Çaresiz kaldım

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.843
4.376
İyi geceler herkese
6 yaşındaki kızım doğduğu günden bu yana genital bölgesinde ağrılar çekiyor yanma kaşıntı akıntı
Bir sürü doktora gittik bir sürü merhemler antibiyotikler prebitotikler bağışıklık arttıran bitkisel şuruplar kullandık yok asla tamamen geçmiyor
Geleneksel yöntemlere bile başvurmak zorunda kaldım (yeşil sabunla Yıkama sirkeli suyla Yıkama vs vs )
Mutlaka her hafta hortluyor
Doktora gitmekten yoruldum her akşam gece uyanmasından ağlamasından yoruldum doktora gitmemek için gizlemesinden yoruldum

Ne yapmalıyım bana akıl verin nereye gitmeliyim başka ne yapabilirim ?

En son doktorumuz en etkili antibiyotik bu demişti bi üstü iğne onu da çocukta önermem demişti..
Kafayı yememe az kaldı.

Son düzenleme:
Ağrıların kaynağı için ne dediler? Genital ağrıdan kastınız karın ağrısı mı yoksa vajina bölgesinden mi? Geçen burada bir genç kız vardı, o bölgede şekil bozukluğu olduğu için kıyafet giyerken canının acıdığından bahsetmişti.

Enfeksiyondan dolayı mı ağrı oluyor yoksa sebebi belli değil mi?

Çok geçmiş olsun. Sağlıkçı değilim bir fikir yürütemedim çok da ilginç geldi, genital bölge ağrısı derken vulvada mı ağrı oluyor, içeride mi? Tek bir şey biliyorum o da genital bölgenin (vulvanın) sabun vb. ürünlerle yıkanmaması gerektiği. Siz yine modern tıbba güvenin. Alternatif olarak da masaj gibi yöntemler yardımcı olmuyor mu acaba?

Vajinada yanma kaşıntı kötü koku yani bildiğiniz yetişkin kadın gibi

Yanma ve kaşıntı oluyor yani tabii ki modern tıp önceliğim ama gerçekten çaresiz kalınca denedim

Vajinada yanma kaşıntı kötü koku yani bildiğiniz yetişkin kadın gibi

Vajinanın yapısı yani florası bozulmuş. Benim bildiğim bunun tedavisi çok uzun sürüyor ve tekrarlıyor. Ama azaldığı oluyor. Doktorlar teşhiş ve tedavi konusunda da zorlanıyorlar. Bir daha sakın su hariç hiçbir şeyle yıkamayın o bölgeyi. Sadece su tutun. Banyo yaparken sabunlu, lifi bile sürmeniz o yapıyı bozabilir. Yapısı bozulmamış kişilere intim temizleme ürünleri önerilmiyor. Ama siz bu intim jellerden kullansanız iyi olur. Kaşıntıyı da azaltır. Yorumlara şimdi baktım bu ürünle ilgili iyi yorumlar var.
Birde banyoda sonra mutlaka evlerimizdeki fön makineleri ile bölgeye düşük ayarda sıcak hava tutun, iyice kurulayın. Nemli kalmasın. Kurulasanız bile sıcak hava tutmanız lazım,1-2 dk tutsanız yeterli olur. İntim temizleme jelini aşağıya bırakıyorum. Mümkünse sakın sabun kullanmayın, sabun ph değerinden dolayı bölgeyi tahriş eder.

Yaaa çok teşekkür ederim

Yorumlari simdi gordum. Mantar ya da enfeksiyon oldugunu düşünmüyorum. Mantar eninde sonunda kremlerin biri ile geciyor. Enfeksiyon da testle teyit edilip, ilacla geciyor. Dusa girdiginde genital bolgesini sadece su ile yikayin. Dedigim gibi bol bol su icirin. Bazen cozum cok basit oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…