- Konu Sahibi benoctobus
-
güzelmiş ama alt kısmı ne bileyim gelinlikta ben kabarık model seviyom
gelinliğin üst kısmı harika...ama alt kısmını pek beğenmedim...
kızlar temmuzda nasip olursa dugunum var sımdı dıceksınız kı daaha cok var karar verırsın ama ben nısanlıgıma bıle 3 ayda karar verdımoyle kararsız bı ınsanım yanı svmıyorum bu huyumu ama oleyım suan netten bakıp cook begendıgım bı model var ama model ustunde daha degısık hayallerım de var :) upuzun kuyruk ve duvak.. ama ıstedıgım markanın türkiye bayılıgını bulamadım eger sız bılıyorsanız benı aydınlatırmısınız sımdıden gıdıp baakyım dıyorum :)Eki Görüntüle 54686 Eki Görüntüle 54687 Eki Görüntüle 54688 BEGENDIGIM MODELLER BUNLAR SIZLER BEGENIRMISINIZ BILMEM AMA FIKIRLERINIZ ONEMLI OPUYORUM KIZLAR :)
ya kızlar cok ıstıyorum bu gelınlıgı ama gelınlık kumaslarında cok basıt kumaslar kotu duruo oyuzden guzel bır markadan almak ıstedım ama galıba yok
çok güzel bir seçim yapmışsın öncelikle tebrik edeyim...harika bir model...
ne o ya bıktım sürekli aynı modelleri,tarzları görmekten....
bu biraz benim kafamdaki gelinliğede yakın bir model o yüzden çok beğendim...
canım carnevali bayiliği türkiyede varmıdır yokmudur bilemem ama yoksa bile eğer iyi bir moda evi bulursan birebir diktirebilirsin....
cook tsekkur ederım ılgın ıcın:) oyle yapmayı dusunuyorum gercekten cok hosuma gıttı ama sızce bu modele daha uzun kuyruk olurmu uzun duvak felan kucuklukten berı cok ıstıyorum da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?