Asıl onların zararlı olduğu söyleniyor. Sabun yerine genital bölge için olan temizleme jellerini kullansanız
Mümkün değil. Çünkü kendimde kullandım. Ph derecesi genital bölgeyi uyumlu. Sabunların ph derecesi genitale uygun değil. İsterseniz 15 gün sürekli sabunla yıkayın vee nasıl mantar olduğunuzu görün. Genital jeller sık yıkamaya uyumlu. Ben kendi mantar sorunumu bununla aştım. Kozmetik olanlardan değil, bizzat eczaneden alınacak.Asıl onların zararlı olduğu söyleniyor
Kültür testi alındı onda ciddi bi durum yok dedi antibiyotik verdi yine.
ornek alinip mantar tespit edildi mi? candida ise beslenmesine dikkat etseniz. karbonhidrattqn fakir, bol sebze meyve ve fermente yiyecekler tuketmek gerekiyor. kronik mantar enfeksiyonu gibi. candidayi vucuttan temizlemek gerek bu durumda. nisastali ve sekerli besinleri tamamen kesip sadece saglikli karbonhidratagecin bence.İyi geceler herkese
6 yaşındaki kızım doğduğu günden bu yana genital bölgesinde ağrılar çekiyor yanma kaşıntı akıntı
Bir sürü doktora gittik bir sürü merhemler antibiyotikler prebitotikler bağışıklık arttıran bitkisel şuruplar kullandık yok asla tamamen geçmiyor
Geleneksel yöntemlere bile başvurmak zorunda kaldım (yeşil sabunla Yıkama sirkeli suyla Yıkama vs vs )
Mutlaka her hafta hortluyor
Doktora gitmekten yoruldum her akşam gece uyanmasından ağlamasından yoruldum doktora gitmemek için gizlemesinden yoruldum
Ne yapmalıyım bana akıl verin nereye gitmeliyim başka ne yapabilirim ?
En son doktorumuz en etkili antibiyotik bu demişti bi üstü iğne onu da çocukta önermem demişti..
Kafayı yememe az kaldı.
Aynı sebeple kuzenimin böbreklerinde kalıcı rahatsızlık meydana geldi, ilaç kullanıyor sürekli olarak. Dışarıda asla tuvalete gitmezdi ve bunun için su da içmeyi kesti gün içinde. Önce sürekli sistitle başladı sonra böbrekler zarar gördüçocukluğumdan beri kronik idrar yolları hastasıyım. sebebi (hala) dışarda asla tuvalete girmemem. sabah evden çıkmadan girerim taaa ki geri eve gelene kadar. hatta şöyle ki , annem anlatır bebekken dışarda bezime bile yapmazmışım eve gelince bezim taşarmış . her duşumda (her gün) bir kova suya 3-4 damla batikon damlatıp vajinal bölgeyi o suyla duruluyorum. doktorum tavsiye etmişti. siz de doktorunuza sorup uygulayabilirsiniz.
en kısa sürede iyileşmesi dileğimle. gözlerinden öpüyorum prensesinizi :)
Merhaba çok teşekkür edermçocukluğumdan beri kronik idrar yolları hastasıyım. sebebi (hala) dışarda asla tuvalete girmemem. sabah evden çıkmadan girerim taaa ki geri eve gelene kadar. hatta şöyle ki , annem anlatır bebekken dışarda bezime bile yapmazmışım eve gelince bezim taşarmış . her duşumda (her gün) bir kova suya 3-4 damla batikon damlatıp vajinal bölgeyi o suyla duruluyorum. doktorum tavsiye etmişti. siz de doktorunuza sorup uygulayabilirsiniz.
en kısa sürede iyileşmesi dileğimle. gözlerinden öpüyorum prensesinizi :)