Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

kıyamam o kadar zor bir durumki seni çok iyi anlıyorum..
ben annemi ansızın kaybettim çok zordur hastaneler canından olanın
canının yandığını bilip çaresiz olmak

rabbim yar ve yardımcınız olsun ..dilerin annecin bir an önce sağlığına kavuşur..

dualarım sizinle..iyi haberlerini alalım insallah

Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin annene inşaallah canım. Çok güçlü bir kadınmış ve doktorların az şans verdiği 2 ameliyattan da sağ salim çıkmış çok şükür. Tansiyonu da düşmeye başlamış, bu iyiye gittiğinin işaretidir inşaallah. Allahım yardımcınız olsun. Dua et sürekli, bizler de edelim. Dualarla yeniden sağlığına kavuşur anneciğin inşaallah...

Biraz arastırmaya calıstım ama net bir bilgiye ulasamadım kahretsin doktorlar da bu konuda birsey söyleyemiyor..
Annem ameliyat öncesi sol tarafını ( bilinci kapalıyken ) hareket ettirmeye baslamıstı ameliyat oldu, uyanması bekleniyor ne olacak, ne kadar sürede uyanıcak bilmiyorum..
İcim yanıyor, nasıl anlatsam bilemiyorum...
Keske demek birseyi degistirmez, diyemiyorum..
4 gün öncesi canlanıyor gözümde sanki bu seyleri yasayan biz degiliz, ben degilim.
Annem felc olursa veya konusamazsa üzüntüden kahrolur daha fena olur annemi tanıyorum ben, cok duygusal, hassas kahreder kendini.
Hayat dolu biri, sabah 5' te kalkardı namaz kılardı, kahvaltıyı hazırlar babamı kaldırırdı birlikte yerler sonra babamı gönderirdi ise.. Yerinde oturdugu zamanlar sayılıdır.
Hem muhabbeti cok sever, hemde gezmeyi..
Ben evde durmuyor diye kızardım ona bazen hep geziyorsun derdim, benim yüzümden oldu..
Cok mu gec buldum onu? Daha önce bulsaydım belki hersey daha farklı olucaktı Allahım yaa Allahım ne düsünecegimi bilmiyorumm..

Dualarınızla teselli buluyorum arkadaslar cok sagolun Allah hepinizden razı olsun..
Allah düsmanımın basına vermesin bu acıyı..

Dualarınızla teselli buluyorum arkadaslar cok sagolun Allah hepinizden razı olsun..
Allah düsmanımın basına vermesin bu acıyı..

Kıyamam canım ya. İyi düşünelim, umudunu yitirme sakın... Dualar en büyük ilaç... İçine atma, burada yaz, yakınlarınla konuş ama sakın içine atma. Dualarım sizlerle. Güzel haberlerini alırız inşaallah...

allah hayırlı şifalar versin,
allah yardımcınız olsun canım,
ya şafii tesbihini dilinden düşürme allahın izniyle şifa bulacaktır annen.
ve hastası olan tüm arkadaşlar,

Canım...kendini suçlama...bazen insan aynı yatakta yatarken bile farkedemeyebiliyor...
Anneciğin 2 ameliyatı da atlatmış...inşallah sağlığına da kavuşur...felç olur..konuşamaz diye hiç takma kafana...yeterki yaşasın.Dediğin gibi olsa bile zamanla düzeliyor hepsi.

.

Allah şifa versin canım..zor bi durum..şöyle olursa, böyle yapamayız..bu olursa kaldıramaz veya kaldıramayız demeyin bence..anneniz güçlü bi kadınmış..siz de güçlü olmalısınız.her duruma hazırlıklı olun."Allahım,korktuklarımızdan sana sığınırız" deyin.booolca sadaka verin.sadaka belayı defeder demiş efendimiz(s.a.v.)..

allah yardımcınız olsun. allah acil şifalar versin inşallah anneniz eski sağlığına neşesine kavuşur uzun bir ömür ailecek geçirirsiniz

Evimiz suan kalabalık Allahtan yalnız degilim ama herkes yorgun, bitkin onlarda günlerce uyumuyorlardı suan yattılar ben yatamıyorum ama.. (

cok üzüldüm allah hepimizi korusun.. allah acil sifalar versin cok gecmis olsun
insallah en kisa zamada anneniz iylesir

İnsallah annemi istiyorum meger ne kadar da ana kuzusuymusum ben su güne dek, grip dısında bir hastalıgına sahit olmadım bu yüzden soktayım bir anda, aniden sapasaglam annem suan tam tersi bir durumda yazıyorum ama hala inanamıyorum hala..

allah hayırlı şifalar versin,
allah yardımcınız olsun canım,
ya şafii tesbihini dilinden düşürme allahın izniyle şifa bulacaktır annen.
ve hastası olan tüm arkadaşlar,

Şafii diyerek sürekli tesbih cekiyoruz Rabbim duysun sesimizi, yangınımı görsün insallah annemi bize bagıslar..

