Çaresiz kalır mı anne

Ben dramatize etmedim de konuya değişik yaklasanlar sayesinde dramatize oldu

Ben dramatize etmedim de konuya değişik yaklasanlar sayesinde dramatize oldu
Yooo ben sizin yorumunuza yorum yaptım. Alıntıladığım seyi siz yazmadınız mı? En yakın arkadaşımın düğününe gidemiyorum demediniz mi?

İş yerimden arkadaşım evlendi aldım cocuğumu gittim. Tamam düğün sonuna kadar kalamadım belki ama kimse de kal diye ısrar etmedi durum ortada

genelde yorumlarınızı beğenirim.ancak çok ayıp etmişsiniz bence..neden saldırdınız anlamadım,güzel doğumlar dilemiş size,duanıza lüzum yok demişsiniz,cidden çok fazla olmuş bu.
Teşekkür etmeyi unutmuşum benim hatam o cümle güzel doğum dileğine değil diğer cumlesine..hani benim yaşadıklarımı sende yaşa minvalindeki cumlesine yoksa saldırmak değil amacım öyle gozukmemesi için dahada yazmayacağım zaten..

Çoook yanlıs anladınz sizde yasayın demedim olur mu şey çocuğuma bakıyprm bi yandan yanlıs cümle kurma olbilirim

canım çubuk,gölbaşı arasında gidip gelmesi gerek,8 aylık çocukla da zor olmaz mı yalnız başına:)

Canim benimde kizim var 1,5 aylik bende yalnizim kv dem hemen alt sokagimda ama bende yardim istemem o da gelmez kendi annem uzakta oturuyor.inan gunduzleri zar zor yemek yapiyorum surekli yaninda sesimi duymak istiyor.ama olsun o iyi saglikli olsun yemek olmayiversin benim esimde vardiyali calisiyor Allah razi olsun yardimcida olur ama bi yere kadar bende cikip dolasmak arkadaslarimi evimde agirlamak isterim ama olmuyor.bencede bu anin tadini cikar cunku cok cabuk buyuyorlar ben hala dun dogum yapmis gibi hissediyorum ama 1,5 ay olmus hersey yoluna girer zamanla sıkma canini.onlari dunyaya getirirken kimseden bi bekletimiz olmadan yaptik oylede devam edelim bence.

Kolay doğumlar nasip olsun inşaallah sizde buhranlı dönemlerden sonra beni anlarsınız gün gelir herkes etegınıze dolansa bile yanlız hissedersiniz

Yukarıdaki mesajı arada noktalama olmayınca vurgusuna göre ben şöyle anladım :

Kolay doğumlar nasip olsun inşaallah / sizde buhranlı dönemlerden sonra beni anlarsınız / gün gelir herkes etegınıze dolansa bile yanlız hissedersiniz

Parkbyull , sanırım mesaj da takıldığın ve dua olarak algılayıp lüzum yok dediğin kısım " sizde buhranlı dönemlerden sonra beni anlarsınız " bu cümle. Doğru mu anladım ?

Yanlış anlaşılmaman için soruyorum.

Dogdugundan beri cok nadir geldi evime geldiğinde de hiç ilgilenmedi vb bi çok şey

Kucağına alıp sevmiştir illa ki , değil mi ? O denli uzak olmadığınızı düşünüyorum. Öte yandan bakacak birisi olsa dahi 8 aylık bebeği bırakıp gitmek yerine , aileden bir kişiyi daha yanınıza arkadaş olarak çağırıp bebeğinizle beraber gitmeniz daha sağlıklı bir çözüm değil mi ?

Aynen canım fakat konu sahibede yanlış anladığımı söyledi sorun yok benim açımdan birbirimizi yanlış anlayabiliriz insanlık hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…