Çaresizim..

Canım uzakta değiliz aslında ben sakaryada okuyorum ama hafta sonları evime dönüyorum.
Bu pazartesi günü ben dönmüş olmasam görüşecektik aramıştı.
Bişeyler değişir , gözümden anlar doğruyu yalanı , ama direniyor yine de.
Birazda geçmişin intikamını alıyor gibi bir halde.
Ama sevgisini biyerlere itmiş gibi.

pinksweet ve pretyy

Kızlar merak etmeyin kendime bir söz verdim üzülmeyeceğim artık.
Güçlü olacağım , tek kaybeden değilim heralde.
O dayanıyorsa bende dayanacağım , mesaj olayı kapandı atmayacağım , aramayacağımda.

bu soru bana mıydı??

şu msn kavgalarını hiç anlamam ztn yok nye girdin yk nye ekledi nye silmedin.. Ne gereksiz yere büyütülür şu meseleler. bu saçma salak meseleler yüzünden yaşanan ilişkiden hiçbişey anlaşılmyr. Bi insanın kafasındaki nettir değiştrmzsn msn meselesine bu kdr çok taktysa düşünceleri bu saatten snra pek olumlu olamaz gibi sana bu kdr acı çektrmesine izin verme bence baktn inat edyr bitir demesi çok kolay biliyrm ama böyle her gün canın yanıcağına ayrıldıktan snra bi kaç zaman canın yanıcak snrada elbet geçicek. Hala bu konuyu açtğn tarihten beri hiç konuşmadnz mı peki?

Konuştuk 2 3 günde bir. Benim zorumla ama bana inanmıyormuş , çok şeyler yapmışım ona falan filan.
Msnde hala resimimiz duruyor adımız falan , ama benden uzak duruyor.
İşte en son cuma akşamı mesajlaştık ben bir ton hakaret ettim :S Ama bu zamana kadar ondan iyi bir konuşma gelmedi.
O da ben sen değilim deyip durdu allah için kötü bir söz etmedi.
Kabul ettim zaten ya , elimden bişey gelmiyor :S
Bensiz de oluyormuş..

Ben anlamıyorum bu erkekleri..o kadar çabalarsın dönüp artlarına bile bakmazlar..çabuk silip atıyorlar.valla artık tınlamıyorum..nasipten ötesi yok ..

Hamurlarında var odunluk ve öküzlük..

Ben anlamıyorum bu erkekleri..o kadar çabalarsın dönüp artlarına bile bakmazlar..çabuk silip atıyorlar.valla artık tınlamıyorum..nasipten ötesi yok ..

Hamurlarında var odunluk ve öküzlük..

Bende anlamıyorum bensiz bir saniye duramayan adamdı bu.
İnanmadığı için beni böyle sildi buhte.
Yada biri var .
Benim yaşadıklarımı yaşayacak elbet.

Seni sevmediği için değil canım..daha katı oluyorlar bu tip durumlarda ona bakarsan benimki bana 1 ay zaman ver dedi zaten 18 gündür ayrıyız falan filan..

ama zamana da inanmıyorum artık ne olursa olsun insan sevdiğini sevabıyla günahıyla kabullenebilmeli..Affedici bir tek Allahken oturup onlardan af diliyoruz..saldım ben sende sal gitsin canım..elbet hatalarını anlayacaklar elbet öfkeleri dinince özleyecekler..umarım o zaman geç olmaz.

Sende onsuz olabilirsin o zaman canım evet canın başlarda çok yanıcak ama geçicekk..

Çok özlüyorum herşeyde o var sanki kızlar
Beklemiyordum ondan böyle bişey.
Ben kendi hatalarm yüzünden onu kaybettim.
Be onsuz yapamıyorum , içimde taa derinde biyerler acıyor.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı acıları bende yaşıyorum..bazen tam bitecek diyorum öyle bir an geliyorki içimi sızlatıyor özlemi ama gökyüzünün aydınlanacağı vakit en karanlık olunan andır..kışı veren Rabbim elbet baharıda getirecek..

Herşey de o var herşeyde.
Canım dün kestane yiiyordum evde göz yaşlarına boğuldum . Aklıma benim için pazardan kestane alıp tavada yaptığı sıcaktır elim yanmasın diye kabuklarını ayıklayıp yedirdiği geldi Böyle pek çok şey var. Bazen diyorum ki o bana göstermiyorsa bende acı cekmem ama olmuyor. İnşallah bahar çabuk gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…