Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Çok üzüldüm. Ne denir bilmem ki çok acı bir şey ama takdir buymuş ..
Başınız sağ olsun.. Allah taksiratını affetsin..

başın sagolsun canım rabbim cennet bahçesine koysun işşallah annecigini benimde babacım öldü 3 sene olucek acısını çok iyi bilirim ben sözün bittigi yerdeyim inan bayramlarda ve kandillerde çok kötü koyuuyo helede ona ihtiyacın oldugunda rabbim sabır versin işallah

Son düzenleme:
İlk sayfayı okuduğumda bir umut sevindim yenmiştir bu hastalığı diye düşündüm.Son sayfayı açtım boğazım düğümlendi.Çok zor...Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin...

İlk sayfayı okuduğumda bir umut sevindim yenmiştir bu hastalığı diye düşündüm.Son sayfayı açtım boğazım düğümlendi.Çok zor...Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin...

Bende aynı hevesle son sayfaya geldim. Cümlelerle anlatılabilecek, atlatılabilecek bir şey değil maalesef.

Allah gerçekten sabır versin.

Mekanı cennet olsun...

Allah acil sifalar versin Rabbim yardimciniz olsun. Ama Allahtan ümit kesilmez. Senin Annene moral vermen gerek. Sen kendini birakirsan, Annene destek cikamassin.

Rabbim Annelerimizi basimizdan eksik etmesin. Insallah iyi olucak Annen. Ama tek bir doktorun söyledigine bakma arastir. Cünkü bazi doktorlar hemen tehsis koyuyor malesef.
Onlara bile güven kalmadi.

Benim Anneme`de Rahim Kanseri demisleri, fakat sonradan anladilar ki kanser degil. Yani dedigim gibi doktorlar gercekten yanlislik yapiyor bazen. Iyice arastirin ve bakin. Bir iki doktorun
demesiyle hemen ümitsizlige kapilmayin.

4 gün önce kk' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.
:43:

sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.

Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..

Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım allahım ne olur bize yardım ett..

canım benim ilk başta hepinize çok geçmiş olsun...yüreğini ferah tut inşallah annen bunuda atlatır...karamsarlığa kapılma aynı şey benim kayınpederim kalp ameliyatında oldu ama çok şükür sorunsuz atlatıldı 2 sene oldu maşallahı var....inşallah annende turp gibi olur..

Canım benim seni çok çok iyi anlıyorum. Bende annemi kaybedeli 5 yıl oldu..Ben 20 küçük kız kardeşim 18 yaşındaydı.
Trafik kazası geçirdiler babamla işe giderken yaya olarak. Babamda annemde yoğum bakımda kaldı...Annem babam kadar şanslı olmadı ve 10. günü kaybettik. Yazdıklarını okudumda birden o günü yaşadım. Aynen dediğin gibi kalabalık herkes her yerde odası eşyaları off offf..Babam annemi kaybettiğiniz 1 ay sonrasında öğrendi. Çünkü kendinde değildi. Çok acı olay..Sırf babam bizden destek alsın diye göz yaşlarımı içime akıttığım günleri çok iyi bilirim. Babamın odalarda gizli gizli ağlamalarını..
Rabbim böyle uygun görmüş. Ne derki. Allah mekanını cennet etsin..
Babam biz evlenmeden evlenmek istemedi. Geçen sene evlendi. Ve çok pişman..Annemin tırnağı bile olamaz. Allah herşeyin hayırlısını versin..Sizde sabır versin arkadaşım

çok zor şeyler yaşıyorsun allah yar ve yadımcın olsun ...hepimiz bu dünyaya sınav olmaya geldik canlarımızla mallarımızla ve evlatlarımızla... sen ve annan bu sınav karşısında sabreden ve kazanan olursunuzinşallh. kulların başına iyi birşey geldiginde allahtan geldigini söyliyoruz ve inanıyoruz da inan kötü birşey geldiginde de allahtan geliyor allhım hayırların en hayırlısını vesin işallah elden beşka birşey gelmiyor dua etmekten başka bol bol dua et canım Allaha emanet ol allahım annene acil şifalar veriri inşallh...

4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.

Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.

Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..

Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..

Rabbim bol sabır ve güç versin hepinize.

Son düzenleme:
4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.

Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..

çok üzüldüm:( annemde yüksek tansiyon hastası Allahım korusun:( bol bol dua et canım Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun, anneciğine dualarımı gönderiyorum çabucak iyileşsin diye.

canım çok özür dilerim..kusura bakma konunun sadece başını okuyarak yorum yazmıştım,devamını şimdi okudum mekanı cennet olsun anneciğinin.Allah sabrınızı artırsın..

Back