Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Cok sevindim insallah bizde senin gibi sevinecegiz doktorlar umutlarımızı söndürmeye calıssa bile :(
Bizim 8 gün oldu hala bir degisme yok.
Nörolojik servis yogun bakımı hastalarının hayatta kalmaları bir mucizeymis öyle diyorlar :(
Bekliyoruz annecim derin uykuda bekliyoruz :(

Allahın ıznıyle uyanacak merak etme bak anen kac gundur dırenıyor sende sevınecek sende mutlu olacaksın evet cok zor bılıyorum ama asla umudunu kaybetme bekle bak goreceksın ıyı olacak

allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur annen...

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda annenin ayağa kalkmasını dilerim
ama senin şuanda öncelikle yapman gereken şey bol bol dua etmen seni çok iyi anlıyorum ben 14 yaşındayken benimde annem omuriliğinden dolayı felç olmuştu ilk önce ayakları tutmadı sonra beline kadar çıktı doktorlar bi süre daha böyle giderse diline ve ordanda beynine vurup hayatını kaybedebileceğini söyledikleri günü hiç unutamıyorum hastanenin bahçesinde dizlerimin üzerine çöküp saatlerce ağladığımı asla unutmuyorum sizin gibi doktorlar bizede ameliyat olması gerektiğini söylediler ama bize yüzde 1 şans verdiler bıçak incecik bi damara değerse kaybederiz dediler herşeye hazırlıklı olun dediler biz kabul etmedik ama annemin bilinci yerindeydi ve karşı çıktı ömür boyu yatağa mahkum kalamam ecel geldiyse ölümden kaçılmaz dedi ömür boyu kimseye muhtaç olamam gün gelir hepiniz bıkarsınız benden dedi ve ameliyat olmak istedi ve ameliyata girerken helallik isterken ve bize hakkını helal ederken o sesinin titreyişini asla unutamıyorum velhasıl girdi ve çok şükür çıktı başarılı geçmişti ameliyatı yavaş yavaş can gelmeye başladı ayağına ve bi operasyon daha geçirmesi gerekiyodu allah yardım etti oda başarılı geçti şimdi çok şükür yürüyo geziyo işini gücünü bizden iyi yapıyo rabbim nazarlardan saklasın sende üzme kendini annen iyi olacak ben hergün anneme kuranlar okumuştum özellikle yasin suresi ve dualarım kabul oldu sende dua et bol bol rabbim şifasını versin inşallah annenin çok zor seni anlıyorum

Rabbim acill şifalarr versinn canım öncelikle bütün sayfaaları üşenmedim okudum ne çok var değilmii aynı acılar yaşayann insan başına gelmeden anlamaz derler ya böyle hastalıkları gerçekten öyle bizde yakın zamanda eniştemiz için aldık aynı haberlerii beyninde tümör çıktı aynı şekilde bizim doktorumda hiç umut olmadığını ameliyattan sonra bitkisel hayata girebileceğinii bu şekilde en fazla 5 6 ay yaşabileceğinii söyledii içimiz rahat etmedi başka bi profesöre götürdük eniştemiz şuan ameliyat oldu tümörün %97 si temizlendi kemoterapi ve fizikk tedavii görüyorr 2 ay bittii bu şekilde bazen çok iyi oluyor kendi yemeğini yiyor konuşuyor gülüyor söylüyor bazen bi bakıyorsun salmış kendisinii anlaşılmıyorr ilk öğrendiğimiz zamana göre çok çok iyi ama bakalımm zaman ne göstericekk hepimizin Allah yardımcısı olsun canım dua ile kalın..

Çok geçmiş olsun canım.
Çok üzüldüm inan ki, gözlerim dolu dolu oldu.
Acil şifalar versin Ya Rabbim size .... :(

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki canım. Benim babamda 2011 ocak ayında grip diye hastaneye gitti ve menenjit geçirdi. Aylarca yoğun bakımlarda,sayısız ataklar,aylarca kılını kımıldatmadan uykudaydı canım babacığım.. Doktorlar ölecek gözüyle bakmışlar ama hep bizi teselli ettiler. Aylarca o yoğun bakım..Babam.. Oradaki insanlar.. Ölenler,feryatlar.. Oradaki psikoloji.. İnsanın dayanması çok zor ALLAH annene en tez zamanda eski sağlığına kavuşmasını nasip etsin. Sizede güç versin.. Çok zor biliyorum. Benim babam şimdi çok iyi.O ölecek diye baktıkları adam şimdi etrafa neşe saçıyor. Sadece kulaklarında kaldı hasar,duymuyor. Ama bunada milyonlarca kez şükür. Ve inşallah yüce RABBİMinde izniyle senin annende en kısa zamanda eskisinden daha da iyi olur inşallah.. Dualarım sizinle canım.. Çok Çok geçmiş olsun..

