Çapraz postacı çanta aranıyorr...

Kalsedon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
150
6
48
Resimdeki gibi çapraz çantaya çok acil ihtiyacım var..Elinde olanlardan yardım istiyorum..Bir hafta içinde istediğim gibi çanta denk gelmezse mağazadan alacağım..Siyah veya kahve renginde, deri olanlar tercihimdir.

Eklentiler

• postacı çanta.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 161
Kahveremgi benetton var bende bundam baz dsha kucuk. Ince askılı.

Bu var ama biraz büyük mü sizin için ng bag marka

Eklentiler

• 20150114_210237.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 131
  • 20150114_210901.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 144
Bir de bu siyah var

Eklentiler

• yeniler6.jpg
    160,8 KB · Görüntüleme: 136
Resimdeki gibi çapraz çantaya çok acil ihtiyacım var..Elinde olanlardan yardım istiyorum..Bir hafta içinde istediğim gibi çanta denk gelmezse mağazadan alacağım..Siyah veya kahve renginde, deri olanlar tercihimdir.
canm benzese bu var

Eklentiler

• IMG_20150121_100943.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20150121_100952.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 118
Seyahatte kullanacağım için çok gözlü,ıvır zıvır koymaya yetecek ebatta bir çantaya ihtiyacım var.

Seyahatte kullanacağım için çok gözlü,ıvır zıvır koymaya yetecek ebatta bir çantaya ihtiyacım var.

Yukarı da gönderdiğim siyahlı kahvesi çantanın içinde ortadan ayrılmış bir göz ve küçük göz var dışında da hemen ön tarafında elinizi sokup bir seyler koyabileceginiz göz arkasında da fermuar tlfon vs için bir göz mevcut detaylı resim atabilirim

Canım kardeşimin var böyle bi çantası gerçek deri yarın öğleye doğru getircek o zaman eklesem olurmu resmini kahve siyah kombinli

bende bı tane var buyuk ama tek gozu var ısıne yararmı bılmem cnm

CANIM BENDE BU CALVİN KLEİN KOYU GRİ KANVAS VAR DÜŞÜNÜRSEN, İÇ VE DIŞ İKİ GÖZLÜ, İÇİNDE Bİ FERMUARLI BÖLMESİ DAHA VAR MİNİK, ÇOK ÇOK AZ KULLANILDI, TERTEMİZ ÇANTA

BİDE BU VAR HEM EL ÇANTASI HEM UZUN ASKISI İLE POSTACI GİBİ KULLANABİLİRSİN, 3 GÖZLÜ, BÜYÜK GÖZÜN İÇİNDE BİDE FERMUARLI GÖZ VAR, SİYAH YUMUŞACIK DERİSİ VAR, ÇOK KALİTELİ BİR ÇANTA, ORTA BOY

orjinal gerçek deri matras marka çanta canım orjinalı 284 tl sitesinden bakabilirsin içinde 3 büyük göz bir küçük fermuarlı gözü bulunmakta bide arkasında çok kullsnışlı ve çok kaliteli bir çanta almak isterseniz 50 tl...

Hepsi çok şık çantalar ama büyük çanta işimi görecek..Yerine göre terlik sigabilecek ebatta arıyorum..

Bende bu var hic kullanmadim sifir sayilir.

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-24-03-01-30.png
    506,7 KB · Görüntüleme: 105
Tam istediğim gibi olmasada,benzer bir çantayı mağazadan aldım.Konuyu kapatabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…