- 21 Kasım 2011
- 31
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Bizde sevgilimle 2 hafta ayrı kalmıştık ve o süreçte hep güçlü olmak için şunu düşünmüştüm.
O nasıl dayanabiliyorsa bende dayanabilirim demiştim kendi kendime.
Özledim diye mesajlar atıyordum cevap bile vermiyordu.
Ben mesaj atmayı aramayı kestim bu sefer o dayanamadı.
Bence hala seviyor seni sevmese uğraşmazdı konuşmazdı bile.
Sadece ceza vermek istiyor.
Güçlü olmaya çalış...
Canım, benim durumumu biliyorsun, ne kadar çok üstüne gittiysem o kadar çok kaçtı benden, sende aynısını yapma, benim gibi olma, tut kendini, tutmaya çalış, seviyor seni hemde çok seviyor bence, arar mutlaka, şu anda seninde dediğin gibi seni cezalandırmak istiyor biraz, üstüne düşme bakalım, o zaman o seni merak eder, neden aramadı, mesaj atmadı diye, benim durumumdan ders al, örnek olsun sana, arama bi kaç gün bakalım, o arar mutlaka, merak eder.
En fazla 3 gün tutabiliyorum kendimi sonra dayanamıyorum.
Nefesim kesilir gibi oluyor.
Sizler dışında kimseye bişey anlattığım yok.
Gözyaşlarımı içime akıtıyorum etrafımda birileri varken.
Güçlüydüm ondan önce ama değilmişim gaaliba.
canım benim seni çok iyi anlıyorum ah bu erkekler ilk küsmelerinde bende öyle hep ağlıyodum ama şimdi hata ettiğimi anlıyorum bende resti çekince eskisi kadar küsmüyor bile bu kadar düşünme kendine oyalanacak bişeyler bul el işi yap kitap oku vs herkesden önce kendini düşünmeliymiş insan
kaçan kovalarnı, bu kural yüzyıllardır böyledir.
Gel her şeyi bize anlat biz seni dinleriz.
Ona söylemek istediklerini bize söyle rahatla.
Ama mesaj atma arama.
O seni çok yakında arıycak eminim bundan bak hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz bence güven bize.
Evet gerçekten çok doğru.
Ne zaman üstüne eğildim böyle oldu.
Gerçi benimde çok hatalarım oldu.
Teşekkür ederim canım , iyi ki varsınız , iyi ki kk var.
Bundan sonra öyle yapacağım.
Sizlere güveniyorum , inşallah dediğiniz gibi arar.
Tutmaya çalışacağım kendimi.
ne kadar zordur çaresiz beklemek.. ölümüne severken benden vazmı geçti acaba diye düşünmek. beklemekten başkaca bir çaren yok sanırım. kaçan kovalanır misali üstüne gitme bence. bırak arama sorma döner gelirse senindir dönmez ise de zaten sal yakasını zorlamayla bir yere varılmazKızlar çok kötüyüm
Çok da çaresizim.
Ne yapacağım bilmiyorum.
İçinde ki gerçekten bitmiş olabilir mi ?
Ağlamaktan ölüyorum hergün.
Beni benden çok seviyordu . Benim için bir sürü şey yaptı. Yani hiç o sevgiden şüphe etmedim bu zamana kadar.
Kendi hatalarımla onu kaybettim.
Resmen süründürüyor .
Bana geçen gün sen sadece kendine yediremiyorsun ama ben ne msnden ne bilgisayardan nede yatağımın oradan resmini kaldırmadım. Senin ki sevmek değil dedi.
Kızlar onu nasıl kazanıcam
Birde 2 ay önce şöyle bişey olmuştu. Biri msne eklemişti ama kimsenin bilmediği bir msn. Bitek sevgilim ve ben varız zaten msnde kullanmıyordum. Aramızda bozukdu biri eklemiş dedim sil kabul etme dedi tamam dedim oradan sildim.
Kimdi acaba nerden buldu diye başka bir msne ekleme gafletinde bulundum ama niyetim sadece kim nerden bulduydu ekler eklemez pişman oldum aman banane deyip siliverdim meeğer silinmemiş aynı akşam sevgilimin o msne gireceği tuttu. Ben tabi ne diyeceğimi bilemedim ben eklemedim biri eklemiş falan filaaaan. Yemedi sen eklemişsiin görüyorum dedi. Ertesi gün görüştük. Yeminler karşılıklı ağlamalar. Bana aşkla bakan adam taş oldu o gün. Sonra tamam böyle böyle korktum diyemedim dedim.Gerçekten korktuğum için iyicene batmıştım. Zorda olsa anladı beni , elimi tuttu her zaman ki gibi. Ama her fırsatta başıma kaktı kavgaların sonu aldatttın beniye kadar geliyordu. Ama aldatmadım ne fikren ne ruhen. Aklımdan bile kötü bir niyet geçmemişti.
