Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

gerçekten çok çok üzüldüm..
Rabbim yardımcınız olsun, annenizi size bağışlasın inşallah..
bol bol dua edin, doktorların küçük şanslar verdiği iki ameliyatıda atlatmış, güçlü bi insan demekki..
umarım en kısa zamanda güzel haberleri yazarsınız buraya..

Canım çok geçmiş olsun
Allah şifa versin inşaAllah
Tez zamanda sağlığına kavuşur da güzel haberlerini burdan yazarsınız

Umarım iyileşir. Allah size de annenize de sabır, şifa versin.

allah yar ve yardımcınız olsun, annenize acil şifalar, sizede sabırlar diliyorum. çok zor bi durum sizi çok iyi anlıyorum. lütfen moral verin annenize, herşeyin başı moral,şükür hala hayatta duacınız olcam. tekrar çok geçmiş olsun acil şifalar...

Allah acil şifa versin canım.dua ediyorum inş sapasağlam olur.tatlım sebebi ne ağır yemek falan mı yedi neden böyle oldu ki ?

Son düzenleme:
çok üzüldüm okurken :( benim de babam 3 aydır hastanede yatıyor ben ona 9 saat uzaklıkta bir şehirdeyim her telefon çaldığında kötü haber alacağım diye ödüm patlıyor umarım annen bir an önce iyileşir, metin olmaya çalışın, dualarımız sizinle, güzel haberler bekliyoruz

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Allahım yardımcınız olsun, biran evvel sağlığına kavuşur inş :(

çok geçmiş olsun dua edeceğim canım.bak ameliyatları atlatmış inşallah iyi olur ve döner.annenin tansiyonu çok mu yükseliyordu canım yaşı kaç

seni okad iyi anlıyorumki yazdıklarını okurken ağladım. 2010da temmuz sonunda bi gece babam bi gece yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi. ve biz anlamadık adamcağız sabaha kadar kuztu. sabah ambulans çağırdık. hastanede beyin kanaması geçiriyor dediklerinde dünya başıma yıkıldı hastaneyi inlettim ve attım kendimi yere. doktor eğer ameliyat olmazsa hastayı 3 gün içinde kaybederiz dedi ama ameliyat olursada yaşama şansı az riskli dedi. ve biz emliyat olmasını istedik hemen ameliyata aldılar ama babamı görenler yaşamaz dediler ben babamı hiç böle güçsüz görmemiştim. o günler çok zor rabbim kimseye yaşatmasın sizede sabırlar versin. velhasıl bugün 2012 ve babam 1 ay önce işe başladı. yürümesinde biraz dengesizlik var ve sağ eli titriyo. ama fizik tedavi falan çok işe yaradı. rabbim acil şifalar versin. bu acı günlerinizi unuttursun:(

Allah ım acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda iyileşir anneciğin sana da sabırlar versin canım çok zor:59::59:

cnm acıl sifalar versın rabbım senı cok ıı anlıyorum bu hayatta ınsanın en deger ınsan aılesı alllahım hastalarımıza şifa versın hep dua edelım

allah acil şifalar versin sen anlatırken kendi annem geldi gözümün önüne,onların acısını görmeye dayanamam :( gözlerim dolu dolu okudum inşallah dr ların söylediği en olumsuz şeylerdir ve hiçbişey olmaz annene canım...

çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun.İnşallah biran önce sağlığına kavuşur.

yazının başında konuyu anladığımda nolur sonu kötü gelmesin demiştim Allah acil şifalar versin canım cok güçlüymüş bak annen... cok üzüldüm ya

çok geçmiş olsun ALLAH annenizi size bağışlasın anne gibisi yok ALLAH şifa versin

Back