heyt neloyo burda yetisemiyom yogunlasti buralar
şimdi ben anlamadım..siz 2 adama da hamileyim dediniz..biri aldır ,biri doğur dedi..siz diğerine aldırdığınızı söylediniz,aldırma diyenle de beraber mi yaşıyorsuuz??
madem böyle karar verdiniz,babasını öğrenip ne yapacaksınız? ya diğeriyse baba? bundan ayrılıp diğerine mi gideceksiniz? ben aslında aldıramadım hamileyim çocuk da senin mi???
Hayir iksi de biliyordu iksi de dogurmami istedi ama aldirmak zorundaaydim yani hemen boyle biseye hazir degildim ama olmadi allahin isi iste..ogrenince elime me gecicek nasil bisey yaparim bilmiorum bu saatten sonra isin icinden biraz zor cikarim ama gercegi ogrenmek istiyorum ve tek korkum ya simdi ki yasadgim insandan degilse ve bunu ogrenmesinden kirkuyorum ama dna sti disinda cikmaz heralde
sen oyle sannn yalan varya ole biseyki grlur ayagina dolanir okadar rahat olma sen dna testi disinda vikmaz anlamaxmi diyosun yaniliyosun ole bir anlar essekten dusmuse donersin git durustce konus baska caren yokk milleti kandirmma vicdanin rahat birakmaz once emin ol
Selam kizlar benim durumum cok kotu bundan bir yil once esimi kaybettim ve ardindan eski sevgilimle gorusmeye basladim
Bu ara da baska birinle daha gorusuyordum ve hamile oldugumu ogrendim fakat hangisinden bilmiyordum ve ikisine de soyledim daha sonra aldirmaya karar verdim ve aldirmaya gittim doktor herseyin basarili gectigin ve bebegimi aldigini soyledi ve 40 gun sonra ben adet olmayinca tekrar doktora gittigim de bebegin alinmadigiini ve 4 aylik oldugunu ogrendim o an dunya basima yikildi ve napicami bilmiyordum ikisinden birine tercih yapmak zorundaydim ve birinden ayrildim su an bebegim 8 aylik ve beraber yasadigim insandan mi diger ayrildigim sevgilimden mi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim cok zor durumdayim diger ayrildigim insan da hala pesimi birakmiyo nolur akil verin
nikahsız mı yaşıyorsun madem çocuk için çok heyecanlı nikah kıyalım diyen yok mu kızım sana...yedin bir halt telafisi yok bebeğine acı madem kendini düşünmekten vazgeç...düzenli bir hayat kur kendine...tahminimce yaşadığın adamlar da beş kuruş etmiyor galiba..
Nikah kiyan war ben istemiyorum su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?