Caresiz:(

kocan ölüyor ve eski sevgililerinle görüşüyorsun. bana çok mantıksız geldi bu konu nedense. inanıpta yorum yazmayacağım ben.

Hayir iksi de biliyordu iksi de dogurmami istedi ama aldirmak zorundaaydim yani hemen boyle biseye hazir degildim ama olmadi allahin isi iste..ogrenince elime me gecicek nasil bisey yaparim bilmiorum bu saatten sonra isin icinden biraz zor cikarim ama gercegi ogrenmek istiyorum ve tek korkum ya simdi ki yasadgim insandan degilse ve bunu ogrenmesinden kirkuyorum ama dna sti disinda cikmaz heralde

sen oyle sannn yalan varya ole biseyki grlur ayagina dolanir okadar rahat olma sen dna testi disinda vikmaz anlamaxmi diyosun yaniliyosun ole bir anlar essekten dusmuse donersin git durustce konus baska caren yokk milleti kandirmma vicdanin rahat birakmaz once emin ol

Su an soylersem emin olmadan daha cok ortalik karisir nasil cikar ki baska turlu ortaya benim tek dusuncem bebek dogduktan sinra gizlice dna testi yaptirmak ama o da zor gorunuyo sac tekinden pek yapmiyolarmis

nikahsız mı yaşıyorsun madem çocuk için çok heyecanlı nikah kıyalım diyen yok mu kızım sana...yedin bir halt telafisi yok bebeğine acı madem kendini düşünmekten vazgeç...düzenli bir hayat kur kendine...tahminimce yaşadığın adamlar da beş kuruş etmiyor galiba..

bebeğin kimden olduğunu bilmiyorsunuz adamı seçerken o piti piti mi yaptınız ? acaba hangi kritere göre seçtiniz baba adayını çok merak ettim ... valla sizin gibiler yüzünden nefret eder oldum bayanlardan ...bu kadar mide ne arkadaş bu kadar onursuz gurursuz olur mu bir insan ? hangi hakla kandırıyorsunuz adamı hiç mi vicdanınz sızlamıyor...biri ile yatıp kalkarken diğeri ile ne işiniz vardı ? bir tane yetmiyor muydu size de iki tane ihtiyacı hissettiniz...bazen ne diyorum biliyor musnuz böyle kadınların 3. sayfaya çıkması çok normal galiba...zira bir erkek bunu yapsa kadın dayanamaz ki bunu yapan bir kadın....bence en kısa zamanda dna testi yaptırın ve babası kimse ona haber verin...kimse sahip çıkmazsa kendi başınıza büyütün ...

Nikah kiyan war ben istemiyorum su anda

aaay dayanamıcam artık :) 2 rahmin varmış madem birini 1 adamdan doldurmuşsun diğerini de öteki adamdan dolduraydın kuzum valla senaryo süper 2sezonluk acayip dizi olur bu... sen bunu ay yapımla bi konuş derim senarist olarak iyi iş çıkar sana...

bu kadar mı yozlaştık yuh bee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu mu degisti dedim bir an, o aradakiler neyin nesi konuyla tamamen alakasız? konuyu dağıtmayın kızlar. hem konu sahibesine kötü davranıp hemde konuyu istila etmeye hakkınız yok.

ayrica; hiç kimse böyle bi acılı kadın karşısında ay allah bize çocuk versin ama biz hayırlı anne olalım diyemez. günah. her kadın anne olmayı hakediyor. biraz saygı biraz empati biraz insaniyet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…