Cilt Bakımı Ürünleri carita tonik ve nemlendirici

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
D

duygut

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi duygut
herkese slm. kızlar cilt için marka olarak caritayı tavsiye ediyorum. pahalı ama cidden yüzde sivilce diye bişey kalmıyor. ben toniğini ve nemlendiricisini kullandım 1 hafta sonra cildimde bişey kalmadı ve parladı ayrıca kokusuda müthiş.birçok markayı denedim ama en iyisi bu sadece sevil parfümeride satılıyor.

• Konu Sahibi duygut

Ben de bugun carita nemlendırıcı, tonık, maske ve temızleme sutu aldım. hepsi hassas cıltler ıcın. yuzum mahvolmustu akne tek tuk cıkıyor ama cok derın aknelerim ve dıger yerler kuru kıpkırmızı. cok beyaz ve asırı hassas cıldım var kı satan kadınlar bıle urun onerırken huzursuz oldu. bı cesaret aldım henuz dıger urunlerını kullanmadım ama hassas cıltler ıcın acıl bakım maskesı var, surdum 2 saat sonra nerdeyse kızarıklık kalmadı fondoten surmus gıbı oldum. henuz akne de olusturmadı. hayretler ıcındeyım verdıgım paraya yandı gıbı oldum cıkınca ama kullanınca uc katı olsa deger dıyorum. aynen ben de senın gıbı her urunu denemıstım, kalıtelı dedıklerını de denemıstım ama ya kızarıyordu yuzum ya da akne cıkıyordu. yalnız gogus ve ensemde kucuk hafıf ıltahaplı ancak beyaz olmayan kızarıklıklar var, onlar ıcın emın olamadılar bır urun onermedıler. elizabeth arden eight hour cream aldım vucut ıcın olanını denedım gogsumde ama sonucunu henuz bılemıyorum yaglandırabılır sankı. sızın bıldıgınız yaglandırmayan kurutmayan ve bu ıltahaplı noktaları gecırebılecek bır urun var mı? bu arada sebamed bebek sabununu banyoda kullanmaya basladım dus sonrası kızarıklıklarım azaldı, bende akne de yapmadı kuruluk da. aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi duygut
bir de carita fondotenın renklerını merak edıyorum, ellerınde yoktu deneyemedım. emınım o da cılde zarar vermıyordur ama renklerı koyu sankı. bılen var mı?

• Konu Sahibi duygut

canım kullandıkça sonuçları yazarmısın
birde fiyatlarını yazarsan sevinirim
güle güle kullan

• Konu Sahibi duygut
canım kullandıkça sonuçları yazarmısın
birde fiyatlarını yazarsan sevinirim
güle güle kullan

Canım maske 96, nemlendirici 200, tonik ve yüz ve göz temizleme sütü 100er tl civarında. Ben Cotton serisini aldım, farklı fiyatlarda urunler de var aynı katagoride sevil parfumeri sitesinden bakabilirsin. Bugün süt, tonik ve kremini de kullandım su an iyi ama çok etkili olup olmadıgını bir ay sonra falan anlarım tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…