- 30 Aralık 2009
- 23.101
- 90.712
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm okuduğumda smuwila benim annem de rahatsız biliyorsun kala kaldım koltuğumda gün boyu işyerinde aklımdaydın![]()
Annemi kaybettik
baştan sona okudum..benim annem de aynı şekilde rahatsızlandı,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..annenin vefat etmesine çok çokk üzüldüm gerçekten..diyecek birşey bulamıyorum,allah mekanını cennet eylesin,günahlarını affeylesin..mevlam rahmet eylesin,kabrini cennet bahçesinden bir bahçe kılsın...inna lillahi ve inna ileyhi raciun...annemi kaybettik
4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.
Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..
4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.
Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..
Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..![]()
Annemi kaybettik