Buraya yazmanın sebebi o böyleyken bende kafayı yemim diye bir yandan okumak çünkü kimsem yokBurdan sihirli değneğimizi uzatalım isterseniz hanımefendi , herkesin anne baba olmadan önce belirli eğitimleri kesinlikle alması gerekiyor bence. buraya yazıp oyalanacağınıza , kucağınıza alın bir dolaştırın konuşmaya çalışın problemin hastalıktanmı huysuzluktan mı olduğunu anlayın ona göre davranıp yakınınızdan yardim talep edin
En iyi siz tanırsınız çoçugunuzu zaten doktora gidemezmisiniz?Burnunu serum ile yıkadım temiz burnu tam 1 yaşında bu denli. Ağlaması normal değil biliyorum oğlumu normal değil ama elimden bişe gelmiyor ya cildircam
Keşke gidebilsem hiç duramazdim eşim işte gelemez yanımda değil kimsem yok zaten burdada ancak sabah gidebilirim mecbur bekliycen biraz kucağımda sakın şuan omzumda uyur dalarsa yatırmayı deniycem umarım ağlamazEn iyi siz tanırsınız çoçugunuzu zaten doktora gidemezmisiniz?
Genellikle ateş olunca boğaz agrisi olunca aglıyor çoçuklar.Biz büyük insanlar bile hasta olunca bedenimiz agriyor aciyor çoçuk bu o bizden daha hassas aglıyarak acisini belli ediyor zaten.
Çoçuk hastaligin ilk 2 3gun insani baya zorluyor hep huysuz rahatsız oluyor doktorda ilac verip yolluyor.Yani agirlik yük annenin omuzlarına düṣüyor o yuzden sabırlı olmalısınız inşallah rahat uyur.Keşke gidebilsem hiç duramazdim eşim işte gelemez yanımda değil kimsem yok zaten burdada ancak sabah gidebilirim mecbur bekliycen biraz kucağımda sakın şuan omzumda uyur dalarsa yatırmayı deniycem umarım ağlamaz
İnşallah çok sağolun anlayışlı yazdığınız için bazı insanlar gerçekten o kadar gattar anlayışsız ki yazdığı yorumda bile kin dolu halbuki kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak ne kolay acaba benm yaşadığım konumda yaşadığım şekilde o yorumu yazan arkadaş olsa ne yapardı çok merak ediyorum deprem bölgesinde habire sallanırken anne babalık eğitiminden bahsedermiydi merak ettimÇoçuk hastaligin ilk 2 3gun insani baya zorluyor hep huysuz rahatsız oluyor doktorda ilac verip yolluyor.Yani agirlik yük annenin omuzlarına düṣüyor o yuzden sabırlı olmalısınız inşallah rahat uyur.
Anne baba olmak için ne kadar egitim falan bile alsanız yinede çocuk bakmak kolay degildir.Çocuk olunca anlıyorsunuz her çoçuk egitimde denildigi gibi de olmaz hepsi kendine has tavırlara sahip hasta oldukta bazı çocuklar sessiz sakin uzanirken bazılar aksi aglıyor huysuz yakıp yıkıyor.Bilgili olmak iyidir evet ama bazen bildiklerin bile yetersiz kalıyor çoçuk susmuyor.Anne olmak bir tarafdanda sabırlı olmak demektir.Sabırlı olun doktorun dediklerini yapın herşey iyi olucaktır.Allah yardımcınız olsun deprem bölgesinde yaşamakta hiç kolay degil.İnşallah çok sağolun anlayışlı yazdığınız için bazı insanlar gerçekten o kadar gattar anlayışsız ki yazdığı yorumda bile kin dolu halbuki kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak ne kolay acaba benm yaşadığım konumda yaşadığım şekilde o yorumu yazan arkadaş olsa ne yapardı çok merak ediyorum deprem bölgesinde habire sallanırken anne babalık eğitiminden bahsedermiydi merak ettim
Sağolun uyudu çok şükür sanırım gaz sancısı tuttu yada nefes alamadi buhsr yaptım tekrardan ondan sonra uyuduAnne baba olmak için ne kadar egitim falan bile alsanız yinede çocuk bakmak kolay degildir.Çocuk olunca anlıyorsunuz her çoçuk egitimde denildigi gibi de olmaz hepsi kendine has tavırlara sahip hasta oldukta bazı çocuklar sessiz sakin uzanirken bazılar aksi aglıyor huysuz yakıp yıkıyor.Bilgili olmak iyidir evet ama bazen bildiklerin bile yetersiz kalıyor çoçuk susmuyor.Anne olmak bir tarafdanda sabırlı olmak demektir.Sabırlı olun doktorun dediklerini yapın herşey iyi olucaktır.Allah yardımcınız olsun deprem bölgesinde yaşamakta hiç kolay degil.
