çaresiz kaldım artık yaaaaaaaa:(((

minenil

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
410
2
arkadaşlar çıldırmak üzereyim senağlama kızım 1 haftaya yakın bi süredir resmen huy değiştirdi anlamsız bi şekilde ağlıyo hem de katıla katıla kızarmayı geçti artık morarıyo ciddi ciddi...hem de hiç bir sebep yokken... bugün üşenmedim sağlık ocağına götürdüm normalde ağlıyor diye götürülmez ama Allahtan doktorumuz aynı zamanda arkadaşım da rahatça götürdüm. sağolsun eni konu muayene etti kulağına kadar inceledi benim bilebildiğim ve görebildiğim hiç bir şeyi yok gayet sağlıklı görünüyor dedi sadece gazı var dedi ama normal gaz ağlamasını da biliyorum onunla hiç alakası yok...çocuk yatar pozisyondayken sanki çıldırıyor kucağıma alıp sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum :1no2: tamam kabul ediyorum kucağa biraz fazla alıştı sağolsun annem sayesinde... ama artık buna üzülmek için çok geç...nooolur bana bi akıl verin gerçekten benim de psikolojim bozuldu inanın abartmıyorum uyanacak ve yine ağlayacak diye korkuyorum resmen artık yaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım demir eksikliğinde olabiliyor bu durum diye biliyorum bi kan sayımı yaptırsan ve adamakıllı bir pediatriste göstersen bir an önce,geçmiş olsun

evet canım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızımda bazen bütün gün bazende sadece akşamları sebepsiz yere ağlıyor doktor kolik olduğunu söyledi.hiç bir şekilde susmuyor sürekli babasıyla koridorda gezdirip pışpışlıyoruz biraz sakinleşiyor sonra gene başlıyor.bazen sabah başlıyor akşama kadar ne yapacağımı şaşırıyorum tek başımayım burda kimsemde yok resmen kafayı yiyorum artık.battaniye ile sallıyoruz eşimle ancak o zaman susuyor.kolikle gaz sancısı aynı şey değil aslında dedi doktorumuz kolikli bebekler çok gazlı oluyor ama ağlamanın sebebi gaz değil.dünyada daha koliğin sebebi bulunamamış.3-4 aya kadarda devam ediyomuş.napalım canım mecburen sabredicez başka çare yok.

Arkadaşlar kolikli bebekler için bir müzik cd si varmış.Bebekler onu dinleyince susuyormuş ve uyuyormuş.Ben de kk da bir yerde okudum ama hatırlayamadım.Tavsiye ediyor kullananlar.Müzik marketlerde satılıyormuş.Bir araştırın isterseniz...

canım ya aynı seylerı galıba cogumuz yasıyoruz eger morarma derecesındeyse ve ayaklarını karnına cekıp aglıyorsa gazdır.fakat her cok aglamaya gaz deyıp gecıstırmemek de lazım bence doktora gotur ıdrar yollarında problem olabılır bız de yasadık aynı durumu.tahlıl yapıldı mıkrop kapmıs denıldı 5 gun bı surup kullandık ve gectı ıhmal etme bebısıne acı cektırme.en azından tahlıllerde bı sey cıkmassa kalbın rahat olur

Arkadaşlar kolikli bebekler için bir müzik cd si varmış.Bebekler onu dinleyince susuyormuş ve uyuyormuş.Ben de kk da bir yerde okudum ama hatırlayamadım.Tavsiye ediyor kullananlar.Müzik marketlerde satılıyormuş.Bir araştırın isterseniz...

evet canım var kolik cd.si almadım ama internetten dinliyoruz biraz sakinleştiriyor ama kesin çözüm olmuyor maalesef.

canım ya aynı seylerı galıba cogumuz yasıyoruz eger morarma derecesındeyse ve ayaklarını karnına cekıp aglıyorsa gazdır.fakat her cok aglamaya gaz deyıp gecıstırmemek de lazım bence doktora gotur ıdrar yollarında problem olabılır bız de yasadık aynı durumu.tahlıl yapıldı mıkrop kapmıs denıldı 5 gun bı surup kullandık ve gectı ıhmal etme bebısıne acı cektırme.en azından tahlıllerde bı sey cıkmassa kalbın rahat olur

idrar yollarında bi problem olabileceği eşimin de aklına geldi sabah...bikaç gün sonra dr kontrolümüz var o zaman bahsedicem doktoruma..umarım ööle bişey diildir ama sanki mikrop olsa ateş de yapardı gibi geliyo bana sanki sizde ateş olmuş muydu?

