- 26 Ocak 2015
- 37
- 8
- 33
-
- Konu Sahibi buket tezel
Ben dramatize etmedim de konuya değişik yaklasanlar sayesinde dramatize olduBiraz abartmıyor musunuz?
Benim kızım da dokuz aylık, hafta içi anneannesi bakıyor ama haftasonu ve tatillerde benimle. Onunla parka da avmye de düğüne de denize de gidiyorum. Elbette zorlandığım cok an oldu ama hep yanımdaydı.
Çok fazla dramatize etmişsiniz.
Dogdugundan beri cok nadir geldi evime geldiğinde de hiç ilgilenmedi vb bi çok şeyAnnenizin , bebeğinizi sevmediği kanısına nereden vardınız ?
Yooo ben sizin yorumunuza yorum yaptım. Alıntıladığım seyi siz yazmadınız mı? En yakın arkadaşımın düğününe gidemiyorum demediniz mi?Ben dramatize etmedim de konuya değişik yaklasanlar sayesinde dramatize oldu
Teşekkür etmeyi unutmuşum benim hatam o cümle güzel doğum dileğine değil diğer cumlesine..hani benim yaşadıklarımı sende yaşa minvalindeki cumlesine yoksa saldırmak değil amacım öyle gozukmemesi için dahada yazmayacağım zaten..genelde yorumlarınızı beğenirim.ancak çok ayıp etmişsiniz bence..neden saldırdınız anlamadım,güzel doğumlar dilemiş size,duanıza lüzum yok demişsiniz,cidden çok fazla olmuş bu.
Çoook yanlıs anladınz sizde yasayın demedim olur mu şey çocuğuma bakıyprm bi yandan yanlıs cümle kurma olbilirimTeşekkür etmeyi unutmuşum benim hatam o cümle güzel doğum dileğine değil diğer cumlesine..hani benim yaşadıklarımı sende yaşa minvalindeki cumlesine yoksa saldırmak değil amacım öyle gozukmemesi için dahada yazmayacağım zaten..
canım çubuk,gölbaşı arasında gidip gelmesi gerek,8 aylık çocukla da zor olmaz mı yalnız başına:)Yooo ben sizin yorumunuza yorum yaptım. Alıntıladığım seyi siz yazmadınız mı? En yakın arkadaşımın düğününe gidemiyorum demediniz mi?
İş yerimden arkadaşım evlendi aldım cocuğumu gittim. Tamam düğün sonuna kadar kalamadım belki ama kimse de kal diye ısrar etmedi durum ortada
Ben yanlış mı görüyorum bebek 8,5 aylık değil mi hangi lohusalıktan bahsediyoruz..konuyu bir daha okuyacağım baştan sona.
Bebeğim 8 aylık babaanne şehir dışında ve sıkıntı annemin hiç yardım etmemesi bebeğimi sevmemesi
Kolay doğumlar nasip olsun inşaallah sizde buhranlı dönemlerden sonra beni anlarsınız gün gelir herkes etegınıze dolansa bile yanlız hissedersiniz
Kolay doğumlar nasip olsun inşaallah / sizde buhranlı dönemlerden sonra beni anlarsınız / gün gelir herkes etegınıze dolansa bile yanlız hissedersiniz
Muhtemelen olacak hanımefendiciğim güzel
duanıza luzum yok..başıma gelecekleri az çok biliyorum bende..siz orda yaşına girmek üzere olan bebekle sorun yaşarken ben çiçek böcek büyütmeyeceğim ben gurbet elde tek başımayım zira..siz beni çok yanlış anlamışsınız o yüzden daha da yazıp size rahatsızlık vermeyim..direkt ayıp annenize nasıl olurda gelmez bakmaz diye annenize yüklenip kaçayım.
Dogdugundan beri cok nadir geldi evime geldiğinde de hiç ilgilenmedi vb bi çok şey
Aynen canım fakat konu sahibede yanlış anladığımı söyledi sorun yok benim açımdan birbirimizi yanlış anlayabiliriz insanlık haliYukarıdaki mesajı arada noktalama olmayınca vurgusuna göre ben şöyle anladım :
Parkbyull , sanırım mesaj da takıldığın ve dua olarak algılayıp lüzum yok dediğin kısım " sizde buhranlı dönemlerden sonra beni anlarsınız " bu cümle. Doğru mu anladım ?
Yanlış anlaşılmaman için soruyorum.