- 26 Ocak 2015
- 37
- 8
- 33
-
- Konu Sahibi buket tezel
sanırım yeni doğum yaptın.. Alışma süreci içinde bunları hissetmen normal. Çünkü hiç tanımadığın bir hayatın tam ortasındasın. Bir kaç yıl sonra her anını özleyeceksin. Resimlere baktığın zaman tebessüm edeceksin, özleyeceksin.Bebeğim doğduğundan beri tek başıma herseye herkese yetişmeye çalışıyorum hayat akıp gidiyor ve sevdiklerim yanında olamıyorum bütün yük annedemidir anne herşeye yetişebilir mi yakın arladaşımın düğününe bile gidemiyorum engel engel çıkıyor öyle çaresizim ki annem hiç yardım etmiyor aksine beni geriyor öyle kırgınım ki nereye yazıpta derdimi dökeyim bilemedim anneler benim gibi olanlarınız nasıl motive oluyosunuz
Annenle ne alaka bebeği o mu doğurduBebeğim doğduğundan beri tek başıma herseye herkese yetişmeye çalışıyorum hayat akıp gidiyor ve sevdiklerim yanında olamıyorum bütün yük annedemidir anne herşeye yetişebilir mi yakın arladaşımın düğününe bile gidemiyorum engel engel çıkıyor öyle çaresizim ki annem hiç yardım etmiyor aksine beni geriyor öyle kırgınım ki nereye yazıpta derdimi dökeyim bilemedim anneler benim gibi olanlarınız nasıl motive oluyosunuz
Bebeğim doğduğundan beri tek başıma herseye herkese yetişmeye çalışıyorum hayat akıp gidiyor ve sevdiklerim yanında olamıyorum bütün yük annedemidir anne herşeye yetişebilir mi yakın arladaşımın düğününe bile gidemiyorum engel engel çıkıyor öyle çaresizim ki annem hiç yardım etmiyor aksine beni geriyor öyle kırgınım ki nereye yazıpta derdimi dökeyim bilemedim anneler benim gibi olanlarınız nasıl motive oluyosunuz
Annenle ne alaka bebeği o mu doğurdu
Bende aynı süreçten geçiyorum ama şükür annem baktığı için ben çalışıyorumBebeğim 8 aylık babaanne şehir dışında ve sıkıntı annemin hiç yardım etmemesi bebeğimi sevmemesi
Eşin idare edemez miCocugumla beraber gitmeye imkanım yok onu bırakacak yerimde yok benim en mutlu zamanlarımda yanımda olanların ben yanında olamıyorum aradım annemi ama bı kac saatlıgıne bile gelemiyor malesef
Eşiniz yardım etmiyor mu?Bebeğim doğduğundan beri tek başıma herseye herkese yetişmeye çalışıyorum hayat akıp gidiyor ve sevdiklerim yanında olamıyorum bütün yük annedemidir anne herşeye yetişebilir mi yakın arladaşımın düğününe bile gidemiyorum engel engel çıkıyor öyle çaresizim ki annem hiç yardım etmiyor aksine beni geriyor öyle kırgınım ki nereye yazıpta derdimi dökeyim bilemedim anneler benim gibi olanlarınız nasıl motive oluyosunuz
Uzun saatler calısıp gecede yatıyo malesef tatil günlerinde yardım edebiliyor sadeceEşiniz yardım etmiyor mu?