kıyamamo kadar zor bir durumki seni çok iyi anlıyorum..
ben annemi ansızın kaybettim çok zordur hastaneler canından olanın
canının yandığını bilip çaresiz olmak
rabbim yar ve yardımcınız olsun ..dilerin annecin bir an önce sağlığına kavuşur..
dualarım sizinle..iyi haberlerini alalım insallah
Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin annene inşaallah canım. Çok güçlü bir kadınmış ve doktorların az şans verdiği 2 ameliyattan da sağ salim çıkmış çok şükür. Tansiyonu da düşmeye başlamış, bu iyiye gittiğinin işaretidir inşaallah. Allahım yardımcınız olsun. Dua et sürekli, bizler de edelim. Dualarla yeniden sağlığına kavuşur anneciğin inşaallah...
Dualarınızla teselli buluyorum arkadaslar cok sagolun Allah hepinizden razı olsun..
Allah düsmanımın basına vermesin bu acıyı..
Kıyamam canım ya. İyi düşünelim, umudunu yitirme sakın... Dualar en büyük ilaç... İçine atma, burada yaz, yakınlarınla konuş ama sakın içine atma. Dualarım sizlerle. Güzel haberlerini alırız inşaallah...
cok üzüldümallah hepimizi korusun.. allah acil sifalar versin cok gecmis olsun
insallah en kisa zamada anneniz iylesir
allah hayırlı şifalar versin,
allah yardımcınız olsun canım,
ya şafii tesbihini dilinden düşürme allahın izniyle şifa bulacaktır annen.
ve hastası olan tüm arkadaşlar,
Canım...kendini suçlama...bazen insan aynı yatakta yatarken bile farkedemeyebiliyor...
Anneciğin 2 ameliyatı da atlatmış...inşallah sağlığına da kavuşur...felç olur..konuşamaz diye hiç takma kafana...yeterki yaşasın.Dediğin gibi olsa bile zamanla düzeliyor hepsi.
.
Evimiz suan kalabalık Allahtan yalnız degilim ama herkes yorgun, bitkin onlarda günlerce uyumuyorlardı suan yattılar ben yatamıyorum ama..(
Biz annemle cok tartısırdık.. Allahım bir acsa gözlerini bir daha onu hic ümeyecegim, gözüm gibi bakacagım ona canım annem benim bırakmasın bizi..
Herkes annesine sarılsın, öpsün, koklasın annesini lütfen annelerinizi üzmeyin, kırmayın biz annemle tartısmıstık en son, bizimle 2 haftadır küstü, darılmıstı bize.
Allahım icimde yanan atesi tarif edemem ve söndüremem bu mümkün degil.
Ne yapsam bilmiyorum, acım nasıl diner bilmiyorum suan yapayalnızım annemin odasına tek basımayım bilmiyorum ya icimi rahatlatamıyorum bür türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?