İnsallah düzelir inanmak istiyorum bende buna hemde cok istiyorum..

Evimiz suan kalabalık Allahtan yalnız degilim ama herkes yorgun, bitkin onlarda günlerce uyumuyorlardı suan yattılar ben yatamıyorum ama.. (

Canım dinlenmelisin, dinç olmalısın ki annene, kardeşlerine, babana destek olabilesin. Annenin sizlere ihtiyacı var. Onun için kendine iyi bakmalısın. Abdest al, ferahlatır içini. Dua et sürekli durmadan. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşaallah...

Biz annemle cok tartısırdık.. Allahım bir acsa gözlerini bir daha onu hic ümeyecegim, gözüm gibi bakacagım ona canım annem benim bırakmasın bizi..
Herkes annesine sarılsın, öpsün, koklasın annesini lütfen annelerinizi üzmeyin, kırmayın biz annemle tartısmıstık en son, bizimle 2 haftadır küstü, darılmıstı bize.
Allahım icimde yanan atesi tarif edemem ve söndüremem bu mümkün degil.
Ne yapsam bilmiyorum, acım nasıl diner bilmiyorum suan yapayalnızım annemin odasına tek basımayım bilmiyorum ya icimi rahatlatamıyorum bür türlü.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin en kısa zamanda sağlığına kavuşup evine döner inşallah neyseki iki ameliyatta iyi geçmiş bunada şükür..olumsuz düşünmeyin lütfen konuşamasa bile varlığı yeter annenize sık sık bunu dile getirin ..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer dualarım sizinle acil şifalar ...

Allah c.c yardimciniz olsun canim allahim acil sifaalar versin bol bol dua edin aglamamak mümkün degil ama allaha sükür anneniz hayatta dua edin allahim insallah eski sagligina kavusdurur biran önce ailesine bagislasin rabbim allah basinizdan eksik etmesin annenizi..
cok zor bir durum gercekden insan ne dicegini bilemiyor ama dua edin bol bol insallah biran önce eski sagligina o neseli hallerine yine kavusur ve yine hic oturmak istemez:)
kötü düsünmeyin allah kötüsünden korusun
tekrar gecmis olsun allah acil sifalar versin....

Ayetel kürsi, nas ve felak surelerini bol bol okuyun bilduginiz baska dualarida okuyun tabi

cokk uzuldumm canimmmm (((

Rabbim sifasini versin insallah...
Guclu durmaya calis.dinlen
ki anacigin iyilestiginde seni guclu dimdik gorsun...
Allah yardimciniz olsun

Çok geçmiş olsun,RABbim acısını göstermesin sevdiklerimizin.İçini ferah tut ,kötü şeyler düşünüp kendini üzme,şimdi birbirinize destek olma zamanı .

Çok çok geçmiş olsun.Maşallah anneniz tehlikeli 2 ameliyatı atlatmış.Aynı şey benim anneannemin de başına gelmişti, o da çok hareketliydi(karadeniz kadını).Ne yazık ki kısmi felç geçirdi ama hareketliliği ve yaşama bağlılığı sayesinde kısa sürede üstesinden geldi.Allah korusun annenizde kısmi felç görülse bile eminim kısa zamanda toparlayacaktır, bu durumun örnekleri emin olun ki çok.Yeter ki ailece desteğinizi ve moralinizi ondan eksik etmeyin.Dualarım sizinle.

Canım çok üzüldüm,ne zaman başımıza ne geleceği belli değil

Rabbim acil şifalar versin,sağ salim evine döner anneniz inşaallah...

İyi düşün ki iyi olsun,bol bol dua et canım...Unutma,dua Müminin silahıdır..

Allah yardımcınız olsun..

Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…