Kullanmis olduğunuz kelimelerden ve cümle kurmanızdan belli oluyor çocuk gelişimi mezunu olduğunuz, size herkes bir sorundan bahsediyor yok o değil yok bu değil hiç bu kadar ağlamazdı diyorsunuz tam olarak buradan size nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun?Yapmadığını ne biliyorsunuz şuan omzumda zaten yakınım olsa alırdım yardım zaten kimsem yok yanımda eşim işte tek başımayım hem siz kimsiniz ki benim anneligimi sorguluyorsunuz sizden sihirli değnek mi istedim ben başından geçen kişiler fikir alıyorum madem rahatsız oldun git bakma okuma eğitim konusunda çocuk gelişim mezunuyum bir sürü eğitim aldım zaten ama emin ol annelik tecrübe ile olan bişe ve isteğinz kadar eğitim alın yaşayarak öğreniliyor
Bebek ve çocuklarda hastalıklar çok hızlı ilerliyor. Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız hatta doktordan bile. Eğer size anormal geliyorsa anormaldir . Eşinizi beklemeyin 112 yi arayın hastaneye gidin lütfen. Eşiniz işte diye Çaresiz kalmayın.İnşallah çok sağolun anlayışlı yazdığınız için bazı insanlar gerçekten o kadar gattar anlayışsız ki yazdığı yorumda bile kin dolu halbuki kimin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak ne kolay acaba benm yaşadığım konumda yaşadığım şekilde o yorumu yazan arkadaş olsa ne yapardı çok merak ediyorum deprem bölgesinde habire sallanırken anne babalık eğitiminden bahsedermiydi merak ettim
Çok geçmiş olsun. Bebeğinizi en iyi siz tanırsınız size tuhaf geliyorsa bukadar ağlaması bence doktora tekrar götürün. Allah korusun farklı birşey mi oldu belki ilaçlar karnını ağrıtmışta olabilir. Ya da iğne oldu demişsiniz bacağından olduysa bacak ağrısı yapar. Ağrı kesici verdinizmi verip geçmediyse rahatlamadıysa mutlaka gösterşn doktoraKızlar benegim 1 hafta olucak grip ilav içiyor dün serum aldı bugün iğne vuruldu bronşit için sormak istediğim şu tam 2 saat olucak çok ağlıyor hiç susmuyor naptiysam uyumuyor saatlerce ağlıyor ne yaptıysam susmadı ama çok ağlıyor uykusu var bence uyuyamıyor napacam şaşırdim çok yorgunum bitkinim
Ben zaten fikir verilmesini bekliyorum hepsine hayır demedim ayrıca mesela buzdolabı ferahlık ver ddi haklısın diyip yaptım mesela bende biliyorum buradan gelip bna farklı bı yardım olamayacağını başından geçen olan anlatsan canı isteyenler fikir versin diye sordum istemiyorsan yazmayabilirsn okumaKullanmis olduğunuz kelimelerden ve cümle kurmanızdan belli oluyor çocuk gelişimi mezunu olduğunuz, size herkes bir sorundan bahsediyor yok o değil yok bu değil hiç bu kadar ağlamazdı diyorsunuz tam olarak buradan size nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun?
Bizimde sanırım bacağında ağrıyor geçti uyudu çok şükürBen 2 haftadır savaşıyorum ilk hafta hiç uyuyamadım hep tikaniyordum garip bir his vardı günlerce uyursam iyilesicem diye gezdim
Birde iğne yeri ağrıyor olabilir kolonyalı pamuk ile serinletebilirsiniz ama ovmayin
Eğer devam etseydi gidicektim ama o uzun ağlama krizi bitti çok şükür bilmiyorum tam neyden oldu ağrısı çok oldu belki de dedgnz gbi ama çok şükür uyudu brz şimdilik uyuyo çok sağolun yorum icinÇok geçmiş olsun. Bebeğinizi en iyi siz tanırsınız size tuhaf geliyorsa bukadar ağlaması bence doktora tekrar götürün. Allah korusun farklı birşey mi oldu belki ilaçlar karnını ağrıtmışta olabilir. Ya da iğne oldu demişsiniz bacağından olduysa bacak ağrısı yapar. Ağrı kesici verdinizmi verip geçmediyse rahatlamadıysa mutlaka gösterşn doktora
Bizimde sanırım bacağında ağrıyor geçti uyudu çok şükür
Sağolun şimdilik bişe değmiyor ağlıyor diye kucağımda sürekli tuttum ister istemez degdim daha çok ağrıdı galibaİç çamaşırı bez yada dikiş gelmesin ona da dikkat edin daha yumuşak birsey giyebilir çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?