Kızlar merhaba benim kafam çok ama çok karışık sizlere akıl danışmak istiyorum ben 22 yaşındayım 5 sene önce hayatımda olan erkek arkadaşımla bir yakınlaşmamız oldu o zamanlar salak kafam düşünemedi bu kadar ileri gideceğini ama o psikopat çıldırmış gibiydi bana eliyle sert bir şekilde masturbasyon yapmaya çalıştı durdurmaya gücüm yetmedi benimle evleneceksin nasıl olsa rahat ol tarzında bana akıl veriyordu bide sonra bir müddet devam etti durdu bende kendimi çok kötü hissettim o an wcye girdim küçük abdestimi yaptıktan sonra peçeteyle sildim pembe iki damlayı geçmeyen bir leke gördüm devamında gün içinde ve sonrasınra bir kanama yaşamadım o zamanlar kızlık zarı vs konusunda pek bir bilgim de yoktu. Ve ben bu durumdan ötürü ayrıldım ondan psikolojisi bozuk yaratık. Geçen sene bir ebe ablaya durumu açma fırsatım oldu kontrol edelim dedi evde baktı hiç bir şey yok kızlıgın duruyor orda dedi yapısını bile söyledi,bende biraz rahatladım tabi bu süreçte benim hayatıma bana bayadır aşık olan çocuk girdi bu yaşadığım durumdan haberi yoktu tabi bana evlenip boşanmışta olsan seni kabul ederim tarzı şeyler söylüyor çok seviyor kendisi daha önce 3 4 kere ilişkiye girmiş olduğunu itiraf etti ben bunu sorun etmiyorum evlenmeyi düşünüyoruz ciddiyiz. Daha sonra 2 3 ay kadar önce içime kurt düştü özel hastanede bir kadın doğum uzmanına gittiğimde normal bir kızlık zarı değil bu saat 3 yönünde açılma var biraz, hala tutan bir kısım var ama ilk ilişkinde kanama görmezsin büyük ihtimalle hatta kesin görmezsin diye beni yolladı yani dünya başıma yıkıldı içime bir cinsel organ yada parmak dahi girmedi ilişkiye nasıl girilir onu bile bilmiyorum düşününce korkuyorum o birleşmeden nasıl bu durumdayım inanın aklım almıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım bilmiyorum bir şekilde erkek arkadaşımla yakınlaşıp lavaboda peçeteye kan dökerek vs bir oyun mu çevirmeliyim evlenmeden, dürüst bir şekilde anlatmalı mıyım, evlenmeden ilişki yaşayalım özel bir gece de diyerek geçici dikim mi yaptırmalıyım hani zaten vajinam dardır içime hiç bir şey girmediği için geçici dikimle sadece kan akmasını mi sağlamalıyım yoksa her şeyi göze alıp kalıcı dikim mi yaptırmalıyım yoksa bir doktora daha mı gitmeliyim. Kızlık zarı bozulması bu kadar kolay olabilir mi yardım edin bana düşünmekten kafayı yemek üzereyim duvarlar üstüme üstüme geliyor kendimi öldürmek istiyorum bazen, vicdanım çok ağrıyor