Neyse bu konu kapanmıştı ben o msne birdaha ne girdim nede açtım. Sil dedim sildim o kişiyide. Zaten hiç konuşmamıştım. Geçen konumda asıl kavga sebebimizi anlatmıştım o olaydan birkaç gün sonra bu msni açmış o kişi , kişi listemde yok görüyor ama gizlilik ayarlarına girmiş engellemeden silinmiş vay efendim silmemişim. Ya sil dedim sildim ne baktım ne girdim. Orayı gördükten sonra tamam bırak ya demiş. Delircem bişey yapmadım o gün zaten kötüydüm sil dedim tamama bastım oraya girip birdaha incelemedim dedim anlamıyor. İnanmazsan inanma be dedim.
2 gün önce msnde bana mail atmış. Ben kişisel iletime aşk yalanmış içimi acıta acıta öğrettin yazmıştım. Neymiş ben herkese reklam yaparmışım ancak kime yaptığım belliymiş , bundan sonra asla olmayacakmış. Bende şansa msn açınca gördüm çevrim içi dedim ki bu msnde kim varda kime reklam yapcam ben sadece sen sesimi duy istiyorum dedim olay yine aldattın boyutuna geldi ama bu arada kızlar msnnde hala fotoğrafımız ve evlenmeyi düşündüğümüz tarih yazıyor.
Dün gece özlediğime dair mesaj atmıştım iletilmedi merak ettim sabah iletildi bende aradım.
-Merak ettim seni neden kapalıydı telefon , 12 yi geçiyordu geçiyordu saat daha dediö
- Biliyorsun 11 de gözlerim kapanıyor gözlerim , bataryada sorun var yerinden oynamış dedi.
Kapattık dayanamadım yine aradım
-Pazar görüşecekmiyiz dedim.
-Pazar çalışıyorum dedi.
-Tamam haber ver dedim
-Tamam bakarız dedi.
-Bakarız mı dedim
-Daha iznim ne günü bilmiyorum ki dedi.
-Özledim seni dedim
-Geç kaldım işe giyincem dedi
-Bişey demeyecekmisin dedim
-Kapatcam geç kaldım giyincem dedi tamam dedim kapattım.
Sonra mesaj attım Seni özlediğimi söylediğimi unut hiç bu kadar aşağlanmamıştım. Beni özlediğini söylemeyen adama ne verebilirim ki. Ben pazardan gideceğim. Kendine iyi bak Mustafa. Allaha emanet ol , beni artık kaybettin yazdım.
Faturasını ödemedği için arayıp mesaj atamıyor bu arada.
Çok çaresizim artık zaman geçmek bilmiyor.
Çok sevindim böyle yaparak güçlü olduğunu anlıycaksın zaten.
Her şey çok güzel olacak inş :)
kaçan kovalanır ya bu söz gerçekten çok doğru benim tarafımdan test edilmiş onaylanmıştır :)
benim eski sevgilim onu bi kere bile aldtmamama güvenini kırıcak brşey yapmamama rağmen sürekli sen beni aldatıyosun yok onunla mı konuştun bununla mı konuştun niye msj atmadın aramadn falan diye sürekli kavga çıkarırdı. ben de salak gibi isptalıck bişiyim olmamasna rğmen onu aldtamadğmı çok sevdiğimi kantlamaya çalışırdım. ben böyl yaptıkça o kndini iyice çeker benden uzaklaşırdı. sonra bi günn canıma tak etti ne hali varsa görsün dedim aramadım sormadım. sonra msj atmalar şiirler yazmalar yalvarmalar falan.
sen kendini bliyorsun ya canım o yüzden bişi kantlamaya çalşma kendi haline bırak. eminim anlıcaktr
ne kadar zordur çaresiz beklemek.. ölümüne severken benden vazmı geçti acaba diye düşünmek. beklemekten başkaca bir çaren yok sanırım. kaçan kovalanır misali üstüne gitme bence. bırak arama sorma döner gelirse senindir dönmez ise de zaten sal yakasını zorlamayla bir yere varılmaz
canım konunu okurken kendimi gördüm sendebence sabırla bekle ve buluşacağınız gün inşallah bi mani olmassa buluştuğunuzda tüm sorunlarınızı yatırın masaya güven problemini kaldırın en başta (tabi bu zaman alacak bişey) ama sen elinden geleni yap bencede seni hala seviyor kesinlikle fakat sana kendince seni akıllandırmaya çalışıyor sıkma canını hiç bence düzelecek
ilişkilerde anneanne kurallarını uygulayanlar mutlu oluyor. artık buna inanıyorum:)
Ah hemde nasıl zor ya.
Sadece benden nasıl vazgeçer diye düşünüyorum.
Bensiz yapamayacağına öyle çok inanmışım ki sanki kanatlarım kırılmış gibi tatlım ya
İşte sana söylüyorum sonradan ısıtıp ısıtıp önüne getiriyor. Alakasız zaman ve konularda.
İnşallah cezadırda hala seviyordur
Anneanne kuralları nedir
"kendini ağırdan sat evladım, çok üstüne düşme, kadın kısmı öyle çok ilgili olduğunu belli etmez, hele kıskandığını hiç belli etme, o seni değil sen onu parmağında oynat, seni kaybetme korkusunu her zaman yaşat" :))) bu gibi şeyler işte