caresizim:(

Kurtulmak derken? Mesela olmesini falan istemiyorum cocuna çok düşkün oglumda ona alip basimi uzaklara gitsem ogluma bunu yasatmaya hakk yok daha 6 yasinda ona hic bisey belli etmiyoruz biz insan gibi bosanamayiz zaten onunla konu maddi değil bugün bosansak nafaka vermesede ben haytimi idame ettirebilorim yani az çok yasadiklarimi anlattim burda adam benden bikmadan bırakmayacak gibi ewet bunlar Göz önünde bulundurularak kurtulmak istiyorum bi cikis bulunur diyorsunuz soruyorum size ben o cikisi ariyorum nasil bulabilirim ?[/QUOTE]

Kardeşlerinizle konusun bence onlara bu durumu söyleseniz miras yüzünden olan hepsini unutur size evini acarlar bi süreligine diye düsünüyorum.

Kardeşlerinizle konusun bence onlara bu durumu söyleseniz miras yüzünden olan hepsini unutur size evini acarlar bi süreligine diye düsünüyorum.
Evini açsa noolcak adam pisliğin teki ters yani kim ugrascak onla bosansam kim duracak karsisinda acik acik tehdit ediyor beni rahat mu burakir gittiğim yerde

Allah yardımcınız olsun. Kızım olmadan asla diye bir film vardı aklıma onu getirdiniz. Adam eşini kandırarak İrana götürüyordu ama kadın ölümü göze alarak ülkeden kaçak yollarla çıkıyordu. Sizden daha çaresiz olup başarmış bir kadın var.
Bence bir gün savcılığa gidip durumu tek tek anlatın. kocam beni aldatıyor boşanmak istiyorum ama beni ölümle tehdit ediyor. Geçen sefer boşanmaya çalıştığımda mahkeme sürerken beni dövdü. Darp raporum olmasına rağmen boşanamadım. Koruma tesis edildi ama ben polisi bir gün bile görmedim hayatımdan endişeliyim. Diye durumu açıkça anlatın
anlatın.
Sonra da eğer beni gerçekten koruyabilecekseniz ben şikayetçiyim. Ama geçen seferki gibi olacaksa söyleyin en azından canımı tehlikeye atmayım çocuğum da var. Kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum. Başvurabileceğin başka koruma mercileri varsa onlar konusunda da bilgi iste.
Bir de devletin kadın çocuk ve yaşlıları korumak için bir numarası vardı 183 miydi acaba internette yazar onu arayıp bilgi alabilirsiniz.

sen yapmak istediklerinde kararlı oldıktan sonra kimsenin gözü karalıgı sökmez ... ne yapmak istedigi bil arkasında dur gerisi gelir .. burda kimsenin elinde sihirli degnek yok yaşamını degiştirecek çözüm sende

offf cok zor,Allah yardimciniz olsun..adam bicak cikartip koymus,gidersen oldururum diyor resmen..offf..ne diyelim insafa gelsin insallah

Yap
. Yapmadim mi saniyosunuz boşanma davasi surerken annem sagdi babami kaybetmistik annem herşeyi biloyordu normalde boşanmaya karsiydi ama bozan gel kizim dedi bana destek oldu cesaret geldi o zamanlar gözüm çok karaydi dava sürerken dayak yedim o gün hastaneye gittik tabi dayak yediğini anladi doktorlar bisuru morluklar vardi vücudunda ne diyebilordimki tedavim bittikten sonra polisler geldi hastaneden aramislar karakola gittik o gün şikayetçi oldum bigun karakolda kaldi izinle koruma verildi oda dayak yedim diye.daha önce koruma talep ettim de vukuat olması lazim dediler savciyla zaten yuzyuze gorusmen mumkun değil anca dilekçe yazabiliyosun benim durumumdakiler içinse mahkeme sonucu gerekiyomus yani bu adam gerçekten tehlikeli ona gore önlem alin falan diye ha kaldiki devlet mükemmel korudu peki kaç sene? Ben yeni bu hayat kurucam calidicam bulamaz mi beni oldurmesede hayati bana zindan edecek biliyorum dogulu zaten ailede bosanma falan yok Birde sizden daha çaresiz bi kadin bunu basardi demissiniz filmdeki kadin mi gerçek hayatta var mi boyle bi durumdan kurtulan

