Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Allah'ım tez vakitte hayırlısıyla şifa versin anneciğine. inan çok üzüldüm canım yaşadıklarına. yüce Allah'ım annen ve bütün hasta kardeşlerimizle olsun. sana da sabır ve güç versin Rabbim.

Son düzenleme:
çok çok çok üzüldüm...
kısa süre önce olmayan bi hastalıkdan şüphelendiklerinde doktorlar o acıyı ben de yaşadım Allah kimseye yaşatmasın.inanın çok iyi anlıyorum sizi.
aldığınız nefes bile yakar canınızı. ama ailenizin annenizin size ihtiyacı var,kendinizi bırakmayın sakın asıl şimdi ailece kenetlenme güç verme dua etme zamanı. İnşallah Allah şafii isminin hürmetine verir şifasını. Rabb'im yar ve yardımcınız olsun

çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin canım anneciğinin
kendini suçlu hissetme (en so annemle tartıştık ve 2 haftadır küstü bize dediğin için) olacağı varmış rabbimin takdiri şimdi şuyken şu buyken bu oldu deyip üzülme şimdi ne yapabilirsin onları düşün eminim anneciğin sapasağlam dönecek evine
annelere bişey olmaz canım onlar evlatları için dayanırlar yenilmezler

Canım inan çok üzüldüm.Sen hep olumlu düşün ki iyi olsun her şey.Annen için dua edeceğim...Allah onları başımızdan eksik etmesin...

Allah acil şifalar versin gözlerim doldu okurken
tez vakitte kurtulun bu sıkıntılardan inşallah
olumlu düşünün bol bol dua edin, daha kötüsü olmadığına şükredin
geçmiş olsun tekrar..

Allahıma öyle yürekten dua ediyorumki şu an...iyi olucak annen!! buna inan!! herşey eskisi gibi güzel olucak...sen inancını kaybetme! biliyorumki iyi olduğunu yazıcaksın buraya, mutlu haberlerini paylaşıcaksın bizimle...

4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.
:43:

Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda  demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.

Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..

Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..

:50::50::50::50::50::50::50: Aynı olayı birebir biz yaşadık
Eşimin halası odasına gittiğinde, gelini facede takılıyormuş bi an kalkmış ,Halamın odasına gitmiş onu yerde görmüş ,yere düşmüş ve felç olmuş sol tarafı
Ambulans çağrıldı hastaneye yatırdılar sonra düzeldi gibi çıkardılar çıkardıkları gün tekrar fenalaştı yoğun bakıma kaldırdılar ama
Onun Kalp görevini tam olarak yapamadığı için kanda pıhtılaşma olmuş ve beyne giden damarını tıkamış..
2. kez tekrar pıhtı attı yine damarlarından birini tıkadı 3. kezde kalbe giden kalbine giden damarlar tıkandı :50:
Aynı şeyler bizede söylendi kendine gelirse felç olur yatalak olur dendi
Halamda yerinde duramayan bir kadın hiç kimseye muhtaç olmak istemez..
Rabbim Anneciğini sizlere bağışlasın acil şifalar versin canım..
İnşallah sağsalim evinize gelir..

Konuyu okuyunca okadar fena oldumki gözyaşlarıma hakim olamıyorummm...
Kendini sakın suçlama canım olacagı varmış olmuş asla bunun önüne geçemezdin..
Ama işte gelde anlat dimi Hastaneden çıktığı gün eşim çok hastaydı yanına gidemedim halamın :5::5::5:
O benii aradı çok özledim gel dieee yarın giderim dedim ama görmek nasip olmadı..
İnsan bunların olacağını bilse kimseyi üzermi kırarmı..
İnşallah Rabbimmm yüzünüze baksınn bol boll öp kokla Anneciğini..

cok geçmiş olsun yaşadıkların kolay değil ama sakın kendini bırakma annen için güçlü ol bol bol dua et başka çare yok annen için duacı olduğumuzu unutma

4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.

Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.

Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..

Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..

Canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah. Anneciğin en kısa zamanda iyileşir ve eski sağlıklı günlerine döner, bunu canı gönülden diliyorum.

canım benım cok uzuldum empatı kurarak okudum ınan gozumu parmagımla sılmıstım klavyemın tusları bıle ıslandı suan su dunyada hersey bız ınsanlar ıcın umarım annen en kısa zamanda ayaga kalkar tekrardan ALLAH ACİL SIFALAR VERSIN CANIM

canım benım cok uzuldum.ama kuvvetlı guclu ol. bak annen saglıklı bır sekıl de ıkı amelıyatıda atlatmıs .
rabbım annene guc acıl sıfalar versın .

Allah acil şifalar versin canım Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına yeniden kavuşur. Lütfen güçlü ol ve umudunu kaybetme. Bayramda bi akrabamız beyin kanaması geçirdi hatta ameliyatla beyninin bir lobunu falan çıkardılar onun içinde çok olumsuz şeyler söylemişti doktorlar yürüyemez konuşamaz diye ama allaha şükür walker yardımıyla yürüyor konuşuyor ve hızla iyileşmeye devam ediyor yakında walker olmadanda yürüyebilecek inşallah. Lütfen moralini bozma Allahın izniyle en kısa zamanda annende ayağa kalkıcak canım lütfen negatif hiçbişey düşünmemeye çalış. Tekrar geçmiş olsun.

canim doktorlarin bu gibi durumlarda kesin bir sey soylemesi cok zor oluyor...
benim babam da kalp tansiyon sorunlarina bagli olarak felc gecirdi...
ameliyat olmadi...
ama bize de konusamayabilir, yuruyemeyebilir gibi seyler soylendi yani kalici hasarlar olabilir dendi...
babamda yurume konusma sorunu olmadi Allahtan ama cocuklasmisti...
yani hasar kaliyor ama ne tur bir hasar kalacaginin ya da hci hasar kalmayacaginin soylenmesi, bunun tahmin edilmesi zor...
bunlari zaman gosterecek...
annen iyilesince durumuna bakilacak o zaman hersey belli olacak...
ama kendinizi hazirlayin, eskisi gibi olmayabilir annen...
ama yine de binlerce kere sukredin Allah'a ki hayatta...bu teselliniz olsun...
keske babam hayatta olsa da cocuk gibi olsa yine...
bu sureci anneniz atlattiktan sonra kesinlikle hic bir stressi ona yansitmayin bu cok onemli...
hic uzulmemeli...
gecmis olsun canim...

Çok ama çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin İnşaAllah.
Ameliyatları başarılı geçmiş, içinizi ferah tutun, anneciğiniz şu süreci bir atlatsın hayırlısıyla, yaşadığı bu sağlık sorunu sonucunda kalıcı bir sağlık problemi olur mu olmaz mı doktorunuz sizi en doğru şekilde bilgilendirecektir.

Benim annemde tansiyona bağlı kısmi felç geçirmişti, vücudun sol kısmı tutmuyordu, konuşma zorluğu çekiyordu, aylar süren fizik tedavi sonrası yürümeye başladı, konuşması düzeldi.

Çok sevdiğim bir ablada beyin kanaması geçirdi ve anneniz gibi 2 kere ameliyat olmak zorunda kaldı, ameliyattan bir süre sonra fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesinde yatarak tedavi görmeye başladı.

Bunları size yazıyorum sakın yanlış anlamayın amacım sizi bilgilendirmek ve rahatlatmaya çalışmaktan ötesi değil, şu anda çok erken ama anneniz iyileşme sürecine girince doktorunuzla görüşürsünüz, o sizi yönlendirir zaten, annenizi bulunduğunuz yere yakın bir fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesine yatırabilirsiniz, branşında uzman olan çok kıymetli doktorlar var, onlar gerekli tedaviyi yaparlar ve İnşaAllah anneniz kısa zamanda sağlığına kavuşur:nazar:

Canım çok büyük geçmiş olsun. Allah'tan umut kesilmez. Allah yanınızda...
Dua et; bol bol dua et. Rabbim annene şifa, sana da fazlasıyla sabır versin...

Back