Smuwila suan seni nasıl iyi anlıyorum ve üzülüyorum bilemezsin..Benim de annem rahatsız şuan senin gibi beklemedeyiz..15 gün sonra gelecek sonuçları inşalah ikimizde iyi haberlerle buraya konu açarız

Smuwila suan seni nasıl iyi anlıyorum ve üzülüyorum bilemezsin..Benim de annem rahatsız şuan senin gibi beklemedeyiz..15 gün sonra gelecek sonuçları inşalah ikimizde iyi haberlerle buraya konu açarız

Rabbim annelerinize ve bütün hasta olup şifa bekleyenlere bir an önce şifa versin,yanındakilere sabır ve güç kuvvet..!
Allah ' ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz:16:

Kalsedon canım benim çok teşekkür ediyorum, inşallah annelerimiz ve diğer tüm hastalar şifa bulsun

Dün doktorla konustuk bize hergün bir umutla geliyorsunuz ama hic umut yok dedi. Sizin hastanızın uyanması cok zor, uyanamaz dedi yaa :((
Tecrübelerine dayanarak söylüyormus..
Bilinci kapalı herkesin uyanma sansı yok mu dedim bende hayır var ama annenizin durumu farklı dedi.
Zaten dayanamayıp sonlandırdım konusmayı teyzem dinledi sonralarını annemin uyanması bir mucizeymis.
Bekliycez demis doktor ama bir süre sonra baska organları da patlak vericekmis galibaa :((((
Girdim annemin yanına konustum onunla sevdim onu bekledigimizi söyledim.. :((
Yanında aglamadım ama cıkınca hüngür hüngür agladım dün cok etkilendim doktorun söylediklerinden fenalastım evde babam da zaten kalp var kıpkırmızı oldu bize üzülmekten önce anası, sonra babası 1 sene sonrada karısının acısıyla karsı karsıya .
Rüyamda gördüm annemi Rabbim bir umut ver iyilesicekse rüyamda göreyim dedim gördüm :(
Sapasaglam dı özür diledim sarıldım oda bana sarıldı canım annem dedim ona.
Umudumu kaybetmek istemiyorum Rabbim yardım etsin herkese benim annecime de.

Dün doktorla konustuk bize hergün bir umutla geliyorsunuz ama hic umut yok dedi. Sizin hastanızın uyanması cok zor, uyanamaz dedi yaa :((
Bilinci kapalı herkesin uyanma sansı yok mu dedim bende hayır var ama annenizin durumu farklı dedi.
Zaten dayanamayıp sonlandırdım konusmayı teyzem dinledi sonralarını annemin uyanması bir mucizeymis.
Bekliycez demis doktor ama bir süre sonra baska organları da patlak vericekmis galibaa :((((
Yanında aglamadım ama cıkınca hüngür hüngür agladım dün cok etkilendim doktorun söylediklerinden fenalastım evde babam da zaten kalp var kıpkırmızı oldu bize üzülmekten önce anası, sonra babası 1 sene sonrada karısının acısıyla karsı karsıya .
Rüyamda gördüm annemi Rabbim bir umut ver iyilesicekse rüyamda göreyim dedim gördüm :(

canım umudunu sakın kaybetme. benim babannemde 2010 ağustos ayında felç geçirdi. çok detaylı anlatamayacağım, hala sinirlerim bozuluyor çünkü.

neyse 1 hafta oldu yoğun bakımda doktor dedi ki yaşı olduğu için hiç ummayın uyanmayacak , ümidi kesin artık dedi. hiç umut yok dedi. o anda o doktora içimden dedim ki onun yaşayıp yaşamayacağını sen bilemessin Allah bilir dedim. ama içim cız etmişti. tüm dünya başıma yıkılmıştı. 16. günde babannem hayata gözlerini açtı. şimdi tam anlamıyla iyileşemedi tabi yaşı dolayısıyla, bazı noktalarda yardıma ihtiyacı var. ama yinede hala yaşıyor. ve ben onu çok seviyorum:16:

Allah en kısa sürede şifa verecek inşallah annene canım,umudunu kaybetme:40::40:

ağlattın beni smuwila..Ben de annemi kaybetme korkusu yaşıyorum:14:

Yolda yürüyemez hala geldim hala soktayım annemi cok ama cok özledim o olmazsa ne yaparız biz Allahıma sıgınıyorum insallah acımızı duyar bagıslar annemi bize.

