Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

çok çok geçmiş olsun.inşallah Alahın izniyle sağlığına kavuşur.sende boş yere ağlayıp sızlamakla vakit kaybetme bol bol duea et annen için

çok büyük gecmıs olsun canım sabırlı ol lutfen bak annen ıkı amelıyatıda atlatmıs ıyı olacak Allahın ıznıyle ıyı dusun kı ıyılıkler bulsun senı

Çok çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.Rabbim hayırlı şifalar versin bir an önce.Sizlerede sabır versin.

canim guzel düsün..gözlerim doldu..kendi annem geldi aklima Allah sükür sag , ama one birsey olursa korkusu hep var icimde..iyi düsünmek gerek. o ani aklindan cikar. Annen eve gelince yapacakalrini düsün-.mutlaka iyilesecek sana ruyanda gelecegim birakmam demis.inan sende..bütüm dualarim sizinle ..Acil sifalar diliyorum..

Allah yardimciniz olsun, acil sifalar versin insAllah, her iki ameliyati nasil atlattiysa bu sürecide öyle atlatacaktir insAllah..
belki ayni sey degil ama, benimde ablam karaciger kanserine yakalanmisti 7 sene önce, onun icinde cok olumsuz konusmuslardi, karacigerinin 3 de 1 ini almislardi sonra yine ameliyat oldu yine bir kismini aldilar vs... cok korktuk hepimiz, hastaligi tamamen yenememedigi halde cok sükür hala hayatda..
bugün dua edicem annen icin...

Ben bile okuyunca cok üzüldüm, sizin halinizi düsünemiyorum bile..
Yüce Rabbim annenize acil sifalar versin. Umarim bir an önce sagligina kavusur..
Icinizi ferah tutun, allahin izniyle anneniz eskisindende daha iyi olacak..:34:
Bol bol dua edin..

Rabbim size sabir, annenize de bir an once acil sifalar versin ins.
Okudugumda cok ama cok uzuldum.
Eminimki aciniz tarif edilemez.
Bol bol dua etme zamani simdi.
Rabbim ins tekrar ayni sagligiyla araniza donmenizi nasip eder annenize.

Noktasından Virgülüne Kadar Aynı Olayı Dün Gece Yaşadık.. :5:
Çok Yakın Bir Arkadaşımızın Babası Şu An Hastane de..

İşyerinde Düşmüş, Kalmış Öylece.. :5:
Beyin Kanası Geçirmiş..
Gizli Tansiyonu da Varmış..
Kanama Çok Derindeymiş, Ameliyat Edemiyorlar..

Allah Hepsine Acil Şifalar Versin..
Allah Annenizi de Size Bağışlasın..

Yazınızı gözlerim dolarak okudum, çok üzüldüm annenize. Allah acil şifalar versin, annenizi sevenlerine bağışlasın inşallah:(

Allah şifa versin.. gözümden bir yaş süzüldü gitti.. ben de yakında evleneceğim ve annemin sevgisi git gide içimde büyümeye başladı... Allahım bizleri anne baba ile imtihan etmesin. amin.

okuyunca çok kötü oldum canım yaa Allah acil şifalar versin güzel haberlerle gel bize inşallah
babamın ameliyat zamanlarını hatırladım :43:
çok zor canım ama sizde atlatıcaksınız inşallah üzerindende zaman geçicek o yazdıgın gibi çok büyük hayallerin devam etsin canım benim..
hersey güzel olsun inşallah
nolur ayakta ol iyi ol annende iyi görsün seni :54:
seni çok ama çok iyi anlıyorum :25:

allahtan acil şifalar diliyorum

anneniz çok güçlüymüş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

toparlar inşallah kendini en yakın zamanda çokkk geçmiş olsun

Allah acil sifalar versin ve gecmis olsun. Rabbim annelerimize saglikli, huzur dolu, mutlu, upuzun bir omur nasip etsin.

Allahım acil şifalar versin, çok üzüldümmmmm:5:
şunu söylemek istedim sadece,
sakın ya konuşamazsa ya bişe kalırsa vücudunda diye düşünmeyin..

diğerleri mutlaka düzelir, onun sizin sevginize ve desteğinize ihtiyacı var sadece...
herşeyi atlatır daha kötü olmaz üzülmeyin bol bol şükredin ,
iki zor ameliyattan başarıyla çıkmış Allah(cc) size bağışlamış anneciğinizi..

Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun insanın hayatta onlardan daha değerli bişeyi yok aklınız herşeyiniz şuan orada bende dua edicem inşallah anneniz yine sağlıkla evinize gelir başınızda durur..

Back