Gelinlik Modelleri cappucino rengi gelinlik

Bence bir gelinlik icin cok koyu bir renk..
Benim kinaligim cappucino rengi:)

Tabi renkler ve zevkler tartisilmaz..
Gönlünce olur umarim

cnm zevk senin sana kalmıs tabiki ama ben kendim olsaydım diye fikir belirtiyim seni etkilemeyim o renk yaptırmazdım ben gelinlğin beyaz olmasından yanayım kırık beyaz ya da beyaz gelinlikler daha cok hosuma gidiyor.
tabiki de bu senin zevkin,beğendiysen sorun olmamalı:))cok tebrik ediyorumm mutluluklar dilerim:))

Gelinlik dediğin beyaz olmalı, yoksa abiye yada diğer elbiselerden bi farkı kalmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
bence gelinliğin özelliği beyaz olması temizliğin simgesi olarak ama sen bilirsin yinede tabi

bencede canım gelinlik dediğin beyaz olmalı.eger cappucino rengini çok begeniyosan kına gecesi kıyafetini o renk diktirebilirsin oda senin için özel bi gün.
bu sene gelinliklerde biraz koyu renk modası var ama ilerde baktığında gelinliğine pişman olabilirsin.

Beyaz olcak diye bir şart yok istersen siyah bile giyebilirsin, kendini şartlama nasıl mutlu olcaksan öyle giyin:82:

burada duydum.Hemen internetten baktım. sanki yavru ağzının açık tonu gibi.Gelinlikte renk modası diye birşey olurmu ki? olsa olsa beyazın tonları olur.ama bunun kremle, beyazla alakası yok. konu sahibi arkadaşım senin için yazmıyorum sen nasıl olsa almışsın. ama bu sayfa aracılığıyla gelin adayları, farklı olmak adına bu kadar marjinal kararlar almayın bence. bu zevkten öte birşey. moda diye sizi kandırmalarına izin vermeyin sakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…