Maske Tarifleri capcanlı bir cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

florina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
130
1
kızlar iki haftadır kendimde uyguladığım bir formül bu benim cildim karma ve hassas,herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum.
öncelikle portakal,şeftali,yumuşak erik,çilek ezilip pelte haline getirilir, suyu süzülür.
süzülen meyvelerin suyuna az bir miktar gazı alınmış maden suyu veya gül suyu eklenir,
bir çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı yoğurt katılır ve iyice karıştırılıp buz kalıplarına dökülür. oksitlenmemesi için ben kalıpları streç ile kaplayıp dondurdum.
haftada 3-4 kez bir kalıp yüzde tamamen eriyene kadar gezdirilir, 15 dk sonra yüzde kuruduktan sonra durulanıp kurulanır.
ben C vitamini ve çileğin cilt için önemli antioksidanlar olduğunu bildiğim için onlara ağırlık verdim ama mevsim meyveleriyle de olur mu bilmiyorum. isterseniz çileği diğerlerinden ayrı bir karışım yapıp kullanabilrsiniz cilt lekeleri için düzenli kullanımda önemli sonuçlar verdiği bilinir zaten.
herkese sağlıklı ve canlı bir cilt dileklerimle..

:KK49:

X