Allah boyle bi dertte birakmasin sizleri de ben daha kararimi söylerken bile dayak yiyorum birde uygulamaya gecsem neler olabilir sizce birazcik basiniza geldiğini düşünün ya nasil bu kadar rahat konusabilcaksiniz ben 7 yillik karisiyim bos konusuyor olsa neden bu kadar cekeyim kahrini . isim gucum var miradimiz var belki bi fikir diye buraya yazdim cikmazda olduğum için benim durumumda olup Dayanabilenler varmi diye ama bi kismini kadim vilayetlerinden anliyoriz zaten

Acaba siz baska adamlarla yazissaydiniz esinizin TEPKISI ne olurda acabaa?? Evliligini kurtarmak icin caba gosterirmiydi? Yada cocugumuz var diye sabir mi ederdi? Su erkektir yapar, evliligimi kurtarim affedim dusuncelerden vazgecin! Siz kendinize kotuluk yapiyorsunuz onu affetmekle! O yaratikta hayatini yasiyor!

Vay şerefsiz herif.. Siz bu adamla ne diye evlendiniz ? Haberlerde hergun görüyoruz sizin haysiyetsiz onursuz kocaniz gibi karakterde olanların karilarini öldürdüğü hhaberlerini. Ve verilen korumalar da bir ise yaramiyor. Siz en büyük hatayi o adamla imza atarken yapmissiniz. Ortada buyuk bir tehdit var ne tavsiye verilir ki bilemedim..

Bence kaçın , yanına gidebileceğiniz , başka bir şehirde akrabanız, arkadaşınız var mı? Yoksa da gidin bence, izinizi kaybettirin. Başka şehre taşınacak kadar para temin etmeniz mümkün mü?

Olmazsa , bu herifin kredi kartı, bankamatiklerinden birini habersizce alın, içindeki tüm parayı çekin, sonra da yeni hayatınıza gidin derim. Başka türlü para bulabileceğiniz bir yer aklıma gelmedi.

Ya da bir süreliğine kavga etmeyin , sessiz sakin , kabullenmiş görünün, o sırada da bir işe grip para biriktirin. Yeterli miktara ulaştığınızda vınlayın derim.

Kacmayacaksaniz da kavgayi dovusu kesinlikle birakin, herif manyak cunku, her seyi yapar. Cocuklariniz buyuyunceye kadar katlanin , sonra kendinize guzel bir hayat kurarsiniz. Cocuklariniza sarilin, baska ugraslar edinn ama bu adamdan hayir beklemeyin.

Son düzenleme:
Ablam katlanacaksin o zaman var mı başka çare ?

Allah hepimizi bu canilerden korusun inşallah. İşte evlenecek kişiyi seçerken çok dikkatli olunması lazım. Ezik bu diye beğenmediğimiz tipler ideal eş oluyo, hareketlerine hasta olduğumuz sorunlu tipler de katil koca oluyo. Yani ya gemileri yakıp ölmeyi göze alıp kaçacaksınız bi şekilde, ya da yine ölmeyi göze alıp o evde hayatınıza devam edeceksiniz.

Cok garipsedim ve sasirdim burda bdv de bi abla: 'keske kocam baskasina asik olsada beni biraksa' dediginde.
Bazen kadinlar gercektende en icten dileklerle istiyor galiba bunu.
Sizin icinde tek kurtulus bu galiba.
Allahim sabir versin, insallah bi sekildede olsa en kisa zamnda kurtulursunuz bu adamdan.

O zaman bir de 183 ü arayın bakalım ne diyecekler.
Filmdeki kadın ama film zaten gerçek yaşanan olay. kadının başından geçenleri Film haliNe getirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…