerinden öpeyim, düş önüme :KK4:

Belki de suikast:63:kadın delil bırakmış gibi haber yapmak istediler dicemde yemez öyle haber yapmak korkarlar koçtan yoksa on kere yaparlardi ilaç koydu yemegine kriz gecirtti diye:KK45:

kocasıyla birliikte yaşadığı tüm anlar artık hatıra kaldı ona ..hakkaten sezmiş gibi

Back