- 10 Nisan 2012
- 2.005
- 3.775
- Konu Sahibi lavitabellamk
merhabalar, yaşım 36. Yaygın anksiyetem var ve bi sorun çıktığında tavan yapıyor. Evliliğimde 4. Senemdeyim. İlk başlarda hamile kaldım 1 tek kez korunmayarak ama yeni evliydik, hazır değildik kürtaj oldum. Sonrasında da zamanla cikan anksiyeteden dolayı ilaç kullanıyorum diye öteledik hamilelik düşüncesini. Ne zaman hadi desek ben stres yaptim ve her kotu hissettigimde de oteledik ve ben rahatladim. Burada eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama 1 senedir de ilişkiye girmiyoruz. Buna ragmen aşılaşama,tüp bebek vs. Düşünüyoruz. İlaç olayını psikiatrımla çözdük aslında, hamilelikte kullanılacak ilaçlar verdi. Fakat regl dönemim yaklaştıkça(aşılama günü için) deli strese giriyorum, kafayı yicek gbi oluyorum. İlaç da anksiyeteyi o durumda azaltmıyor tabii. Haftasonlari arada alkol alirdim rahatlardim sosyal ortamlarda. Artik o da olmicak.kendimi baski icinde hissediyorum. Tavsiye, destek bekliyorum..yasim geciyor. bu kadar stresle bebek olur mu? Cok da iyi bir anne olurum aslinda, onu da biliyorum ama nefes alamiorum cikmazdan. Korkum cocuk degil, hamilelik sureci..