Çaresizim..

Yok canım olumlu yönde yok yani.
Resmen yalvardım bırakma beni diye , yok ben ona şunu yapmışım bunu yapmışım ..
En son bana öyle birşey dedi ki Allah senin belanı versin dedim bıraktım.
Şimdi ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum.
Ama hala msni açtığında bizim resmimiz ve iletimiz duruyor ama banada dönmüyor.
Bişey yapmıyorum artık , umudum kalmadı.

Fazla uzatmış artık ya seni gözden çıkardı yada ne yaparsa yapsın senin ondan vazgeçmeyeceğini düşünüyor o yüzden böyle intikam alıyor
Bela okuma canım Allah'a havale et
Ne kadar sinirli olsan da ona bişey olsa yine senin canın yanar

canım napıyorsun yaaa. k.b ama artık kızıyorum yıprattın kendini. sürekli takip ediyorum seni. yapma böyle üzülüyorum. bırak ne hali varsa görsün kendi kaybetti.

Canım resmen depresyondayım , konuşmuyorum , yemek yemiyorum ozaman buzaman 6 kilo verdim biliyor musun ...
Tamam ben hatasız değilim ama nasıl oluyor da bensiz geçen zamanı kabulleniyor.
Aşığım , seni çok seviyorum , beni bırakma diyişlerime aldırmıyor.
Dertler bitmiyor ki , hiç bitmiyor.

çok haklısın bitmiyor dertler

Bana gelip senle asla bidaha olmayacak diyor ama msnden resmi de kaldırmıyor eminim yatağında ki de duruyor.

off benn bile bunaldım nasıl bi acı yaşatıyo sana. neden bu cabaları. erkekleri anlamıyorum hep kendi mutlulularına bakıyorlar. şimdi sen yemek yemezken üzülürken hayata küsmüşken o hayatını yaşıyordur emin ol. bu yüzden işte bu yüzden üzme kendini

Bende böyle kandırıyorum kendimi .
Başka türlü avunamıyor ki insan.

Silemedim sana dair hiçbirşeyi...
Herşey duruyor olduğu gibi.
Yaptığımız tüm msn konuşmaları , resimler , müzikler , videolar..
Aslında 3 gündür iyiydim , dayanamadım konuşmalarımızı açtım.
Meğer içimde fırtınalar kopuyormuş , iyim sanıyormuşum.
Bana olan aşkını , duygularını , kavgalarımı okuyunca içim dayanmadı.
Bu gecede yastığımı ıslattı göz yaşlarım.
Seni çok özledim..
Duy , hisset yine beni.

*seninle yemek yaptık pasta yaptık yolculuk yaptık beraber sarılıp uyudukk
*beraber film izledik
*beraberr şehirleri gezdikk
*beraberr gülüppp seviyorum dedik
*hiç bilmedigimiz yerleri beraber gördük
*bizz biz olduk =)
*ne yapmadıkkiii bebemm saygısızca hiçbişey yapmadık okadar şeye rağmen işte bu aşk

Son düzenleyen: Moderatör:
canım lütfen artık daha fazla üzme kendini
oda seninle aynı şeyleri yaşadı sen nasıl aklına getiriyosan anılarınızı onunda mutlaka geliyordur aklına
kendini üzmeyi bırak artık biliyorum zor ama ona dair hiçbişeyi hatırlamamaya görmemeye çalış
güçlü ol canım

canım anlıyorum bende yaşadım buna benzer sıkıntılar ama inan kendini yıprattığınla kalıyosun senden sadece götürüsü oluyor hayatta devam ediyor herşey devam edip gidiyor

Bu mesajı o mu yazdı yoksa sen mi

Yok yok anladım. Her erkek aynı. Kimseye bel bağlamamak lazım. Bak gör. Onu unut bi başkasını sev gene aynı şeyleri yaşayacaksın, göreceksin arada hiç fark yok. Erkeklerin ara verme ve soğumalarına hastayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…