Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Çok üzüldüm okuduğumda smuwila benim annem de rahatsız biliyorsun kala kaldım koltuğumda gün boyu işyerinde aklımdaydın

başınız sağolsun çok üzüldüm..
Rabbim öbür dünyada birlikte olmayı nasib etsin size inşallah..
mekanı cennet olsun annenizin..

Canım şu an ne diyeceğimi bilemiyorum.
Çok çok çok üzgünüm. Yüreğimin ortasına bir taş oturdu sanki. Gözlerim doldu,kendimi zor tutuyorum.
Rabbim mekanını cennet eylesin inşaAllah. Sizlere de güç versin.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Başınız sağolsun.

Konu içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla" başlığına taşınmıştır.

allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm (

başın sağolsun çok üzüldüm rabbim nurlar içinde yatırsın cok zor durum allah sabır versin yardımcın olsun canım benim

Sözün bittigi yer...

Basin sagolsun canim, rabbim cennetinde kavustursun insallah, sabir ihsan eylesin sana ve ailene .

canım başın sağolsun. rabbim sabrını gücünü artırsın. sözün bittigi yer burası işte. insanın boğazı dügümleniyo hiç bişi diyemiyor. anne yardır , candır. mekanı cennet olsun anneciğinin. :105:

annemi kaybettik
baştan sona okudum..benim annem de aynı şekilde rahatsızlandı,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..annenin vefat etmesine çok çokk üzüldüm gerçekten..diyecek birşey bulamıyorum,allah mekanını cennet eylesin,günahlarını affeylesin..mevlam rahmet eylesin,kabrini cennet bahçesinden bir bahçe kılsın...inna lillahi ve inna ileyhi raciun...

Ne denir ki,,, sözün bittiği yer,, kelimelerin tükendiği yer ...

Allah rahmet eylesin,,, başınız sağolsun ..
Dayanma gücü versin sizlere ..

Okurken gözlerim doldu öncelikle Allah sabır versin..umarım hayırlısıyla iyileşir annen.. Ailene destek ol, herşeye rağmen ayakta kal ve bol bol dua et..benimde başımdan geçti kötü sonuçlandı ama.. umarım annen iyileşir..

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((allah sabır versin mekanı cennet olsunn..gün gelecek bizde öleceğiz..umarım ahirette yuzumuz güler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…