• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çantanızı taşıma şekliniz nasıldır ?

Çantanızı Taşıma Şekliniz Nasıl?

• Çantamı Omzumda Taşırım

OY: 76 42,9%
  • Çantamı Elimde Tutarak Taşırım

OY: 15 8,5%
  • Çantamı Çapraz Şekilde Takarak Taşırım

OY: 56 31,6%
  • Çantamı Bileğime (dirsek içine) Takarak Taşırım

OY: 24 13,6%
  • Çanta Kullanmıyorum Ceplerim Ne güne Duruyor:)

OY: 1 0,6%
  • Diğer

OY: 5 2,8%

• Ankete Katılan
    177

Dreaming_Water

Hayatımın SeN Gerçeği
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
441
2
96
İzmir
Yukarıda seçiminizi yaptıktan sonra, burada seçim yaptığınız maddenin kişiliğe yönelik yorumlarını okuyabilirsiniz.

Çantamı Omzumda Taşırım: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler, çok iddialı olmayı sevmezler

Çantamı Elimde Taşırım: Biraz gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler

Çantamı Çapraz Şekilde Takarak Taşırım: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar

Çantamı Bileğime Takarak Taşırım: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar

Çantamı Omzumda Taşırım: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler, çok iddialı olmayı sevmezler

ben ilkini isaretledim omuzumda tasirim

ben genelde dirsegime takarım.kibar oldugunu düşünüyorum öyle çanta taşıyanların..bence bayana asil havası veriyor..

Sırt çantası her zaman tercihimdir, özel bi organizasyona giderken bile sırt çantası takarım, gereksiz kalabalık yapmaz, doldur doldurabildiğin kadar :)

Evet aynen öyle...

işe,okula giderken omzumda,günlük alışverişe,rahat ortama göre çarpraz takıyorum.

Back