Gelinlik Modelleri carnevali gelınlık kızlar lutfen bakın:(

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
kızlar temmuzda nasip olursa dugunum var sımdı dıceksınız kı daaha cok var karar verırsın ama ben nısanlıgıma bıle 3 ayda karar verdım oyle kararsız bı ınsanım yanı svmıyorum bu huyumu ama oleyım suan netten bakıp cook begendıgım bı model var ama model ustunde daha degısık hayallerım de var :) upuzun kuyruk ve duvak.. ama ıstedıgım markanın türkiye bayılıgını bulamadım eger sız bılıyorsanız benı aydınlatırmısınız sımdıden gıdıp baakyım dıyorum :) BEGENDIGIM MODELLER BUNLAR SIZLER BEGENIRMISINIZ BILMEM AMA FIKIRLERINIZ ONEMLI OPUYORUM KIZLAR :)

gelinliğin üst kısmını ve arkasını çok beğendim cnm ama önden biraz değişik geldi. üst ve arka modelin o gösterişli halini yansıtmıyor gibi geldi bana. bayilik bulamazsan diktirirsin kaliteli güzel bir yerde istediğin gibi. mutlulukla giy gelinliğini inşallah.

bende alt kısmının fırfırmı denıyo ne denıyo bılmıyorum ama pek begenmedım ustu ve modelı cok hosuma gıttı kızlar tesekkurler yardımlarınız ıcın

carnevali spose'un kendi sayfasında satıldığı yerler yazıyor ama içlerinde maalesef türkiye yok canım
istersen burda iyi bir modaevinde diktir ama kumaşların birebir olduğuna dikkat et
bu arada iyi bir seçim çok güzel bir gelinlik

Bende cok begendim gercekten cok güzel ama etek kısmı biraz daha belin asagısından olmus olsa daha da güzel durur sanki .. Benim fikrim :)

ya kızlar cok ıstıyorum bu gelınlıgı ama gelınlık kumaslarında cok basıt kumaslar kotu duruo oyuzden guzel bır markadan almak ıstedım ama galıba yok

çok güzel bir seçim yapmışsın öncelikle tebrik edeyim...harika bir model...
ne o ya bıktım sürekli aynı modelleri,tarzları görmekten....

bu biraz benim kafamdaki gelinliğede yakın bir model o yüzden çok beğendim...

ya kızlar cok ıstıyorum bu gelınlıgı ama gelınlık kumaslarında cok basıt kumaslar kotu duruo oyuzden guzel bır markadan almak ıstedım ama galıba yok

canım carnevali bayiliği türkiyede varmıdır yokmudur bilemem ama yoksa bile eğer iyi bir moda evi bulursan birebir diktirebilirsin....

cook tsekkur ederım ılgın ıcın:) oyle yapmayı dusunuyorum gercekten cok hosuma gıttı ama sızce bu modele daha uzun kuyruk olurmu uzun duvak felan kucuklukten berı cok ıstıyorum da:)

cook tsekkur ederım ılgın ıcın:) oyle yapmayı dusunuyorum gercekten cok hosuma gıttı ama sızce bu modele daha uzun kuyruk olurmu uzun duvak felan kucuklukten berı cok ıstıyorum da:)

kuyruğunu hafif uzun tutabilirsin olur bence....duvakta aynı şekilde...anlaşılan gelinlik hayallerimiz aynııopuyorumnanaktan

bu arada en sonki gelinliği çok sevmedim ilki çok güzel....

tesekkurler :) artık kendıme ıyı bı moda evı bulup dıkıtrmek kaldı ama once gelınlıkcılere gdıp bu modele benzer gelınlıkler denıyeyım belkı yakısmaz sa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…