Teşekkürler inceliyorum yeni uyeyim sian bakiyorumBurda var buna benzer topicler oralara bakabilirsin
jinekoloji başlığına bakman gerekiyor.
Cerrahi müdahele derken?cerrahi müdahale yaptırmayı düşünüyorum
İhtiyacın olan anlayışlı bir koca birazda irade biri var diğeri sana kalmış
Cerrahi müdahele derken?
Vajinismus tamamen psikolojik değil mi ne müdahelesi emin misiniz?
Zarı mı? E iyi de çelikten tabaka değil ki bu siz kendinizi çok kastığınız için gerçekleşmeyen bir olay.Bazen cerrahi müdahale ile alabiliyolarmis hatta çok fazla agirmasida ondan olabiliyomus
Zarı mı? E iyi de çelikten tabaka değil ki bu siz kendinizi çok kastığınız için gerçekleşmeyen bir olay.
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunMerhaba herkese ben artık ne yapacagimi bilmediğim için burdan paylaşmak istedim derdimi çünkü artık icimde tutamıyorum 8aylik evliyim ve bende de sanırım vajinusmus var psikologa gittim maddi durumumuz şuan el vermediği için devlet hastanesine gittim egzersiz fln uygulatti ama olmadı artık cerrahi müdahale yaptırmayı düşünüyorum inanın eşim çok anlayışlı ama ben kendimi eksik ve ise yaramaz olarak goruyorum hatta boşanmayı bile düşündüğüm oldu bana yol göstercek aynı durumu yaşayanlar varmi
Öncelikle sen eksik değilsin bunu unut genelde her şehirde devletin ücretsiz danışmanlık merkezleri var bir gitsenizMerhaba herkese ben artık ne yapacagimi bilmediğim için burdan paylaşmak istedim derdimi çünkü artık icimde tutamıyorum 8aylik evliyim ve bende de sanırım vajinusmus var psikologa gittim maddi durumumuz şuan el vermediği için devlet hastanesine gittim egzersiz fln uygulatti ama olmadı artık cerrahi müdahale yaptırmayı düşünüyorum inanın eşim çok anlayışlı ama ben kendimi eksik ve ise yaramaz olarak goruyorum hatta boşanmayı bile düşündüğüm oldu bana yol göstercek aynı durumu yaşayanlar varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?