Bebek Beslenmesi çaresiz kaldım ne olur yardım edinn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
emzirirken kolunu yada elini tut cnm sakinleşiyorr sakinleşincede bebeğinin ellerini birleşrtirmeyi dene kendine güven geliyorr

canım benim oğlum doğduğundan beri zor emdi hastanede yatarken emzirmeye çalışırdım kasılırdı hep eve geldik başımdaki büyükler mama verme seni unutmasın dediler süttüm azda olsa geliyordu ama almıyordu aç uyudu şekrli su yaptım verdim ama faydası olmamiş sonra birden titremeye başladı ağzının kenarları momardı hasteneye götürdük hemen kan şekeri düşmüş hemen yatırdılar kuveze aldılar doktarlar çok kızdılar bana niye mama vermedin diye emiyorsa yapacak birşey yoktur diye 15 gün yattı hastanede çok acılar çektim dikkat et eğer emiyorsa aç kalmasın mama ver canım şimdi oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak çok şükür çok iyi zorla göğüsüne şekerli su felan sür kandırmaya çalış ama aç bırakma kolay gelsin sana

benim bebeğimde 3 aylık. bende son iki haftadır aynı şeyi yaşıyorum. ama pes etmedim. kucağımda memeyi ağzına bile almadan başlıyordu ağlamaya. bende değişik emzirme pozisyonları denedim. yatağa yatarak emzirdim bu işe yaradı.bazen buda işe yaramıyordu. yorgun olduğu için emmediğini düşündüm. çünkü geceleri emiyordu. her uykudan sonra emzirmeye başladım. inan işe yarıyor. sakın mama verme geçici bir durum. sabırlar diliyorum

Benım bebeğim 3 aylık ve aynı seyı 2 hafta önce ben de yasadım .Emzirmek için mememı verdiğimde çıglık çıglığa aglıyordu ama bılıyorum kı ac.Ben dışarı çıkmamm gerektiğinde sütümü sağıp eve bırakıyordum hem bıberondan içiyor hem benı emiyordu.O gun o kadar korktum ki biberona alıştı benı emmek ıstemedığını düşündüm.Hemen doktorumuzu aradık.Bana bebeklerın bu donemde huy degıstırdıgını kesinlikle mama vermememı bıberona bır kaç gun ara vermem gerektıgını soyledı .o gun çok zor gectı ama 4 saat sonra emdi beni.Bu sorunu tum bebeklerde yasanıyormuş.Şuanda hem bıberondan anne sutunu alıyor hem benı emıyor.

Buarada benım oğlum ağlama krızlerıne girdiği zaman sadece banyodakı musluğu actıgımda suyun sesıyle susuyor.Çogu zaman musluğu acıp emziriyorum .Kırkı çıkana kadarda sadece kurutma makınasının sesıyle susuyordu .

Benı emmek istemedıgı gunde banyoda su sesıyle bunu atlattık.

bendede aynı sorun 3 haftadır. kilosuda az dr mama ded. bu 3. dr. mama ver diyen 2 aydır direndim. ama artık vicdan azabı çekiyorum sütüm herzaman aynı olmuyor göğüslerim dolu değil hepi. dr 3 saatten önce emzirmr dei. açıksın acıkmıyo bazan önce emzir sonra mama ver alıyorsadi. yoruldum artık. çook mutsuzum. bebeğime sütümün yeteceğini düşündüm olmadıi biberonlarda bol bol akıtıyor beni bir daha almazsz neyaparım. bugün 11 den 9 a kadaremmedi düzgün ağlıyo göğsümü alıp kızarıyo atıyo en son 60 cc mama verdim içti göğüslerim boş hala neolur bişiler yazın çoook üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…