:5::5: Allah'ım acil şifalar versin annenize, çok üzüldüm :50:
Sagolun amin

canım umudunu sakın kaybetme. benim babannemde 2010 ağustos ayında felç geçirdi. çok detaylı anlatamayacağım, hala sinirlerim bozuluyor çünkü.

neyse 1 hafta oldu yoğun bakımda doktor dedi ki yaşı olduğu için hiç ummayın uyanmayacak , ümidi kesin artık dedi. hiç umut yok dedi. o anda o doktora içimden dedim ki onun yaşayıp yaşamayacağını sen bilemessin Allah bilir dedim. ama içim cız etmişti. tüm dünya başıma yıkılmıştı. 16. günde babannem hayata gözlerini açtı. şimdi tam anlamıyla iyileşemedi tabi yaşı dolayısıyla, bazı noktalarda yardıma ihtiyacı var. ama yinede hala yaşıyor. ve ben onu çok seviyorum:16:

Allah en kısa sürede şifa verecek inşallah annene canım,umudunu kaybetme:40::40:

Benim babaannem ben kücükken sekerden komaya girmis 10 15 gün kadar kalmıs, cıkmıstı bir tarafı felcti o sekilde 18 yıl yasadı 2 yıl önce tekrar girdi yine 10- 15 gün kadar kaldı yine actı gözlerini bu sefer konusamıyordu kısa bir süre yasadı o sekilde. Allahtan umut kesilmez elbette ama ben artık ne düsünecegimi sasırmıs durumdayım duygularım karmakarısık kafamı toplayamıyorum..

Annemin dönecegini düsünüyorum sadece bir deseler ki tepki verdi, gözlerini actı düsünmesi bile güzel Allahım bize de nasip eder insallah yüzümüzü güldürür. Ama doktor resmen anneniz degismeyecek, uyanamaz dedi. Umutlarımı kırdı benim canım annemi orda öyle yatarak görmek o kadar kötü ki esyalarını kokladım annemin nasıl özlemisim onu :(

Cok zor Allah biliyor kimseye yasatmasın bu acıyı.

çok çoook geçmiş olsun inş anneniz ksıa sürede iyileşir ve eski sağlığına döner
benım annemde 28 yıldır yüksek tansiyon hastası ilaçlarla dengeliyor ama birşeye üzülsün aniden cıkabılıyor tansıyonu :5: bu yuzden cok acıle gıttıgımızı bılırım hep korkarrım oyle bısey olursa ya dıye Allah vermesın ama sızın annenız gercekten güçlüymüş bakın agır 2 amelıyat gecırmıs ve ıyı gecmıs ben ınanıyorum ıyılesecegıne duanızı eksık etmeyın cok onemlı:34:bende dua edeceğim

o doktorlar herşeyi çok bildiklerini sanıyorlar zaten,tecrübe önemlidir evet ama her hastada farklıdır..biri uyanmaz ama diğeri umulmadık anda kendine gelebilir..nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar aklım almıyor.evet boş yere umut vermemek lazım tabii ama birazda empati yapsalar keşke..canım umut her yerde her zaman var,nolur güçlü ol..Dualarım seninle ve anneciğinle..

Sevgili Smuwila
ilk günden beri takip ediyorum konunu.ümidini yitrme. Allah'ın izniyle iyileşecek annen.bugün bir müşterimiz anneme anlatmış.kadın farketmemiş beyin kanaması geçirmiş.2 gün o halde gezmiş! Sonra bayılmış hastaneye kaldrlms vs. Ameliyat olmuş ve hala yaşıyor.dualarım annenle..

La ilahe illa hüv...

Hz Allah inşallah bir an önce sağlığına kavuşturur anneni

AMİN

Cok tesekkür ederim, cok sagol lütfen dua et Allahım anneme güc versin, iyilestirsin insallah :(

çok çoook geçmiş olsun inş anneniz ksıa sürede iyileşir ve eski sağlığına döner
benım annemde 28 yıldır yüksek tansiyon hastası ilaçlarla dengeliyor ama birşeye üzülsün aniden cıkabılıyor tansıyonu :5: bu yuzden cok acıle gıttıgımızı bılırım hep korkarrım oyle bısey olursa ya dıye Allah vermesın ama sızın annenız gercekten güçlüymüş bakın agır 2 amelıyat gecırmıs ve ıyı gecmıs ben ınanıyorum ıyılesecegıne duanızı eksık etmeyın cok onemlı:34:bende dua edeceğim

Cok sagol Allah yasatmasın cok dikkat edin annenize
Zaten bir anlık birsey degilmis sinirlenince kan hızlı pompalanıyormus doktor birikim demis annem icin.
Aslında herkes dikkat etmeli zamanla damarları bu hale gelmis her sinirde asına asına en sonunda patlak verdi iste.

Rabbim tez zamanda annenizi sağlığına kavuştursun inşallah

Amin.
Yüce Rabbim' den tek dilegim Annemin iyilesmesi..

o doktorlar herşeyi çok bildiklerini sanıyorlar zaten,tecrübe önemlidir evet ama her hastada farklıdır..biri uyanmaz ama diğeri umulmadık anda kendine gelebilir..nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar aklım almıyor.evet boş yere umut vermemek lazım tabii ama birazda empati yapsalar keşke..canım umut her yerde her zaman var,nolur güçlü ol..Dualarım seninle ve anneciğinle..

Herkes doktorlar her zaman en kötüsüne hazırlar diyor benimi oyalıyorlar bilmiyorum :(
Doktor bir mucize dedi annem icin ameliyat eden doktorda ben bir umut görmesem etmem demisti :S
Kafam corba gibi her uayndıgımda aglayarak uyanıyorum :(

Back