Çok geçmiş olsun, ağrısı olabilir. Yorgunluktan da olabilir. Belki ilaçlar yan etki yapmıştır . İsterseniz tekrar doktora götürünKızlar benegim 1 hafta olucak grip ilav içiyor dün serum aldı bugün iğne vuruldu bronşit için sormak istediğim şu tam 2 saat olucak çok ağlıyor hiç susmuyor naptiysam uyumuyor saatlerce ağlıyor ne yaptıysam susmadı ama çok ağlıyor uykusu var bence uyuyamıyor napacam şaşırdim çok yorgunum bitkinim
Bu saatte gidemem kimse yok eşim işte zaten akşam iğne vuruldu novosef yapıldı 1 yaşında daha hiç böyle aglamamisti çok uzun ağladı asla uyumuyo sadece bacaklarını cirpiyoÇok geçmiş olsun, ağrısı olabilir. Yorgunluktan da olabilir. Belki ilaçlar yan etki yapmıştır . İsterseniz tekrar doktora götürün
1 yaşında şuan ateşi yok ama dün full atesliydi bronşit olmuştu ztn tedavi alıyor ama bugün iyiydi akşam iğne vurulduk geldik çok ağlıyor hiç susmuyor yaBebek kaç yaşında? Evin sıcaklığı yeterli ise ılık bir duş aldırsanız?
Ateşini kontrol ettiniz mi?
Tamam ılık duş aldırın, sonra hava verin. Ekipman yoksa serum fizyolojik ile burun temizliği öneririm.1 yaşında şuan ateşi yok ama dün full atesliydi bronşit olmuştu ztn tedavi alıyor ama bugün iyiydi akşam iğne vurulduk geldik çok ağlıyor hiç susmuyor ya
Nefes darlığı yaşıyor olabilir. Buzdolabını açın kısa bir süre oradan nefes aldırın. Rahatlıyor mu gözlemleyinMaalesef evimiz sobalı sobamiz yanmıyor şuan üşür duş aldirirsam
Buhar verdim burun temizliginide yaptım şimdi calpolde verdim ama hala ağlıyor hiç durmadan hemdeTamam ılık duş aldırın, sonra hava verin. Ekipman yoksa serum fizyolojik ile burun temizliği öneririm.
Novosef çok ağrı yapıyor. Bacakları ağrıyordur diye düşündüm rabbim yardım etsin. Eğer sallamak kucakta gezdirmek falan biraz rahatlatıyorsa uyutmaya çalışın çok çok geçmiş olsunBu saatte gidemem kimse yok eşim işte zaten akşam iğne vuruldu novosef yapıldı 1 yaşında daha hiç böyle aglamamisti çok uzun ağladı asla uyumuyo sadece bacaklarını cirpiyo
Solunum sorunu vardı aslında doktor hizlanabilir demişti çok ilerlemiş ciğerlerine inmiş çünkü bide prematüre doğdu ameliyat oldu solunum sorunları çok var bı deniycem dediginiziNefes darlığı yaşıyor olabilir. Buzdolabını açın kısa bir süre oradan nefes aldırın. Rahatlıyor mu gözlemleyin
Kucağımda duruyor ağlayarak uyuyo ama hemen geri ağlıyorNovosef çok ağrı yapıyor. Bacakları ağrıyordur diye düşündüm rabbim yardım etsin. Eğer sallamak kucakta gezdirmek falan biraz rahatlatıyorsa uyutmaya çalışın çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Şu ara salgın var.Solunum sorunu vardı aslında doktor hizlanabilir demişti çok ilerlemiş ciğerlerine inmiş çünkü bide prematüre doğdu ameliyat oldu solunum sorunları çok var bı deniycem dediginizi
Yok baktı dolaba geri devam etti ağlamaya hiç durmuyor yaaaÇok geçmiş olsun. Şu ara salgın var.
Burunu tutulduysa bebekler icin burun spreyi alın rahat nefes alamıyodur belki.Hasta olduğu için aglaması sürekli rahatsiz olması normal yani sabırli olmalısınız gerekli ilaçlari verip bekleyin yorulup uyur sonunda.Kaç aylık?Kızlar benegim 1 hafta olucak grip ilav içiyor dün serum aldı bugün iğne vuruldu bronşit için sormak istediğim şu tam 2 saat olucak çok ağlıyor hiç susmuyor naptiysam uyumuyor saatlerce ağlıyor ne yaptıysam susmadı ama çok ağlıyor uykusu var bence uyuyamıyor napacam şaşırdim çok yorgunum bitkinim
Dediğim gibi iğnenin ağrısı olabilir vurulan yere dokunmamaya çalışın. Yakın zamanda 16 tane vuruldum gerçekten yürümek bile işkence gibiydim. Rabbim evladınız acil şifa versin acısını dindirsin inşallahKucağımda duruyor ağlayarak uyuyo ama hemen geri ağlıyor
YokÇok geçmiş olsun. Şu ara salgın var.
Ya ben oğlumu tanıyorum tam 1 yaşında o kadar çok kötü şeyler yaşadı ameliyat oldu entube oldu kaç defa hastanede yattı böyle aglamadi çok kötü ağlıyor anlayamıyorum neyi var hiçbise gelmiyor elimdenBurunu tutulduysa bebekler icin burun spreyi alın rahat nefes alamıyodur belki.Hasta olduğu için aglaması sürekli rahatsiz olması normal yani sabırli olmalısınız gerekli ilaçlari verip bekleyin yorulup uyur sonunda.Kaç aylık?
Burnunu serum ile yıkadım temiz burnu tam 1 yaşında bu denli. Ağlaması normal değil biliyorum oğlumu normal değil ama elimden bişe gelmiyor ya cildircamBurunu tutulduysa bebekler icin burun spreyi alın rahat nefes alamıyodur belki.Hasta olduğu için aglaması sürekli rahatsiz olması normal yani sabırli olmalısınız gerekli ilaçlari verip bekleyin yorulup uyur sonunda.Kaç aylık?
Yapmadığını ne biliyorsunuz şuan omzumda zaten yakınım olsa alırdım yardım zaten kimsem yok yanımda eşim işte tek başımayım hem siz kimsiniz ki benim anneligimi sorguluyorsunuz sizden sihirli değnek mi istedim ben başından geçen kişiler fikir alıyorum madem rahatsız oldun git bakma okuma eğitim konusunda çocuk gelişim mezunuyum bir sürü eğitim aldım zaten ama emin ol annelik tecrübe ile olan bişe ve isteğinz kadar eğitim alın yaşayarak öğreniliyorBurdan sihirli değneğimizi uzatalım isterseniz hanımefendi , herkesin anne baba olmadan önce belirli eğitimleri kesinlikle alması gerekiyor bence. buraya yazıp oyalanacağınıza , kucağınıza alın bir dolaştırın konuşmaya çalışın problemin hastalıktanmı huysuzluktan mı olduğunu anlayın ona göre davranıp yakınınızdan yardim talep edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?