- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
-
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Bişey soracağım siz şimdi uzakta mısınız?
Yüzyüze görüşseniz bir kere belki değişir bişeyler görünce dayanamaz ne halde olduğunu görür
Tabi sen onu daha iyi tanırsın eğer yüzyüze görüşmenin bi etkisi olacaksa git bir şekilde yanına
Bişey soracağım siz şimdi uzakta mısınız?
Yüzyüze görüşseniz bir kere belki değişir bişeyler görünce dayanamaz ne halde olduğunu görür
Tabi sen onu daha iyi tanırsın eğer yüzyüze görüşmenin bi etkisi olacaksa git bir şekilde yanına
bu soru bana mıydı??
canım benim bir gelişme var mı:26:
Yok canım bir gelişme ben dün son sözümü söyledim.
O da benim için bitmiştir.
Canım inanmıyor ne yapsam ne söylediysem olmuyor.
Yapacak çok bişeyim kalmadım.
Çok üzülüyorum ama ..
seni anlıyorum canım ve tek söylecek şeyim ''zaman'' akışına bırak hayatını yaşamaya bak canım
bence içinden geçenleri gidip sölemelisin
Ben anlamıyorum bu erkekleri..o kadar çabalarsın dönüp artlarına bile bakmazlar..çabuk silip atıyorlar.valla artık tınlamıyorum..nasipten ötesi yok ..
Hamurlarında var odunluk ve öküzlük..
Konuştuk 2 3 günde bir. Benim zorumla ama bana inanmıyormuş , çok şeyler yapmışım ona falan filan.
Msnde hala resimimiz duruyor adımız falan , ama benden uzak duruyor.
İşte en son cuma akşamı mesajlaştık ben bir ton hakaret ettim :S Ama bu zamana kadar ondan iyi bir konuşma gelmedi.
O da ben sen değilim deyip durdu allah için kötü bir söz etmedi.
Kabul ettim zaten ya , elimden bişey gelmiyor :S
Bensiz de oluyormuş..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı acıları bende yaşıyorum..bazen tam bitecek diyorum öyle bir an geliyorki içimi sızlatıyor özlemi ama gökyüzünün aydınlanacağı vakit en karanlık olunan andır..kışı veren Rabbim elbet baharıda getirecek..