Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

bir abimiz 10 hatim;

bir kardeşimiz 10 hatim,

bir kardeşimiz 20 hatim ve 100 yasin hediye etti Allah razı olsun,şifasına vesile olsun inşaallah.
---------------------
duayı şöyle yapmayı tavsiye ederiz
bağışlarken şöyle derse daha iyi olur ya rabbi bu (..hatim sayısı..) hatimi,(..yasin sayısı..) yasini ve diğer okunanları;bilmediğim kişiler tarafından okunmuş olan hatim ve yasinleri (...kim yada kimler için bağışlıyorsan ismi...) bağışlıyorum sen dergahı uluviyetinde hatasız şekilde okunmuş olarak vede makbul olanlardan kılıp kabul ihsan buyur....

Allah hepsinden razı olsun cok sagolun..
Dün durumu yine kötüydü annemin yine yakınlarını iceri alın demis doktor :(
Cuma gününden beri durumu daha agır seyrediyor tansiyonları düsüyor simdide ilaclarla yükseltiyorlar..

4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.
:43:

Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.

Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..

Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..
:43:

gecmıs olsun ..allahtan umıt kesılmez 75 yasında dedem beyın amelıyatı sonrası sol tarafı felc kaldı ...ama evlatları ole guzel baktılarkı her gun masaj ılgı alaka çalışma derken fızı tedavıcılerın olumsuz baktıgı dedemı annemler ayaga kaldırdı sımdı heryere gıdıyor masallah ...allah yardımcınız olsun bakım konusunda onu sızlere bagıslasın

Canım benim çok çok çok geçmiş olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşaAllah annen sağlığına kavuşur.
Bizler dua edebiliriz onun için. Rabbim büyük,güçlü ol...

o kadar üzüldümki gözlerimden yaşlar döküldü,rabbim yardımcınız olsun inşallah,rabbim dilerse herşey olur,o ol desin yeter, anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah,dualrım sizinle,allah ben size şah damarınızdan daha yakınım demiş,dua edinki kabul edeyim buyurmuş çok dua edin kuran okuyun namaz kılın muhakkak ki rabbim bunca duayı bunca ibadeti karşılıksız bırakmayacaktır

öff konuyu okuyordum,çok üzüldüm,annemdede tansiyon sorunu var..
son sayfaya bir bakayım dedim,2 dk önce yazmışsın,bakmasaydım keşke çok üzüldüm çookk..
Allah sabırlar versin, Allahım çok zor bişi, diyecek söz bulamıyorum..
Başınız sağolsun..

Annemi kaybettik

Günlerdir takip ediyordum burayi annenin yasayacagina bir gram umudum olmasa bile

belki bir mucize olur diye diye gece gündüz bakiyordum

annemi kaybettim yazini görünce yüregimdebir SIZI olustu

ben bile bu kadar etkilendiysem ,RABBIMDEN SANA SABIR SABIR SABIR diliyorum.

bu kadar etkilenmemdeki sebeb ise kirgin ayrilisiniz.

canım benim ya bir gece nelere peydah olmuş
RABBİM şifa versin
ya benim annem de yüksek tansiyon hastası okurken ağladım
ve şuan içime öyle bir taş oturdu ki sanki benim anneme de aynı şey olacakmış hissine kapıldım
bütün yüksek tansiyon hastalarında böyle bir risk var mı

Baştan sona bir solukta okudum
iyi bir haber alırmıyım diye heyecanla umutla okudum..
mekanı cennet olsun, allah taksiratını affetsin
size de sabırlar versin..:43:

Annemi kaybettik
Başından beri yazdıklarını sessizce, ama içten içe sürekli anneciğine dualar ederek takip ediyorum ... Ama şu an içimin yandığı, dualarımın boğazımda düğümlendiği andır :((( Ben babacığımı onun doğumgününde , elimde pastası kutlamaya gidince , cenazesiyle karşılasarak kaybettim, acın nasıl ani ise , nasıl tarifi mümkün değil ise birebir yaşadım ... Sana su an ne desem boş, anlamsız ama anneciğin nurlarda yatsin, mekani cennet olsun demek ve yureğinin yangınını hissedebildiğimi bilmeni istiyorum ... Allahım şu an benim gücümü, sabrımı da sizlere versin canım ...

Back