Kekler - Pastalar Cappuccino lu Pasta (resimli)

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
yapimi cok basit.. kremasini hazir cappucino kremasiyla yaptim..

Ben pandispanyayı eger acil degilse isim mutlaka1 gün önceden pisiririm

Hem pandispanyamız dinlendiği icin daha kolay kesilir

Pandispanya icin:

4 yumurta
1 su bardagı seker
1 su bardağı un
1 su bardağı nişasta
1 kabartma tozu
1 vanilya

kremasi icin süt ve hazir cappucino krema tozu

Yumurtaları sekerle iyice köpürene kadar cırpalm ve sonra kuru
malzemeleri ayrı bir kapta hepsini karıstırıp yumurtalı karısıma ekleyelim.
Yaglayıp unladıgımız kalıbımıza dökelim ve icini cekene kadar pisirelim.

hazirladigimiz kremayi ikikat pandispanyamiza sürüp süsliyelimmm afiyet olsunnn

Son düzenleme:
çok güzel görünüyor tadıda harikadır yalnız bişeyi merak ettim capuçino krema tozu dediğiniz şu 3 ü bir arada kahveler ğibi ufak poşettee olanlardan mı acaba

merhabalar, royal hayir canim ..normal pasta kremasi cappucinolu pasta kremasi

ama bence kendi hazirlamak isteyenler icin 3 bir arada degilde hani normal cappicinolar oluyorya sade onlarla yapabilir bikez denemistim yine cappuccino tadini hisediyosun yalniz daha hafif daha güzel olmustu bence.. haziri kolay oluyor tabi yerimseniben

resimler görünmüyor yaa.. siz görebilmismiydiniz?

gerçekten harika,yalnız hazır pandispanya keklede yapabilirmiyiz tabi evde yapılana tutmaz ama hazır olduğu için,elinize sağlık..çok teşekkürler arkadaşım...

evet tabi yapiliir arkadasim ama ben hic kullanmiyorum hazir ..sevmiyorum hazir pandismanyanin tadini..zor durumlarda kullanilabilir tabi.. ama biliyorsunuzdur.. pandispanya bir gun önceden yapilabilir hatta daha guzel olur

teşekkür ederim arkadaşım,biliyorum en sağlıklı ve güzel olan evde yapılanı,ben acil zamanlarda yapmak için sormuştum...

Bu da mı senin pastan:1shok:
Ah yavrum ah öldürdün şunceğzi:nazar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi benim pastaammm..öldürdüm mü öldürdüm müü sen resmen süründüyosunkaydirigubbakcemile3

X