Merhaba bunları komusumun internetinden baglanarak yaziyorum. Ben tek başıma çocuk büyütmeye çalışan bir anneyim. Çocuğumun babasi yok çünkü babasi cocugumu istemedi sahip çıkmadı. Ben hiç cebimde paramla cocuguma doya doya alışveriş yapmanın tadini bilmedim. Her gün bugun karnini doyurabilmek icin cabaladim. Part time temizlik vs. Iş olursa çalışıyorum. Uzun süreli işte annem bakamıyor evladima cunku hem küçük hemde annem gogus kanseri. Kış geliyor ve oglumun hic kislik kıyafeti yok. Ne yapcagimi sasirdim. Bazen canima kiymak istiyorum ona hic bisey alamadığım için. Ben sizden utanarak bisey talep edicem. Belki cocugunuzun artik giymedigi kullanmadigi eşyaları vardir. Cope gideceğine benim yavruma gönderebilir misiniz. Ne olursa raziyim yeter ki bebek esyasi sun. Inanmayana kimliğimj atarim. Inanın ki bunlari utanarak yaziyorum. Ne olur hakkinizi helal edin. Bebekli evde hep bebek esyasi olur ya. Ben o duyguyu yasayamadim. Rabbim kimseue de yaşat.masın
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Çaresiz bi Anne.
- Konu Sahibi ozlemsena
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne anne & çocuk bebek çaresiz anne