Çaresizim..

canım benim seni çok iyi anlıyorum ah bu erkekler ilk küsmelerinde bende öyle hep ağlıyodum ama şimdi hata ettiğimi anlıyorum bende resti çekince eskisi kadar küsmüyor bile bu kadar düşünme kendine oyalanacak bişeyler bul el işi yap kitap oku vs herkesden önce kendini düşünmeliymiş insan

En fazla 3 gün tutabiliyorum kendimi sonra dayanamıyorum.
Nefesim kesilir gibi oluyor.
Sizler dışında kimseye bişey anlattığım yok.
Gözyaşlarımı içime akıtıyorum etrafımda birileri varken.
Güçlüydüm ondan önce ama değilmişim gaaliba.

Biliyorum canım , üstüne gitmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Haklı diyorum çoğu zaman , avutuyorum kendimi belkide.
Kendimi suçlayıp duruyorum , iyice ezildim artık
Yaşadığımız onca şey sahtemiydi diye sorguluyorum hep.

Gel her şeyi bize anlat biz seni dinleriz.
Ona söylemek istediklerini bize söyle rahatla.
Ama mesaj atma arama.
O seni çok yakında arıycak eminim bundan bak hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz bence güven bize.

Ya hiç birşey yapamaz , düşünemez oldum.
Uğraşı bulamıyorum.
Bazen müzik sesi bile çileden çıkartabiliyor beni.
Nasıl tutcam kendimi.
Bazen sinirlenip nefretimi kusuyorum yalancının tekiymişsin vs diye.

kaçan kovalarnı, bu kural yüzyıllardır böyledir.

Evet gerçekten çok doğru.
Ne zaman üstüne eğildim böyle oldu.
Gerçi benimde çok hatalarım oldu.

Gel her şeyi bize anlat biz seni dinleriz.
Ona söylemek istediklerini bize söyle rahatla.
Ama mesaj atma arama.
O seni çok yakında arıycak eminim bundan bak hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz bence güven bize.

Teşekkür ederim canım , iyi ki varsınız , iyi ki kk var.
Bundan sonra öyle yapacağım.
Sizlere güveniyorum , inşallah dediğiniz gibi arar.
Tutmaya çalışacağım kendimi.

kaçan kovalanır ya bu söz gerçekten çok doğru benim tarafımdan test edilmiş onaylanmıştır :)
benim eski sevgilim onu bi kere bile aldtmamama güvenini kırıcak brşey yapmamama rağmen sürekli sen beni aldatıyosun yok onunla mı konuştun bununla mı konuştun niye msj atmadın aramadn falan diye sürekli kavga çıkarırdı. ben de salak gibi isptalıck bişiyim olmamasna rğmen onu aldtamadğmı çok sevdiğimi kantlamaya çalışırdım. ben böyl yaptıkça o kndini iyice çeker benden uzaklaşırdı. sonra bi günn canıma tak etti ne hali varsa görsün dedim aramadım sormadım. sonra msj atmalar şiirler yazmalar yalvarmalar falan.

sen kendini bliyorsun ya canım o yüzden bişi kantlamaya çalşma kendi haline bırak. eminim anlıcaktr

Çok sevindim böyle yaparak güçlü olduğunu anlıycaksın zaten.
Her şey çok güzel olacak inş :)

ne kadar zordur çaresiz beklemek.. ölümüne severken benden vazmı geçti acaba diye düşünmek. beklemekten başkaca bir çaren yok sanırım. kaçan kovalanır misali üstüne gitme bence. bırak arama sorma döner gelirse senindir dönmez ise de zaten sal yakasını zorlamayla bir yere varılmaz

canım konunu okurken kendimi gördüm sende bence sabırla bekle ve buluşacağınız gün inşallah bi mani olmassa buluştuğunuzda tüm sorunlarınızı yatırın masaya güven problemini kaldırın en başta (tabi bu zaman alacak bişey) ama sen elinden geleni yap bencede seni hala seviyor kesinlikle fakat sana kendince seni akıllandırmaya çalışıyor sıkma canını hiç bence düzelecek

Son düzenleme:
Çok sevindim böyle yaparak güçlü olduğunu anlıycaksın zaten.
Her şey çok güzel olacak inş :)

İnşallah canım .

Kendimi biliyorum da o böyle bişeyler deyince ispatlamaya çalışıyorum.
Zaten o konuyu konuşmuyorum bile , sildim kişi listemde yok ki konuşmadım da hiç sadece merakdı ama pişman oldum banane dedim sildim.
İnşallah anlar , konu buda değildi ama karşıma getirip duruyor herşeyi.

Ah hemde nasıl zor ya.
Sadece benden nasıl vazgeçer diye düşünüyorum.
Bensiz yapamayacağına öyle çok inanmışım ki sanki kanatlarım kırılmış gibi tatlım ya

İşte sana söylüyorum sonradan ısıtıp ısıtıp önüne getiriyor. Alakasız zaman ve konularda.
İnşallah cezadırda hala seviyordur

canım sevgisi öyle en ufak şeyde kesinlikle ama kesinlikle bitmez sadece kırgın ve düşünceli geçecek bunlar inşallah üzülme sen akışına bırak

Ay bu çok güzelmiş :)
Bende şimdi hatırladım.
Gerçektende öyle ama bunları uygulamak lazım.

Önceki konudan mı hatırlıyorum acaba, hani sen onun şehrine gitmiştin ama o gelmemişti ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ki. O sorunu halledebildiniz mi acaba sonra tekrar konuşmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…