canm benzese bu varResimdeki gibi çapraz çantaya çok acil ihtiyacım var..Elinde olanlardan yardım istiyorum..Bir hafta içinde istediğim gibi çanta denk gelmezse mağazadan alacağım..Siyah veya kahve renginde, deri olanlar tercihimdir.
Seyahatte kullanacağım için çok gözlü,ıvır zıvır koymaya yetecek ebatta bir çantaya ihtiyacım var.
Cnm bu çantaya ne kadar istiyosunEki Görüntüle 1385733 Eki Görüntüle 1385734 Eki Görüntüle 1385735 Eki Görüntüle 1385736
BİDE BU VAR HEM EL ÇANTASI HEM UZUN ASKISI İLE POSTACI GİBİ KULLANABİLİRSİN, 3 GÖZLÜ, BÜYÜK GÖZÜN İÇİNDE BİDE FERMUARLI GÖZ VAR, SİYAH YUMUŞACIK DERİSİ VAR, ÇOK KALİTELİ BİR ÇANTA, ORTA BOY
Canım o siyaha terlik sığar istersen yrn ölçüsünü veririm sanaHepsi çok şık çantalar ama büyük çanta işimi görecek..Yerine göre terlik sigabilecek ebatta arıyorum..
Bende bu var hic kullanmadim sifir sayilir.Resimdeki gibi çapraz çantaya çok acil ihtiyacım var..Elinde olanlardan yardım istiyorum..Bir hafta içinde istediğim gibi çanta denk gelmezse mağazadan alacağım..Siyah veya kahve renginde, deri olanlar tercihimdir.
Resimdeki gibi çapraz çantaya çok acil ihtiyacım var..Elinde olanlardan yardım istiyorum..Bir hafta içinde istediğim gibi çanta denk gelmezse mağazadan alacağım..Siyah veya kahve renginde, deri olanlar tercihimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?