Bebek Beslenmesi çaresiz kaldım ne olur yardım edinn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ocean_girl

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
1.454
74
683
kıslar 3.aylık kızım var bugün sabahtan öglene kadar zar zor emzirdim 3 ten beri emmedi memeyi ağzına koyduğum anda çıldırıyo ne olur yardım edin deli olucam mama hiç almıyo nie böle yapıyo anlamıyorum
aç aç uyutuyorum yalancı memeyi veriyorum yutucakmış gibi emiyo
göğüslerim iice zorluyorum katılma huyu var hemen katılcak gibi oluyoo ne yapıcam bilmiyorum ne olur yardım edin kıslar

bebekler 3 aylık olunca sapıtıyor galiba canım. benim oğlum da bir dönem beni zor emdi. sütüm olduğu halde. zorla emziriyordum. ama geçti. doktor dişleri kaşınıyor ondan dedi. geçer umarım.çok uzun sürmez

benimkide 3 aylık ben başını tutuyorum zorla memeyi ağzına ittiriyorum mecbur emiyor :S

canım göğsünü yıka öyle ver,belki onu rahatsız eden bi koku vardır.benimki de terleyince almak istemiyo memeyi

aynı sorunu bende yaşadım.inan evde çaresizce ağladıgımı hatırlıyorum.doktor meme şaşkınlığı yaşadığını söyledi.ben hemen yalancı memeyi unutturdum herşey normale döndü.zaten yalancı meme bence gereksiz yere bebişlerimizin ağzını yoruyor.

Benim de bebişim 3.ayını doldurduktan sonra çok zor emdi. her emiş resmen bir işkenceydi. bir memeyi zorla 2-3 dakika emiyor, diğerine ağzını bile sürmüyordu. doktor, ilgisini artık başka şeylerin çektiğini ve memeye ilgisinin azaldığını söylemişti. ama bu geçici bir durummuş. bana ilgisini dağıtmayacak şartlar altında emzirmemi önermişti. sessiz ve loş bir ortamda. çevrede de dikkatini çeken renkler ve cisimler olmasın demişti. biraz da olsa işe yaradı!
neyse aradan 25-30 gün geçti, şimdi yeni yeni düzelmeye başladı. ama tabii bu ay kilo alımı az oldu

CAnım tüm bekler sanırım bir dönem memeyi reddetme sürecine giriyorlar.Benim oğlum da memeyi ne zaman versem ağlıyordu ama ben vageçmedim ve şimdi emiyor oğlum.Üstelik benim sütüm çok çok az.Mama takviyeli gidiyoruz.Yani buna rağmen oğlum emiyorsa senin bebeğin de emecektir.Sabırlı ol sadece.

canım benim kızımda öyle emzirirken savaş veriyorum ama neyseki yolunu buldum uyanır uyanmaz veriyorum memeyi ağzına öyle alıyo ve emiyo yoksa uyanıkken mümkünü yok almıyo aç açına yatıyo bide hiç susmuyo ağlıyo sürekli ellerini sıkıp yüzüne getiriyo kendini sıkıyo kıpkırmızı hatta bazen mosmor oluyo ağlarken ama bu bi süreç zamanla geçicek şu 3 ayı bi atlatsak eskisi gibi sorunları olmıcak bide gazı varkende huzursuz olur emmek istemez bi kere öyle dene ağlamaya başlamadan uyanır uyanmaz ver memeyi ağzına ver inş emer kuzucun ya bu bebekleri anlamak çok zor

aynı durum bu aralar bizde de var.zorla emziriyorum..bir de işe başladım.işe gitmeden emzireyim istiyorum olmuyor.

Canım sen farketmesende meme Çevresı terlıyorsa bebıŞın bu kokudan rahatsız oluyor olabılır memeyı yıkayarak emzırırsen sonuÇ alabılırsın

emmezmiş çünkü bu 3.ay sendromuymuş:)doktor öle söledi ayı geldi emmez dedi gayet sakin loş ses olmayan ortamları tercih edeceksiniz dikkatini hiç bişi çekmicek dedi aynı dert benim kızımdada var çünkü

belliki bebeğin seni uğraştırıcak benim kızda aynı böyle yaptı aylarca uyutarak emzirdim ve sonra kilo alamamaya başladı ek gıdalara geçtik ve tabi arkasındanformülü mamalar geldi kendi fazlaharap etme derim boşa çıkıyo çünkü. Yoksa sende benim gibi kafayı yersin hem aha bunun ek gıdaya geçiş dönemi var asıl o zaman zorlanıcaksın emmesse emmesin boşver .biraz fazle gadarca yazdım ama kusura bakmayın akıl sağlığınızdan önemli değil sonuçta benim gibi, psikolojik destek almak istemiyosan fazla uğraşma derim.

kıslar sabahı zor ettim doktora gittim kulağında iltihaplanma varmış ondan emmiyo olabilir dedi bide idrar tahlili istedii
ama bunlar varsayım dedğiniz gibi 3. ayda yaparmış bebekler böylee
tırakyalı çok doğru söylüosun dünden beri kafayı yemek üzereyim 12 saat aç kalırmı bebek yaa

aç bırakma mama ver susuz kalmasın

geçmiş olsun canım belirtileri neydi kulağı felan akıyomuydu bende şüpheleniyorumda

benim oğlumda 3,aydan sonra beni emmemeye başladı ve günlerce ağlattı çok zor günlerdi uyutunca veiyodum zorla sonra bigün annem kaşıkla verelim dedi ve çok uzunca bi süre elektrikli pompayla sağdım kaşıkla içirdim öyle daha rahat alıyodu yada farketmeden yutuyodu kaşık dene istersen..üzme kendini hepsi geçiyo (

geçmiş olsun canım belirtileri neydi kulağı felan akıyomuydu bende şüpheleniyorumda
cok saol canım kulağında hafif akıntı vardı ilaçlarını weriyorum bugn biras daha ii bugünde aşısı var inş ateşlenmezz biri bitiyo diğeri başlıyoo
senin kızın yaptıklarını okuyorum aynı benimki canım hep kucak hep ilgi her dakka yanındayım şimdi ailemin yanındayım kalabalığızda gidince tek başıma npcam bilmem

bende öyle yaptım canım sağıp verdim bugün biras daha ii emiyo az ama olsun
geçiyo ama delip geçiyo diyolarya gerçekten öyle..

anladım canım benim kızımında kulağı akıyo bende diyorum belki ağrıyo ondan durmuyo hep ağlıyo ahh bu cadılar canımızı okudu valla allah yardımcımız olsun seninkide en kısa zamanda iyileşir düzelir

bebeğinin ağzının içini kontrol ettin mi? belki bir problem vardır. benim bebeğim de 2,5 aylık. bazen ağlıyor ve almıyor memeyi. o zaman önce yalancı meme veriyorum. onu çekerken çıkartıp göğsümü veriyorum. umarım sorunun düzelmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…