caresizim:(

cuucuumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
24
5
37
Merhabalar 1 hafta önce esimin telefonunda translateden çevrilmis mesajlar gördüm yabancı bi kadına yazilmis mesajlardi.deliye döndüm ama tartismadim bile insan gibi sordum sadece benim ne eksigim vardida yine yaptin diye.yine diyorum ben 7 aylik hamileyken de gördüm bu tur mesajları dava actim bosanicaktik sonra babami kaybettim o donemde sonra oğlum oldu falan filan ama bu zamana kadar bi daha hic hissettirmedi.oğlum 1 yaşındayken annemide kaybettim kardeslerle miras yüzünden aramiz acildi...7.senemiz evliligimizin ben herşeyin oturmuş hala mutlu bi evliligim var diye düşünürken gecen gün yine gördüm msjlari.ya insan hic dusunmezmi daha önce bunun yüzünden karim benden bosanacti yine gorurmu acaba diye. 1 haftadir icime bi tas oturdu savunmasida öyle bi eğlence sadece oldu aldim karsima bosanalim dedim oda masaya bicak koydu nereye cekersen çek diye ne gidecek yerim ne de arkamda duracak bi ailem var bununlada nasil yasarim bilmiyorum bana sakin kadim siginma evleri demeyin ablam oradayken kocasindan dayak yedi karakoldan güya koruma verildi o korumaya hic goremedik guvenli değil hic bisey benim kesiminde gözü karadir asabidir belki bi cikis yolu bulurum diye buraya yazdim

Afedersin bıcak kısmını anlamadım
Tehdit mi etti

mesela siz olsaydiniz ne yapardiniz ben yeni üye oldum gorememisim

senin isteğin eşinin düzelmesi değil mi? eminim çoğu kadın bunu arzular zaten ama senin de deneyimlediğin üzere bu pek mümkün görünmüyor. adam aynı şeyi sana tekrar tekrar yaşatıyor. bence kendini kurtarmalısın. onun için öncelikle bir işin var mı? ya da gelir kaynağın?

pardon ben bu kırmızıyla çiziğim yeri anlamadım. yani ne demek istemiş burda. pişmanlığından dolayı mı. yoksa beni bırakıp gidemezsin gibi mi yada ne yaparsan yap hıncını al gibisinden mi boyle söylemiş. bu kısmı anlamadım

Duzelsede hic bisey artik eskisi gibi olmazki güven ve sevgi olmadiktan sonra ...gitsem nereye gidicem ev tutar giderim anca huzur vermezki bana biliyorum konu maddi değil ne istiyorum bbende bilmiyorum

Ewet çok kez dayak yedim üstelik
Durum buysa işin cok daha zor gibi ama bence imkansız degıl
Hukuksal olarak dayak tehdit konularında devlet ne kadar sahip cıkar hıc bi fikrim yok
Ama bır sure gizliden kendini maddi manevi hazırlasan ve dava acsan olmaz mı ki
Soylemek kolay biliyorum ama durumu degerlendirsen akli basında ınsanlardan fikir alsan olmaz mı ki
Hem meslegın de varmıs bu güzel bi avantaj
Allah yardımcın olsun

Once pişman olduğunu söyledi bi anlik bi eğlence içindi dedi seni aldatmak istesem buradan bulur aldatrm dedi bende ona bi daha guvenemeyecegimi boşanmak istrdigimi söyledim acik acik tehdit etti yani birakamzsin diye

Once pişman olduğunu söyledi bi anlik bi eğlence içindi dedi seni aldatmak istesem buradan bulur aldatrm dedi bende ona bi daha guvenemeyecegimi boşanmak istrdigimi söyledim acik acik tehdit etti yani birakamzsin diye
Bir de tehdit etmek kolay ama sence bunu ne kadar gerceklestırebılır en fazla ne yapabılır az cok tanımıssındır bu konuda
Cunku bazılarılarınınkı sadece sözde olur

De
Devletin koruması falan hikaye dedim ya daha önce de gördüm bu mesajları boşanma davasi actim bosanma sürecinde dayak yedim gittim hastaneden rapor aldim mahkemeye sundum yinede bosamadilar yok makbuz eksik yok pulu eksik yok bilmem ne parasi yatmamis diye 1 sene sürekli ertelendi mahkemede sonra ben buktim zaten uğraşmaktan Esim mahkemeye hic gelmedi

V
Bir de tehdit etmek kolay ama sence bunu ne kadar gerceklestırebılır en fazla ne yapabılır az cok tanımıssındır bu konuda
Cunku bazılarılarınınkı sadece sözde olur
Valla adamin su anda 4 mahkemesi var hepsi şiddete dayalı.mesela kadin cinayeti haberi cikardi kim bilir naptida adam öldürdü derdi bide sadece benim gozumu korkutmak için söylese neyse ama yanimizda arkadaşlar falan varken de savunur bu fikrini

Durumuna gercekten cok üzüldüm
Keske elimden bır sey gelse
En azından bir fikir
Ama devlet bile sahip cıkmazken nasıl olur bilemiyorum ki
İnsallah güzel fikirler yazılır buraya
ALLAH yardımcın olsun

İn
Durumuna gercekten cok üzüldüm
Keske elimden bır sey gelse
En azından bir fikir
Ama devlet bile sahip cıkmazken nasıl olur bilemiyorum ki
İnsallah güzel fikirler yazılır buraya
ALLAH yardımcın olsun
sAllah arkadasim allah kimseyi boyle bi derde dusurmesin tek tesellim oğlum ve allahim ...

Ah bide nasil sevdim deli gibi asiktim onun bu erkeksi sert tavitlati nasil hoş geliyordu gözüme sahipleniyo hissi veriyordu ben bide ters bi insanda deilimdir evin içinde calistigim için sürekli giyinip susleniyorum kilolu değilim hani bakimsizimda adam başkalarıyla konusuyo diyim ne bileyim ya kader mi demeli isyana giderim diye de korkuyorum o kadar çok şey varki içimde soyleyemedigim...

Duzelsede hic bisey artik eskisi gibi olmazki güven ve sevgi olmadiktan sonra ...gitsem nereye gidicem ev tutar giderim anca huzur vermezki bana biliyorum konu maddi değil ne istiyorum bbende bilmiyorum

mesleğin varmış çok sevindim buna
ki mesleği olmadığı halde evlere temizliğe giderek 3 kızına bakan boşanmış bir kadın vardı burada
insan kurtulmak istedi mi gerçekten önünde engel duramıyor
sen kurtulmak istiyor musun bu adamdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…