idrar yollarında bi problem olabileceği eşimin de aklına geldi sabah...bikaç gün sonra dr kontrolümüz var o zaman bahsedicem doktoruma..umarım ööle bişey diildir ama sanki mikrop olsa ateş de yapardı gibi geliyo bana sanki sizde ateş olmuş muydu?

bızde ates olmamıstı.felaket bır ağlama morarırcasına yanı.bızde caresız kalmıstık.cok sukur 5 gunde gectı sımdı yıne ağlıyor fakat gazından dolayı ve o kadar sıddetlı değıl.doktor tahlıl ıster zaten ıstemese de sen soyle gecmıs olsun

canım bence seninki kolik,benim yigenimde rasgele susmadan aglardı gözüne kan otururdu kolikti.benim kızımdada idrar yolu enfeksiyonu vardı ileri derecede ama ne rasgele aglama nede ateş oldu sadece felaket şakilde kusmamız vardı.inşallah seninkide normale döner en kısa zamanda

arkadaşlar çıldırmak üzereyim senağlama kızım 1 haftaya yakın bi süredir resmen huy değiştirdi anlamsız bi şekilde ağlıyo hem de katıla katıla kızarmayı geçti artık morarıyo ciddi ciddi...hem de hiç bir sebep yokken... bugün üşenmedim sağlık ocağına götürdüm normalde ağlıyor diye götürülmez ama Allahtan doktorumuz aynı zamanda arkadaşım da rahatça götürdüm. sağolsun eni konu muayene etti kulağına kadar inceledi benim bilebildiğim ve görebildiğim hiç bir şeyi yok gayet sağlıklı görünüyor dedi sadece gazı var dedi ama normal gaz ağlamasını da biliyorum onunla hiç alakası yok...çocuk yatar pozisyondayken sanki çıldırıyor kucağıma alıp sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum :1no2: tamam kabul ediyorum kucağa biraz fazla alıştı sağolsun annem sayesinde... ama artık buna üzülmek için çok geç...nooolur bana bi akıl verin gerçekten benim de psikolojim bozuldu inanın abartmıyorum uyanacak ve yine ağlayacak diye korkuyorum resmen artık yaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bahsettiğin tüm sıkıntıları geçen hafta boyunca bende yaşadım.sürekli kucakta gezdirmemiz gerekti hem yorgunluk hem üzüntü hemde kucağa alıştı bu sayede neyapıcam diye düşünmek beni psikolojik olarak çok yıprattı.en çok üzüldüğüm de yavrumun morarırcasına kızarana dek ağlaması katılması ve hiçbişi yapamamamdı.bu bi tuttuğu zaman 3 saat sürüyordu.bazen güngüz bazen gece 10ile 1 arası bi gece tutmadımı oh geçti diyordum ama bu defa güzndüz başlıyorduk.kaptım doktora gitti senin düşündüğünü düşünerek belki bişi varda biz anlayamıyoruz diye doktor iyice muayene etti sadece gaz dedi.fön makinası çalıştır dedi benim yatak odamda başucumda gece sabaha kadar 3 ay çalıştı dedi.eyvah dedim bir doktorun bile bebeği ancak bu şekilde avutulabiliyorsa 3 ayın sonuna kadar Allah bize güç kuvvet versin diye düşündüm.birde sab simplex kullanıyorduk değiştirelim demekki etkisi olmadı dedi ve OM-X diye bitkisel hiçbir yanetkisi olmayan şurup verdi.Allah razı olsun ilaçtanda doktordanda.hem ilaç hem masajlar sıcak havlu derken biz bayaa bi rahatladık.Sana tavsiyem bunun geçici olduğunu aklından sakın çıkarma stres olma üzülme bebişinin bir hastalığı olmadıkça bu önemli bişi değil.doktoruna danış adını verdiğim şurubu sor önerirse kullanmanı tavsiye ederim.
Daha yazıcaktım ama bebişim acıktı geçmiş olsun dilerim düzelir.Allah kolaylık versin.

kızlar bana da doktorum sçyledi fön makinesi çamaşır makinesi sesi anne karnındaki sese benziyormuş çok ağlarsa dinlet dedi bir dene istersen cnm

bizim ağlamalarımız hala devam ediyosenağlamasenağlama dr randevusunu yarına aldım... biraz önce de artık daha fazla ağlamasın diye fitil verdim biraz işe aradı gibi ama ona da alışmasını istemiyorum
OM-X diye bitkisel hiçbir yanetkisi olmayan şurup verdi.Allah razı olsun ilaçtanda doktordanda.hem ilaç hem masajlar sıcak havlu derken biz bayaa bi rahatladık.

metaycım şuruptan drumuza bahsedicem önerirse ve işe yararsa valla Allah senden razı olsun...

X