Merhaba herkese ben artık ne yapacagimi bilmediğim için burdan paylaşmak istedim derdimi çünkü artık icimde tutamıyorum 8aylik evliyim ve bende de sanırım vajinusmus var psikologa gittim maddi durumumuz şuan el vermediği için devlet hastanesine gittim egzersiz fln uygulatti ama olmadı artık cerrahi müdahale yaptırmayı düşünüyorum inanın eşim çok anlayışlı ama ben kendimi eksik ve ise yaramaz olarak goruyorum hatta boşanmayı bile düşündüğüm oldu bana yol göstercek aynı durumu yaşayanlar varmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Caresizlikk :(
- Konu Sahibi Yldzzzz50
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinusmus
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Teşekkürler inceliyorum yeni uyeyim sian bakiyorumBurda var buna benzer topicler oralara bakabilirsin
jinekoloji başlığına bakman gerekiyor.
Peki teşekkür ederim
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Cerrahi müdahele derken?cerrahi müdahale yaptırmayı düşünüyorum
Vajinismus tamamen psikolojik değil mi ne müdahelesi emin misiniz?
İhtiyacın olan anlayışlı bir koca birazda irade biri var diğeri sana kalmış
Inan bana öyle olmuyo benim denemediğim yol kalmadı artık psikolojimde ıyice bozuldu evde huzur yok maddi skinti oldugu için şuan cerrahi mudahaleyide erteledik ev arkadaşı gibiyiz eşimle evli gibi değiliz buda çok zoruma gidiyo
Cerrahi müdahele derken?
Vajinismus tamamen psikolojik değil mi ne müdahelesi emin misiniz?
Bazen cerrahi müdahale ile alabiliyolarmis hatta çok fazla agirmasida ondan olabiliyomus
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Zarı mı? E iyi de çelikten tabaka değil ki bu siz kendinizi çok kastığınız için gerçekleşmeyen bir olay.Bazen cerrahi müdahale ile alabiliyolarmis hatta çok fazla agirmasida ondan olabiliyomus
Zarı mı? E iyi de çelikten tabaka değil ki bu siz kendinizi çok kastığınız için gerçekleşmeyen bir olay.
Burda yazarken biraz cekiniyorum ama benimki normal bi ağrı değil herkesin dediği gibi bi ağrı olsa canı tatlı biri değilim katlanırım ama bazı aşamaları geçip ilerleme olsa bile olmadı olmuyo
- 8 Nisan 2018
- 36
- 7
- 1
- 42
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunMerhaba herkese ben artık ne yapacagimi bilmediğim için burdan paylaşmak istedim derdimi çünkü artık icimde tutamıyorum 8aylik evliyim ve bende de sanırım vajinusmus var psikologa gittim maddi durumumuz şuan el vermediği için devlet hastanesine gittim egzersiz fln uygulatti ama olmadı artık cerrahi müdahale yaptırmayı düşünüyorum inanın eşim çok anlayışlı ama ben kendimi eksik ve ise yaramaz olarak goruyorum hatta boşanmayı bile düşündüğüm oldu bana yol göstercek aynı durumu yaşayanlar varmi
Öncelikle sen eksik değilsin bunu unut genelde her şehirde devletin ücretsiz danışmanlık merkezleri var bir gitsenizMerhaba herkese ben artık ne yapacagimi bilmediğim için burdan paylaşmak istedim derdimi çünkü artık icimde tutamıyorum 8aylik evliyim ve bende de sanırım vajinusmus var psikologa gittim maddi durumumuz şuan el vermediği için devlet hastanesine gittim egzersiz fln uygulatti ama olmadı artık cerrahi müdahale yaptırmayı düşünüyorum inanın eşim çok anlayışlı ama ben kendimi eksik ve ise yaramaz olarak goruyorum hatta boşanmayı bile düşündüğüm oldu bana yol göstercek aynı durumu yaşayanlar varmi
- 15 Nisan 2018
- 2
- 0
- 1
- 40
Merhaba, bende 4 senelik evliyim 4 sene bıyunca vajinusmusla baş etmeye çalıştım . Psikologa da gittim kendimde çözmeye çalıştım ama maalesef çözmedim . Taki Dr. Yeşim yerçokla tanışana kadar onun sayesinde bu iletten kurtuldum 3 defa gittim 3. Seansda yaptım ve toplam 5 seans giderek tamamen yendim. Buradan hem doktorum yeşim hamım hem de asistanı hülya hanıma çok teşekkür ederim.
- 7 Şubat 2018
- 125
- 137
- 18
Hiçbir doktor senin kadar uzman değil bunu unutma. Vücut senin bunu yenmeye sen karar veriyosun. Sana iki yıl sonra kendi kendine yenmiş biri olarak şunu söyleyeyim. Kafamın en çok rahatladığı zamanda çözüldü.Taktığım bi sürü konu varmış ve bundan eşimi sorumlu tutmuşum farkında olmadan. Bunu kendim farkettim, ayrıca enfeksiyon gibi bi problemim varmış ve şu anki doktoruma göre asıl meselem bundan kaynaklıymış. Teşhis konurken enfeksiyon yanıltıcı olabiliyor.vajinismus bilinçaltının bize oynadığı bir oyun arkadaşım aslında cerrahi müdahaleyle alınacak zarın falan yok belkide. Belkide esnek bir zara sahipsin. Ben burdaki vajinismus yenme yöntemlerinden çok faydalandım tavsiye ederim okumanı