Enfeksiyon deniliyor 6 yaşında ama bildiğiniz çamaşırları sararıyor yetişkin gibiEnfeksiyondan dolayı mı ağrı oluyor yoksa sebebi belli değil mi?
Vajinada yanma kaşıntı kötü koku yani bildiğiniz yetişkin kadın gibiAğrıların kaynağı için ne dediler? Genital ağrıdan kastınız karın ağrısı mı yoksa vajina bölgesinden mi? Geçen burada bir genç kız vardı, o bölgede şekil bozukluğu olduğu için kıyafet giyerken canının acıdığından bahsetmişti.
Yanma ve kaşıntı oluyor yani tabii ki modern tıp önceliğim ama gerçekten çaresiz kalınca denedimÇok geçmiş olsun. Sağlıkçı değilim bir fikir yürütemedim çok da ilginç geldi, genital bölge ağrısı derken vulvada mı ağrı oluyor, içeride mi? Tek bir şey biliyorum o da genital bölgenin (vulvanın) sabun vb. ürünlerle yıkanmaması gerektiği. Siz yine modern tıbba güvenin. Alternatif olarak da masaj gibi yöntemler yardımcı olmuyor mu acaba?
Teşekkür ederimAh canım çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Diğer mesajlarınızı da okudum enfeksiyon demişsiniz. Çok küçük halbuki. Tuvalet eğitimi döneminde mi başladı?Yanma ve kaşıntı oluyor yani tabii ki modern tıp önceliğim ama gerçekten çaresiz kalınca denedim
Az su tukettigim gunlerde bende de aynilari oluyor. Bol bol su icirinVajinada yanma kaşıntı kötü koku yani bildiğiniz yetişkin kadın gibi
Evet mantar demişti son doktorumuzMantar mı ? Doktorunuz ne teşhisi koydu farklı bir hastane ve doktor deneyin.
Hatırladığım kadarıyla evet.Öncesinde bile olabilir hep ağlayan bi çocuktuDiğer mesajlarınızı da okudum enfeksiyon demişsiniz. Çok küçük halbuki. Tuvalet eğitimi döneminde mi başladı?
Vajinada yanma kaşıntı kötü koku yani bildiğiniz yetişkin kadın gibi
Ama o kadar fazla antibiyotik kullanımı çocuğun vajinasinin florasini da bozar ve mantarı iyice tetikler.Evet mantar demişti son doktorumuz
O kadar çok götürdüm ki farklı doktorlara hepsi de kremler antibiyotikler verip yolluyor
Yaaa çok teşekkür ederimVajinanın yapısı yani florası bozulmuş. Benim bildiğim bunun tedavisi çok uzun sürüyor ve tekrarlıyor. Ama azaldığı oluyor. Doktorlar teşhiş ve tedavi konusunda da zorlanıyorlar. Bir daha sakın su hariç hiçbir şeyle yıkamayın o bölgeyi. Sadece su tutun. Banyo yaparken sabunlu, lifi bile sürmeniz o yapıyı bozabilir. Yapısı bozulmamış kişilere intim temizleme ürünleri önerilmiyor. Ama siz bu intim jellerden kullansanız iyi olur. Kaşıntıyı da azaltır. Yorumlara şimdi baktım bu ürünle ilgili iyi yorumlar var.
Birde banyoda sonra mutlaka evlerimizdeki fön makineleri ile bölgeye düşük ayarda sıcak hava tutun, iyice kurulayın. Nemli kalmasın. Kurulasanız bile sıcak hava tutmanız lazım,1-2 dk tutsanız yeterli olur. İntim temizleme jelini aşağıya bırakıyorum. Mümkünse sakın sabun kullanmayın, sabun ph değerinden dolayı bölgeyi tahriş eder.
Sebamed İntim Yıkama Jeli pH Dengeli 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sebamed Intim Ph Dengeli Yıkama Jeli 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl