çaresizim

O zaman pedagonunuzu değiştirin.O okulu,o öğretmeni,arkadaşları sevmiyor olabilir mi? Bazen herşey psikolojik değildir. Kişinin vücudundaki bazı kimyasal değerlerin düşüklüğü veya fazlalığı da bunları yapabiliyor biliyor musunuz? İlaç tedavileriyle o kimyalar normal seviyeye getirilip sorun çözülebiliyor. Bir çok yönüyle ele alınmalı.

Bizim zamanımızda büyük paraydı valla. Seneler oldu. Şimdi çocukların günlük harçlığı 10 lira. Siz de 20 lira teklif edin 85 üzeri her yazılı için. Karneye de 200 verirsiniz.

keşke çalışsa neler vermzdim bilemiyorum
85 :) 45 üstü alsa veririm ben 20 liraya kılını kıpırdatmaz bizimkisi
yinede deneyim saol

ilaç kullanıyoruz. psikoloğunu seviyor onla dertleşiyormuş . varmı bildiğiniz uzman ben birine daha götürdüm ondanda bişi çıkmamıştı

Oncelikle para ile ders çalışmasini istemeniz büyük hata olur.v gün ders için,yarın başka birşey için bu bir m sır döngüye girerler ve daha çok zor durumda kalırsınız.
Bir kaç sorum olacak.oğlunuz kaç yasinda? Eve gelen öğretmenler neden ders vermek istemiyor? Oglunuzun ders sırasındaki tutumu yüzünden Mi?dersi anlamadigivicin mi .
okul rehber öğretmenini hiç gittinizmi?

1. para ile başa alamadık. her seferinde büyük hediyeler istiyor. ooo onun için ne uğraşıcam gibilerinden takılıyor
2. 13 yaşında. hocalara surat yapıyor. isteksiz dinliyor. zor anlıyor çabuk unutuyor. tekrar yapmıyor. hocalarda çocukta şevk görmeyince örneğin çarpım tablosunu veriyor 5 haftada öğrenemedi. hoc boşuna paranızı alamam ben başka birini bulun dedi
bende şimdi nasıl birini bulsamda eksiklerini tamamlatsam bilemiyorum(maddi durumda yetersiz. boşuna vermek istemiyorum.illaki bikaç bişi öğrensin isterim)

rehber öğretmenleri hiç faydasız. oturup bana çocuğumu kötülemekten başka bişi yapmıyorlar

Bir arkadasimin kardeside boyleydi babasi bir arkadasiyla kpnusmus 1 hafta senin taninda calissin sende hayattan bezdir zor isker ver paraverme kiz buraz zorla demis 2 hafta sonra okula donmus ve derslerinde baya duzeltmis ben sadece anlattim blki faudasi olur

Psikologun sayısal zekası yüksek demesi ile çarpım tablosunu 5 haftada öğrenmesi ,biraz sıkıntılı görünüyor.sıkıntılarıniz 1. Sınıftan beri devam ediyorsa mutlaka bir problem var.biraz daha oglunuzla ilgili bilgi anlam gerek

evet 7. sınıfta ama çarpım tablo bilmiyor. bir gün öğrendi diyoruz yarın unutuyor

siz sorun cvp vereyim

evet bizede söylediler geçen sene vericez dedik korkuttuk verin dedi bayaada sevindi çalışcağı için

Bende dikkat dağınıklığı olan bir cocuktum şimdi 28 yaşında 4 yıllık universite mezunu bir kadınım.babam banada ozel ders aldırdı.bende ozel ders ise yaramıştı.fakat ben çalışmak istiyordum dersi dinliyor anlayamıyordum.yanı içimde istek vardı.öyle doktora falanda gitmedim.ilerleyen yıllarda kendi kendine geçti okulu bolüm birincisi olarak bitirdim okulu.size bunu yazdım sızı biraz olsa yüreklendirmek için.benim için diyorlardı terzıye verin çırak olarak kuaföre verin diye amcam bababa derken duymuştum çok ağrıma gitmişti hırslanmıstım.herşey Allah'tan ben birazda tevekkül etmenizi tavsiye ederim.bazı insanlar ilerleyen yaşlarda toparlıyor kendini bendede öyle olmuştu.

Çocuklar dikkat çekmek için bazen ceza almayi bile göze alır ki ben oğlunuzun bütün bunları size tepki olarak yaptığını düşünüyorum. Bazı çocuklar isteksizlik yaşar dersleri sevmez siz Isterseniz ağzınizla kuş tutun yinede olmayabilir.

Belki bana söylemek kolay ancak çocuğu biraz rahat bırakın bence özel hocalarla muhatap etmekten vaz geçin. Belli ki bunalımıs daralmis kacacak yer arıyor çocuk.

Yapacağınız şey dikkat daginikligina odaklanmak olsun çünkü akademik alanda değil hayatının her alanında bu sorunla başa çıkması gerekecek.

Bence sizin çocuğunuz doktor öğretmen vb...değilde güzel sanatlar ya da el becerisi isteyen bölümlerde kariyer yapacak :) ve bu güzel birsey.

evet benim kardeşimde böyleydi hiç çalışmazdı. şimdi çok iyi bir bölüm kazandı okuyor. büyüdükçe açılır diyorlar ama bu kadar eksik nasıl kapatılır aklım almıyor

teşekkür ederim. 1. dönem kendi haline bıraktık çok bir ilerleme olmayınca gene üstüne gittik . hepten bıraktı çalışmayı hoca kesinlikle reddediyor.
dikkat eksikliği ilacı var cnm kullandırıyoruz

inşallah onun muvaffak olduğunu bir görsem

evet benim kardeşimde böyleydi hiç çalışmazdı. şimdi çok iyi bir bölüm kazandı okuyor. büyüdükçe açılır diyorlar ama bu kadar eksik nasıl kapatılır aklım almıyor
Size söyle dıyım 4 yıllık üni mezunuyum çarpım tablosunu ben bile sasırırım suan :) birde söyle bırsey var cocugununuz sevdiği ilgi duyduğu bırsey vardır.spor muzik tıp herneyse onunla ilgili eğitim aldırın derim çünkü açıkçası herkes okumak zorunda degil.belki okumayıp sevdiği bir meslek edınıp çok başarılı olacak.günümüzde emin olun tecrübe ve beceri gerektiren meslekler daha önemli.

ne yazıkki psikologun size söylediği sayısal yönü iyi ile çarpım tablosunu bilmemesi birbiri ile uyumlu değil.
okuma yazma da problem varmi,renk kavramı,yön kavramı varmi?
Yazılarına bakın b,d,p,b harflerini nasıl yazıyor ?

cnm mesela yüzme çok sever. biliyor. ilerletmesi için hoca tutalım çalıştırsın ilerde yüzme hocası olur yok
sadece üye oluyor kendi takılıyor öyle

Sevgili watermelon. Çarpım tablosunu hiç ogrenememekle ,sasirmak arasında fark var ne yazıkki. su anda öğrenciler çarpım tablosu olarak değil,ritmik sayma ile 2 .sinfta öğreniyorlar.

Spora yazdırsanız .. Bulunduğunuz il yada ilçenin belediyesine ait spor okulları yada kursları varsa , basketbol , voleybol , futbol yada yüzme ye gönderin böylece hem enerjisini atar hemde belki kendi kendine sorumluluk almayı disiplinli olmayı öğrenir .. Benim arkadaşımın oğlunda işe yaramıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…